2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
مرسی عزیزم .ان شاالله .خیلی هم خوب من ریسک کردم گرفتم به نظر تر و تمیز میامد فعلا بازشم نکردم ببینم ...

فداتشم رادیس مهربون❤️❤️

ان شاالله ک خوبه نگران نباش

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
بگم باور نمیکنی😝 من حتی یکی دوروز بعد مثبت شدن قلیه ماهی هم درست کردم خوردم ک کل خورشتش گشنیز هست ...

پس میشه قیمه و قورمه سبزی و لوبیا و مواد ماکارونی و فریز کرد اما سیب زمینی سرخ کرده فریز شده ش یکم بد نیست سوپ جو میخوری یا ورمیشل میزدی ؟؟

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پانکچر کردم چند تا جنین ضعیف توی مرکز ناباوری شهرستان دارم ولی انتقالم به حضور دکتر نمیخوره  م ...

اهان نمیدونستم فکر کردم برای پانکچر خوردین

حتما برای انتقالم خوبه من ازش اطلاعی ندارم

ان شاالله ک بادکترهای شیراز دست پر برگردین

دکترهای شیراز خیلی خوبن

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
یه دنیا ممنون پس میتونم یه کوچلو پیاز بزنم

قریونت گلم

عزیزم ی کوچولو چرا؟

ب اندازه همیشه ک تو غذاهات استفاده کردی مجازی

ممنوعیت نداره پیاز

ال آرژنین و فرتیل سی ام هر دو تاش استفاده میکنی

دفعه قبل آره دکتر خودش تجویز کرد آخه ضخامتم کم بالا میاد ایندفعه گفت نخور درسته هنوز شروع نکردم اما گفتم داروهای تقویتی و تجویز کنه که آماده باشه هر وقت خواستم شروع کنم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
قریونت گلم عزیزم ی کوچولو چرا؟ ب اندازه همیشه ک تو غذاهات استفاده کردی مجازی ممنوعیت نداره پیاز

ممنون عزیز دلم حاجت روا بشی

ان شاالله که نیست عزیزم. خونریزی و لک بینی و... هم داری؟ من انقددددددر دردم وحشتناک بود ک نصفه شبی ...

خونریزی ندارم. لکه بینیم قهوه ایی روشن هست یعنی تیره یا به رنگ خون نیست. ولی درد وحشتناک دارم. از همون دو هفته پیش زیر دلم خیلی درد میکرد و سمت راستم ولی در حدی نبود که بگم دارم می میرم. ولی دیشب همون ده دقیقه درد اونقدر زیاد بود که احساس کردم دارم می میرم نمیتونستم نفس بکشم از درد. انگار آپاندیسم ترکیده.  یه دردی که نمیتونم توصیف کنم. البته ببخشید که میگم، واژنم هم دو روزه که یهو تیر میکشه🙈

پس فردا نوبت دکتر دارم. زودتر فقط میتونم با درد شدید برم اورژانس 

پس میشه قیمه و قورمه سبزی و لوبیا و مواد ماکارونی و فریز کرد اما سیب زمینی سرخ کرده فریز شده ش یکم ب ...

اره خورشت هارو هم میشه

سیب زمینی سرخ کرده نخور ب نظرم(سرخ کردنی رو موقت حذف کن)

سعی کن یا ابپز با تخم مرغ بخوری یا پوره کنی

سوپ رو هم هر دو مدلش خوردم

هم ورميشل هم جو هردوش خوبه

سلام خانوم ها ی خبر خوش بیمه تا ۹۰ درصد هزینه ناباروری رو پرداخت میکنه من خودم اول باورم نشد ولی الان ریس بیمارستان ابن سینا لایو زنده داشت و این رو تایید کرد و گفت خود مرکز پیگیر میشه که ۹۰ درصد هزیینه رو بهتون برگردونن که شامل تمام هزینه ها میشه و با بیمه ی تعمین اجتماعی و سلامت و... هم میشه وبه نظرم اونای که دنبار ی مرکز خوب میگردن حتما برن ابن سینا چون خودشون خیلی پیگیرن 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
سلام خانوم ها ی خبر خوش بیمه تا ۹۰ درصد هزینه ناباروری رو پرداخت میکنه من خودم اول باورم نشد ولی الا ...

اگه خواستید پیج ابن سینا رو بزنید تو اینستا لایو ذخیره کردن ببینید و جواب تمام سوال هاتون رو بگیرید

خونریزی ندارم. لکه بینیم قهوه ایی روشن هست یعنی تیره یا به رنگ خون نیست. ولی درد وحشتناک دارم. از هم ...

اینا همه میتونه علائم بارداریت باشه عزیزم نگران نباش فقط اگه غیر قابل تحمل شد برو ارژانس انشالله که خیره