2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
ممنونم عزیزدلم ،دوست نازنینم چقد با حرفاتون دلگرم شدم

سحر جان منم لکه بینی و ترشح نداشتم 

فقط کنار نافم تیر میکشید انگار سوزن میزدن 

همینو بس 

انشالله که مامان میشی عزيزم 

توکل کن به خدا 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سحر جان منم لکه بینی و ترشح نداشتم  فقط کنار نافم تیر میکشید انگار سوزن میزدن  همینو بس& ...

قربون محبتت نسرین جونم انشالله خدا خیرت بده که دل ادم گرم میکنی نمیدونی چقد دلگرم شدم 😍😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩

پس چرا فولیک منو قطع نکرد و از فردا هم اهن رو باید شروع کنم؟🤔 شنبه هم سونو ۱۶هفته واژینال بررسی طو ...

منم همچنان دارم همه رو میخورم 

تو 16 هفته قطع میکنه و مکمل میده 

سوالاتت رو رو کاغذ بنویس رفتی از دکترت بپرس عزيزم 

فولیک اسید سه ماه اول که سیستم عصبی جنین تشکیل میشه مهمه بعد سه ماه دیگه بقیه مکمل شروع میکنن

حالا ببینم دیگه می قطع میکنه و مکمل میده

تو چهارماهم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
منم همچنان دارم همه رو میخورم  تو 16 هفته قطع میکنه و مکمل میده  سوالاتت رو رو کاغذ بنوی ...

اره عزیزم مرسی

ازمایش کشت ادرار رو ۲روزه فکر کنم جواب میدن

کاش اگر اطمینان داری از عفونت بپرسی ببینی تا شنبه چی بخوری

اما فکر نکنم ب امینو ربط داشته باشه چون از شکم انجام میشه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
😂😂😂😂😂 نه نگران نباش اصلا درد چیه ما که درد نداریم فکر نکنم شماهام داشته باشید😁😀 خوش باش که ...

عزيزم دردهایی که عادی هست رو کمی توضیح میدی در واقع حالتشو یا شبیه سازی کن 

مثلا من سمت راست و چپم دقیقا کناره های ناف تیر میکشه میگیره و ول میکنه طی روز چند بار اینجوری میشم ولی تایمش کم 

یا دقیقا روی استخوان واژنم درد میکنه 

یا کشاله رانم تیر میکشه 

درد کمر که نگم برات 

آدم نمیدونه کدوم طبیعی کدوم نیست 

پس چرا فولیک منو قطع نکرد و از فردا هم اهن رو باید شروع کنم؟🤔 شنبه هم سونو ۱۶هفته واژینال بررسی طو ...

نمیدونم عزیز جان ولی من بارداری اولم دکترم پریناتالوژیست بود و زمانی که قرص آهن و برام شروع کرد فولیک و قطع کرد البته قرص فرودین مقداری فولیک هم داره و همراهش کلسیم و امگا و مولتی بهم داد...

این بارداری هم که دکترم و عوض کردم توی ۱۹ هفته که رفتم پیشش برام قرص آهن و کلسیم و منیزیم و امگا ۳ تجویز کرد...

کلا اکثر قرصای آهن مقداری اسیدفولیک همراشون دارن که همون انگار کافیه...