2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام بچه ها. متاسفانه من بعلت‌پارگی‌کیسه آب بچمو از دست دادپم حال خیلی بدی دارم‌واسم دعا‌کنید😭 دوست ...

وای مهراوه جان خدا ب دلت صبر بده واقعا نمیدونم چی بگم برا تسکین دردت دلم هری ریخت 😭😭ان شاالله خدا جاشو برات پر کنه

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
نه لیمو خوردم  قرص خوردم  حتی آب هم میخورم عوق میزنم

وای نسرین جان خدا به هممون نظر کنه منم همینطورم هیچی نمیتونم بخورم حتی آب !! انقدر تشنه ام دلم میخواد آب بخورم امروز یک نصف لیوان آب خوردم گلاب به روت همشو بالا آوردم. دیگه انقدر بی حال میشم که حتی نمیتونم اینجا تایپ کنم. تصور اینکه تا چهار پنج ماهگی باشه دیوونم میکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره عزیزم یکساعت‌بعد ازینکه‌ازم‌آب‌خارج‌شد رسیدم دکتر‌فرستاد سونو.. قلبش خوبه خوب‌ ۱۸۰ میزد ولی آب‌ن ...

عزیزدلم خیلی سخته اصلا غصه نخور ایشالا خدا زود دلتو شاد کنه 😢😢🤲🤲🤲

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
وای نسرین جان خدا به هممون نظر کنه منم همینطورم هیچی نمیتونم بخورم حتی آب !! انقدر تشنه ام دلم میخوا ...

منم دقیقا همینم 

دو شبانه روز هیچی نمیتونم بخورم 

امروز کمی غذا ساده خوردم ولی گلاب بروتون بالا آوردم 

سرم زدم 

ادامه داره همچنان 

سلام بچه ها. متاسفانه من بعلت‌پارگی‌کیسه آب بچمو از دست دادپم حال خیلی بدی دارم‌واسم دعا‌کنید😭 دوست ...

عزیزم

قربون دلت برم

زبونم در این مواقع کلمه پیدا نمیکنه

برات دعا میکنم دلت آروم بشه

آره عزیزم یکساعت‌بعد ازینکه‌ازم‌آب‌خارج‌شد رسیدم دکتر‌فرستاد سونو.. قلبش خوبه خوب‌ ۱۸۰ میزد ولی آب‌ن ...

انشالله دلت آروم بشه دوستم

💔

ای وای ...

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عفونت و علایمی‌نداشتم‌بهترین حال ممکنو داشتم نمیدونم این بلا از کجا نازل شد😭 تک‌قل بودم گریه هامو‌گ ...

ای وای عزیز دلم بمیرم برا دلت خدا بهت ارامش بده عزیزم 😔😔😔

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
بچه ها منفی شد متاسفانه  از دعا و توجه  همتون ممنونم ❤️❤️

از صمیم قلبم متاسفم و حال الانت رو کاملا درک میکنم خدا به دلت آرامش بده و خیلی زود مامان بشی ان شاالله 🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ممنون از همتون ببخشید ناراحتتون کردم  نمیدونین چقد سخته واس ادم  مادر شدن خیلی قشنگه&nbs ...

عزیزم اینقدرناراحت نباش،برواون جوراب قشنگه که خواهرت ازگهواره حضرت علی اصغرواست آورده روبرداریکم نگاش کن وقربون صدقش برو وبه حضرت علی اصغرمتوسل شو،انشاالله که خودشون کمکت کنند

مهرآوه جان خدا دلتو آروم کنه عزیزم ، انشاءالله به زودی جاش به وجود فرزندانی سالم و صالح سبز بشه 

عزیزم اینقدرناراحت نباش،برواون جوراب قشنگه که خواهرت ازگهواره حضرت علی اصغرواست آورده روبرداریکم نگا ...

سلام دوستان میگن اخبار گفته افراد نابارور برا بیمه ی جا ثبت نام کنن کسی خبر داره؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

خدا به دلت صبر بده عزیزدلم انقد خودتو اذیت نکن خواست خدا بوده انشالله ی فرزند سالم جاشو میگیره 🥺

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
عزیزم منم منفی ام،نمیخوام حتی آزمایش بدم!فقط نمیدونم داروهامو چطور قطع کنم،دکترم نمیتونم برم

عزیزم بر چه اساسی میگین منفی هستین .بابی بی چک؟ اون خیلی ملاک نیست .ان شاالله میرین ازمایش میدین و مثبت هستین داروها رو قطع نکنین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...