2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
عزیزم خوشحالم که اینقدر قوی هستی ان شاءالله به زودی به خواسته ات میرسی دکتر نگفت کی داروهاتو قطع ک ...

ممنونم عزیزدلم 

دکتر و فردا میرم ببینم باید چیکار کنم.  

ایشالا شما مثبت میشین عزیزم

بچه ها منفی شد متاسفانه  از دعا و توجه  همتون ممنونم ❤️❤️

قربون دلت برم من

میدونم سخته

امیدوارم خدای مهربون خودش دل قشنگت رو آروم کنه عزیزم

الهی خیلی خیلی زود مامان  میشی عزیزم

انسان به امید زنده است

خیلیی مراقب خودت باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم سلام خوبی . از خدا میخوام بهت آرامش بده و یه دل خوش  ببین‌من سر دخترم ۵ هفته و ۵ روز لکه ...

خدا فرزندتون رو حفظ کنه

چقدر خوبه شماها میاین و داستان خودتون رو تعریف میکنید و به بقیه روحیه میدید

عزیزم منم منفی ام،نمیخوام حتی آزمایش بدم!فقط نمیدونم داروهامو چطور قطع کنم،دکترم نمیتونم برم

سلام گلم آزمایش ندادی از کجا میدونی منفی؟؟ 

هیوا جان بی بی منفی بودولی آزمایش مثبت 

اول آزمایش بده بعد تصمیم بگیرر

سلام  صبح با صدای زنگ در پاشدم  مامانم امد با بغض  نمیدونم چرا خدا میزاره یه مادر ...

عزیزم

به این فکر کن الان نی نی به انرژی و حال خوب شما خیلیییی نیاز داره

براش انرژی خوب بفرست حالت خوب بلشه

اگه فکر میکنی مثلا مامانت بهت استرس میده به نظرم این چند روز تنها باش(اخه خودم اینجوریم حضور بقیه منو ناراحت میکنه و بیشتر به من استرس میده)

امید داشته باش

من یادمه دخترخالم موقع بارداری دکترش گفت بچه ات قلب نداره و ختم بارداری

دخترخاله ام یه کار عقلی کرد به مامانش گفت 

خالا ام بردش پیش یه دکتر دیگه 

اون دکتر کفت دو هفته وقت بدید ختم بارداری چیه

الان بچه ی دخترخالم کلاس دهم هستش😍

سلام گلم آزمایش ندادی از کجا میدونی منفی؟؟  هیوا جان بی بی منفی بودولی آزمایش مثبت  اول ...

عزیزم الان چند روزه که بی بی میذارم همش منفیه،خب جنینم ۵روزه بود،فردا روز ۱۴ام انتقاله،دیگه زیادی هم نباید خوشبین باشم

چرا اینقدر نا امید هستین  هیچوقت نا امید نشو از لطف خدا

عزیزم تا امروز صبح خیلی امید داشتم،اما خب بهتره واقعیتو بپذیرم،قبلا تو این شرایط بودم البته آی یو آی،تا روز آخر امیدوار بودم اما قبل ازمایش خون پریود شدم و روح و روانم نابود شد،بنظر خودم اینجوری منطقی تره هر چقدرم سخت!

عزیزم الان چند روزه که بی بی میذارم همش منفیه،خب جنینم ۵روزه بود،فردا روز ۱۴ام انتقاله،دیگه زیادی هم ...

حتمااااا ازمایش بده

همینجا بیبی بچه ها ننفی شده بود ولی ازمایش مثبت شد

برای اطمینان خودت فردا برو حتما ازمایش بده

حتی اونایی که روز ۱۴ هم منفی میشن دکترها میگن روز ۱۶جهت اطمینان دوباره ازمایش بدن احتمال داره مثبت بشن

فردا لطفا برو یه ازمایش بده حتمااااا