2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046030 بازدید | 684497 پست
آره عزیزم. گفت چون افت بتا داشتی بهت آسپرین و آنوکسا میدم. البته گفت معمولا با یکبار سقط آزمایش ایم ...

میشه بیرون بریم آزمایش ایمنی و انعقادی رو‌بدیم‌ ، دکتر بخصوصی‌ نداره ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام زینب جان. برای اتفاقی که برات افتاد خیلی متاسفم و جز اینکه از خدا بخوام دلت رو آروم کنه و به به ...

ایندفعه اگر برم انتقال بدم دکترمو عوض میکمم و میگم دگ بدون این داروها انتقال نمیدم چون نمیشه که باز انتقال بدم سفط شعه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برا من و یکی از بچه های تاپیک ازمایشاتی ک دوتر زرنانی نوشت چهار شد. نمیدونم چرا مال اون نه تومن شده ...

این زرنانی که میگید کیه ؟ اگه مرکز توی انتقال اول آزمایشهای ایمنی انعقادی ننویسه بریم این دکتر مینویسه برامون کاملشو ؟

این زرنانی که میگید کیه ؟ اگه مرکز توی انتقال اول آزمایشهای ایمنی انعقادی ننویسه بریم این دکتر مینوی ...

دکتر ایمنولوژیه  زرنانی!اصولا بعد از دو‌تا انتقال منفی درخواست آزمایش ایمنی انعقادی میده دکتر و وزیت دکتر ایمنولوژی 

ولی فکر کنم خودتم بخوای بری پیش زرنانی یا هر دکتر ایمنی بنویسه ولی این زرنانی رو خیلی تعریف میکنن ازش 

زینب جان دکتر معدنی یکی از پزشکان حاذق هست مطمئنن با توجه به آزمایشات نیازی نبوده  منم آسپرین ...

سلام نسرین جان 

عزیزم آسپرین رو دقیقا کی برات تجویز کرد؟ قبل از انتقال هم می خوردی؟ منم مشکوک به مینورم

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
دکتر ایمنولوژیه  زرنانی!اصولا بعد از دو‌تا انتقال منفی درخواست آزمایش ایمنی انعقادی میده دکتر و ...

قبل انتقال اول خودمون میتونیم بریم پیش ایمونولوژی ؟ بهشون توضیح بدیم‌که ای وی اف میشیم‌و‌ اینا ؟ چون دکترایی که ای وی اف میکنن بعد از چند بار منفی شدن این آزمایشهارو‌‌ مینویسن

اگه خدایی نکرده مشکلی باشه قبل انتقال اول بفهمن و دارو بدن؟ 

پس تو داروام داشتی باز این مشکل پیش امد  ب نظرم میتونه از ضعیف بوذن جنین هم باشه  مثلا ج ...

من آمپول پروژسترون، پردنیزولون، آنوکسا، آسپرین  داشتم ، حتی سرم ivig داشتم بازم قلبش ۷ هفته ایستاد، ۳ بار باردار شدم و مجبور به سقط شدم

کسی هم دلیلشو نفهمید

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
قبل انتقال اول خودمون میتونیم بریم پیش ایمونولوژی ؟ بهشون توضیح بدیم‌که ای وی اف میشیم‌و‌ اینا ؟ چون ...

من خودم اینکارو‌نکردم ولی چون این مشکل برام پیش اومد یکی از دوستام  رفت قبل از انتقال خودش از دکتر خواست براش بنویسه این آزمایش ها رو 

دوستانی که به سلامتی انتقال انجام دادید یا به خیریت باردار هستید برای رفع یبوست صبح ناشتا خاکشیر با ...

عزيزم خاک شیر خیلی خطرناکه فقط دو هفته آخر پیشنهاد میشه به شدت دهانه رحم رو نرم میکنه و احتمال زایمان زودرس هست 

خواهشا نخور خاکشیر عزيزم 

سلام دوستان گلم امیدوارم حالتون خوب باشه 

بچها من جدیدا خیلی احساساتی شدم یعنی هی گریم میگیره نمیدونم چرا این طوری شدم خیلی اذیت میشم اصلن نمیتونم جلوی خودمو بگیرم انگار گریه نکنم خفه میشم ،شما این طور بودید ؟

به نظرتون چاره کار چیه 🥺

دکترا هییییچی رودر نظر نمیگیرن من شیاف خارجی بود برایه ضربان رفتم  گفتن به جای خارجی باید دوتا ...

ببین من بیشتر داروهام آمریکایی بود بازم این اتفاق افتاد، اصلا به اون دلبل نیست

بعضی جنینها نمیتونن بمونن، مشکل دارن، نه فقط مشکل زنتیکی، تو تقسیم سلولی مشکل دارن یا کلا ضعیفن

البته من دادم تست ژنتیک و گفتن مشکلی نداره 

خدایا شکرت 🙏🏻❤️