2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045601 بازدید | 684475 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها خییییلی عذر میخوام. من خواب بودم و تو خواب داشتم ارگاسم میشدم ک از شدت درد ، قبلش از خواب بید ...

عزیزم الکی بخودت استرس نده ارگاسم برا همه یکی دوبار شایدم بیشتر پیش اومده هیچ مشکلی نیست بعدم از عمد که نکردی انشاءالله چیزی نیست 

جز تو ای اول و آخر چه بخواهم که تویی صاحب دلها
عزیزم الکی بخودت استرس نده ارگاسم برا همه یکی دوبار شایدم بیشتر پیش اومده هیچ مشکلی نیست بعدم از عمد ...

ممنونم عزیزم. توکل ب خدا. چون اولین بار بود برام تو انتقال پیش میومد ترسیدم. شوکه شدم ی جورایی تو نت هم ک اونجوری نوشته . 

توکل ب خدا دیگه تا حالا هر چی باید بشه شده ❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم منم سرماخوردم حالم خیلی بده انقد سرفه هام بده تمام زیر دلم درد میکنه ،عزیزم انشاالله به ح ...

لیلا جان موز بخور برای سرفه خیلی خوبه.من دائم آب جوش میخورم. هم برای یبوست خ‌به هم گلو درد وحرفه.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
سلام رادیس جان بلا دور باشه عزیزم حسابی گرم نگه دار ، زنگ بزن اورژانس ببین چی میگن بگو که آی وی اف ا ...

قربونت بلا نبینی کیسه ابگرم میزارم سنگین میشه دادم میره هوا .میترسم ترک مرک خورده باشه توی این هیر و ویر.چون دکترم برم دارو و عکس میده نمی رم باهاش باید با بدبختی بسازم حتی یه ثانیه هم پامو نمیتونم زمین بزارم .از دیشب یکدفعه خیلی دردش شدید شد قبلترش قابل تحمل بود میتونستم حرکت کنم .فعلا تکون نمیخورم اصلا تا ببینم چی میشه .از درد زیاد انتقالم رو فراموش کردم بکل 🤦‍♀️🤦‍♀️

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام عزیزم اگر روغن دنبه .مومیایی داری کمی بزن روش .یلزرچوبه تخم مرغ بزن با آرد نخود ترکیب کن بزن رو ...

اااا بلا بدور باشه زینب جان .اب نمک و شربت دیف هیدامین قرقره کن تا بیشتر نشه .ابجوش و ابلیمو هپ زیاد بخور ان شاالله زود خوب بشی ..امیدوارم با این وضعیتمون جواب بگیریم .روغن دنبه ندارم و مومیایی هم نمیدونم چیه و ندارم .حالا زرده تخم مرغ و زردجوبه زدم بهش و بستم ببینم چطور میشه .خداییش دیگه این یه مورد رو کم داشتم حتی تا سرویسم نمیتونم تکون بخورم 🤦‍♀️🤦‍♀️

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
کاش یکی بود میومد تو خونه نگاه می کرد پاتو

ارتوپدا ویزیت داخل منزل ندارن اصولا پزشک عمومی خیلی فایده نداره احتمالا عکسی چیزی باید بده حالا این چهارده روز رو ناچارا با درد تحمل میکنم .امیدوارم به جنینهام فشار نیاورده باشم چون حرکات ژانگولری خیلییییی زدم 😎😎

رادیس جان روز چندمی؟۳تا بلاست چند روزه بود؟

امروز میشه دوم .یه روز قبل شما هستم .نه برای من چون جنینام ضعیف بودن احتمال اینکه به بلاست نرسن زیاد بود سه روزه انتقال دادم همینجوری سه روزش یکیش خیلی خیلی ضعیف بود طفلی 😍😍شما بلاست انتقال دادین ؟

به به عزیزم شما شیرازی هستین😍😍  .عزیزمم .پس چقدر دور هستی از خانوادت  😍❤

آرهههه😍😍

آره ميبينى من شمال و اونا نزديك جنوب🙃🙄

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
بچه ها         میخواستم بزارم آخرین لحظه بهتون بگم همه کارامو انجام داده‌ب ...

اشکالی نداره همین انتقال رو حکم‌زیارت در نطر بگیر ان شاالله سال دیگه ۴ تایی یا ۵ تایی میرین زیارت و نذرتم ادا میکنی 😍

شوهر منم شیرازی هستن کلا شیرازی ها آدمای خونگرمی هستند خدایی این چند سال که با اقوام شوهرم آشنا شدم ...

قربنت برم عزيزم مهربونى از خودته😘😘

عهههه پس ى جورايى فاميل درومديم😂

ب کاکوشیرازیمون سلام برسون😁

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
دقیقا مام اینجوری شدیم زینب جون. هر سال میگفتم همسرم میگف مرخصی نمیدن. امسال رئیس شون خیلی یهویی گف ...

شمام قسمت اینکه سال دیگه ۳ یا ۴ تایی برین زیارت امام حسین ❤😍😍 اینجوری دوست دارن بطلبتون 

امروز میشه دوم .یه روز قبل شما هستم .نه برای من چون جنینام ضعیف بودن احتمال اینکه به بلاست نرسن زیاد ...

ای جااان.من بلاست ۴روزه بود کیفیت خوب بود  

حالا ببینیم خدا چی میخواد برامون.

منم کلاابجوش بدستم یکم راه میرم میشینم یه چیزی میخورم دوباره میخوابم.

پسرم هزارماشالاه  بالا وپایین میره.یه وقتایی یادم میره انتقال دادم.

ایندفعه خداییش خیلی توسل کردم الهی ۳تامون جواب مثبت بگیریم.دلم روشنه

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
وااای اگه من بودم ده بار بچه رو زده بودم زمین    

تمرین کن یاد میگیری😂

فقط دست و پای بچه هارو داغون نکنی