2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046156 بازدید | 684501 پست

بچه ها نوشته هامو خوندین لایکم کنید  بفهمم تاثیر گذارم 😂😂😂😂

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
کی گفته عظمت خدارو بردم زیر سوال؟؟؟؟ من چیزی که میشنوم دکتر میگه میام میگم از خودم که نمیگم عزیزم ا ...

ببين ب نظرت اگر حرفات ناراحتم ميكرد نميتونستم بى تفاوت بگذرم و برام مهم نباشه؟؟

پس بدون حرفات رو بخاطر حال بدت نميتونم قبول كنم و عكس العمل نشون ميدم و دلم ميخواد سرزنده باشى و چشم ب دستان ك خدا ك معجزه كرده برات و دوباره هم ميكنه داشته باشى

اميد رو از خودت دور نكنى

وگرنه ميتونم ب خودم بگم ب تو چه و رد بشم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب معلومه  رشد میکنه عزيزم  بخدا من ناراحت نشدم  میدونی از چی دلم میگیره این که ماد ...

نسرین جون

من حال ایشون رو می فهمم

شما هم بهتر از من میدونی بهش چی میگذره

و تفاوت ادم ها هست که دنیا رو قشنگ میکنه

یکی صبورتر مثل شما

یکی حساس تر مثiiiimahii

همه مثل هم نیستن

و بخاطر اینه که میتونیم کنار هم باشیم و به همدیگه کمک کنیم

خوشحالم که همیشه با انرژی به دوستامون کمک میکنی 

ان شا الله نینی هاتو بسلامتی بغل کنی❤️

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
نمیدونم ب خدا  من خیلی ضعیفم خیلی خودم رو انقد باختم حالم انقد خرابه😔

نه عزیزم شما ضعیف نیستی، خیلی سخته این راه، این بلاتکلیفی که نمیدونی چی میشه… من از امید الکی دادن خیلی بدم میومد همیشه

چون خیلی آدم امیدواری بودم همیشه و به یک درصد احتمال هم دل میبستم. بعد تو این راه فهمیدم که باید خنثی باشم، نه خیلی امیدوار و نه نا امید

انقدر شب تا صبح گریه کردم، انقدر بد و بیرا گغتم به زمین و زمان… نه امیدواریم نتیجه رو عوض کرد و نه ناامیدیم. هنوزم میگم چرا باید اونهمه عذاب میکشیدم… حکمتشم اگر حکمتی داشت نفهمیدم و هرگز هم نمیفهمم…

به خودت حق بده ناراحت باشی، نه خیلی امیدوار باش نه خیلی ناامید، ببین خدا چی میخواد…امیدوارم همه چیز خوب پیش بره

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
ممنون عزیزم انشاءالله قسمت خودت بزودی 

قربونت الهی آمین . هیوا جان من یه زحمتی برات دارم . هر وقت تونستی مکمل ها و رژیم غذایی و تموم چیزهایی رو که قبل انتقال رعایت کردی رو برامون بنویس . انشالله نی نی یا نی نی هات صحیح و سلامت بیان بغلت . مرسی 

خدای من خدای معجزه هاست . 
ان شالله که امینو شما هم جوابش خوب باشه  من رفتم در خونه امام حسین خودش میدونه ده شب محرم رو چ ...

كارخووووووبي كردي ولي ان شالله هفته بعدهمه استرسات تموم ميشه كلا دكترا مودشون همينجووووووري اكثراا دوست دارن لهت كنن زياد جديشون نگير تو كه اين همه سختي تحمل كردي اين يهفته هم روش ان شاللله اخرش نتيجه خوووب و قلبشوووو ميبيني همه رو ميشوووره ميبره غصه نخور گلم

اخ ب خداا نمیدونین چی کشیدم وقتی رویان بودم 😔 اونام هیچی ب ادم نمیگن نمیدونم چرا چه فایده داره وقت ...

عزیزم سلام خوبی . از خدا میخوام بهت آرامش بده و یه دل خوش 

ببین‌من سر دخترم ۵ هفته و ۵ روز لکه بینی داشتم رفتم دکتر ، دکتر فرستاد سونو و اونجا بهم گفتن یه ساک دفورمه بدون قطب جنین . رفتم به دکتر نشون دادم گفت ۹ هفته سونو برو اگه قلب نداشت دارو بهت میدم . اون لحظه بی صدا اشک ریختم صورتم خیس اشک بود . من از صبح تا شب گریه میکردم قشنگ حالتو میفهمم . همسرم غذا نمیخورد .آخرای ۸ هفته نزدیک به ۹ هفته رفتم قلبشو دید الان دخترم کلاس دومه خدارو شکر . ببین رشد بعضی از بچه ها کمتره . تا میتونی میوه و سبزیجات و آب و غذا بخور . اون موقع به من گفت آجیل و میوه و خورشت غذا رو بخور ( برنجم نخوری مهم نیست ) . از ته دلم برات دعا میکنم  دوست خوبم . دعای توسل نذر میکنم انشالله با خبر خوب بیای عزیزم .

خدای من خدای معجزه هاست . 
رفتم واس قلب عزیزم  با سونو واژینال جنین رو دیدن اما ریز بود خیلی 😔بمیرم براش من

انشالله چیزی نیست بد به‌دلت راه نده ، دفعه بعدی کی گفته بری برای سونو‌؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش