2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست

سلام دوستان بنده تو ی گروهی هستم این ادرس تهران مکان  رایگانه برای کسانی انتقالی دارن حالانمیدونم چقد صحت داره کسی که تهرانی باشه میتونه پرس وجو کنه  آدرس علی نوایی
 جنت اباد جنوبی میدان اتش نشان  کوچه لاله ۹ پلاک ۱۴

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سحر جان، دوستانی که عفونت داشتید چه دارویی خوردید  من مطمئن شدم عفونت دارم چون سوزش دارم  ...

عزیزم تا جواب آزمایشت نیاد نمیتونی قرص بخوری. من 10 شب سفکسیم خوردم شکر خدا برطرف شد. نگران نباش عزیزم ان شاالله که عفونت نداشته باشی 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه ها از محبتای همتون ممنونم. نمیدونم چجوری باید جواب لطفاتون رو بدم. تمام اعمال امروز و همه روزای اینده رو به نیت همه تون میخونم. خدا کنه روسیاه و شرمندتون نشم❤️❤️

ببخشید تک تک جواب نمیدم ک سوالا گم نشه بین تشکرات من

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها در مورد فرتیل سی ام نمیدونین بعد انتقالم خوبه خورده بشه یا تا قبل انتقال بود؟

انقد از مامای دکتر سوال پرسیدم خجالت می کشم باز پیام بدم.

یادم رفت بپرسم گه dheaرو هم باید ادامه بدم یا نه. از بین داروهام اووابوست رو فقط گف نخورم باقی رو ادامه بدم ولی نمیدونم dhea رو چکار کنم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنونم عزیزدلم ،دوست نازنینم چقد با حرفاتون دلگرم شدم

سحرجان برات ی دور صلوات هدیه ب شهدای گمنام و مادرهای چشم انتظارشون فرستادم و دعای نادعلی خوندم ان شاالله ک شنبه با ازمایش مثبت و بتای عالی میای کنارمون و ب حمع مادرا میپیوندی🤲🏻💚🤲🏻💚

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
عزیزم من این قرص و مصرف کردم قرص خوبیه و معمولا دیگه از همین هفته ها دکتر فولیک و قطع میکنه و قرص آه ...

حالا یه شب در میان فولیک میخورم تا شنبه وقت سونو سرویکس تو 15 هفته دارم برم میپرسم ازش

بچه ها در مورد فرتیل سی ام نمیدونین بعد انتقالم خوبه خورده بشه یا تا قبل انتقال بود؟ انقد از مامای ...

نه عزیزم بعد انتقال لازم نیست بخوری دیگه

فقط برای قبلش بود

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

و اینکه نفخ خطرناکه؟ من خیلی نفخ دارم

نه عزیزم بعد انتقال لازم نیست بخوری دیگه فقط برای قبلش بود

اون دارو دومی رو نمیشناسم

فقط فرتیلو گفتم

اون دارو دومی رو نمیشناسم فقط فرتیلو گفتم

ممنووونم گلم❤️❤️

و اینکه نفخ خطرناکه؟ من خیلی نفخ دارم

سعی کن چیزای نفاخ نخوری 

خطرناک نیست بیشتر خودتو اذیت میکنه

اما یبوست بده و سعی کن یبس نشی ک بخوای فشار بیاری ب خودت وقت دفع

سحرجان برات ی دور صلوات هدیه ب شهدای گمنام و مادرهای چشم انتظارشون فرستادم و دعای نادعلی خوندم ...

قربون محبتت دوست خوبم انشالله بحق شش ماهه امام حسین بارداری عالی داشته باشی  با عشق نوزادتو بغل کنی

خیلی لطف کردی خدا نگهدار خودت و کوچولوت باشه