2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046207 بازدید | 684503 پست
عزیزم منم دستور مصرف استرادیولم هر دفعه مثل هم بود. فقط دفعه آخر پچ استرادیول هم اضافه کرد چون رحمم ...

سحر جون ضخامتم بالا نمیاد روز ۱۲ ۶ بود روز ۲۰ ۹ که روز انتقالم بود 

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
سحر جون ضخامتم بالا نمیاد روز ۱۲ ۶ بود روز ۲۰ ۹ که روز انتقالم بود  

امروز روز اول پریودت میشه؟

به من می‌گفت چون ضخامت رحمت کمه حتما استرادیول رو از روز اول پریودت شروع کن. هر ۱۲ ساعت ۲ تا. 

از روز سوم هم پچ استرادیول رو شروع کرد.

تهران بودی شما؟ 🤔 

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شما همون دوستی هستید که گفتی جنین رو دادی آزمایش و سندروم داون بوده؟ اگر نیستی ببخشید که اشتبا ...

بله عزیزم خودم هستم،من فکر نمیکنم دلیل ایست قلبی سندروم باشه چون بچه های سندرومی به دنیا میان و از بین نمیرن تو بارداری،و اینکه سندروم داون تو فامیل نداریم ولی جنینو که دادیم آزمایش گفتن سندرومه،و سقطم با قرص بود یعنی اصلا نه لکه بینی داشتم نه هیچی با دارو سقط کردم.

امروز روز اول پریودت میشه؟ به من می‌گفت چون ضخامت رحمت کمه حتما استرادیول رو از روز اول پریودت شروع ...

اره گلم اولین روزه.الانم ۶تا دارم گفتم نا روز سوم که برم سونو بخورم رفتم دوباره برام بنویسه.۲تا باهم گفته بود بخورم.بله گلم تهرانم

سلام عزیزم، به سلامتی و مبارکی ان شاالله 🤲🌹 استراحت مطلق باش، فقط برای سرویس بلند شد ، داروهات رو ...

ممنون عزیزم به دعای خیر شما و توکل به خدا اره استراحت مطلقم دیگه برای دارو و غذا و سرویس مجبورم چه قدرم دیر میگذره

زیباترین زخمی که در دنیا خوردم زخم سزارین بود دردناک و پر از احساس ناب مادرانه   
نه عزيزم كارى ب جنين نداره فقط خداى نكرده خداى نكرده از همه دور اگر استراحت نشه و هماتوم پيشرفت كنه ...

آخی عزیزم واقعا مامانا فرشته هستن منم خونه مامانم هستم همش خوابیدم ممنون از راهنماییت 

اره گلم اولین روزه.الانم ۶تا دارم گفتم نا روز سوم که برم سونو بخورم رفتم دوباره برام بنویسه.۲تا باهم ...

خب به سلامتی ان شاالله که این دفعه مثبتی حتما 🤲🌹

راجع به پچ استرادیول هم به دکترت بگو حتما، خیلی موثره.

ممنون عزیزم به دعای خیر شما و توکل به خدا اره استراحت مطلقم دیگه برای دارو و غذا و سرویس مجبورم چه ق ...

داروهات رو با آب بذار کنارت ، حرکتت رو به حداقل برسون. ان شاالله که خیره عزیزم 🤲🌹

پچ استرادیول چیه؟

استرادیول بصورت برچسب میزنی به بازو دارو طی ۲۴ ساعت از طریق پوست جذب بدن میشه. یک روز در میان باید استفاده بشه. اثرش از انواع خوراکی و پماد خیلییی بیشتره

خب به سلامتی ان شاالله که این دفعه مثبتی حتما 🤲🌹 راجع به پچ استرادیول هم به دکترت بگو حتما، خی ...

فدات عزیزم ان شاءالله با دعای شما  

داروهات رو با آب بذار کنارت ، حرکتت رو به حداقل برسون. ان شاالله که خیره عزیزم 🤲🌹

ممنون باشه عزیزم حتماً خیلی لطف کردی 

آخی عزیزم واقعا مامانا فرشته هستن منم خونه مامانم هستم همش خوابیدم ممنون از راهنماییت 

خداحفظشون کنه

ان شاالله ک به زودی دفع یا جذب میشه و راحت میشی

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩

🌹 روز دوم چله 🌹

چله به نیت تمامی خانمهای تاپیک بدین شرح:

💟 صد صلوات هدیه به نرجس خاتون و یک آیت الکرسی جهت سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) به نیابت از خانمهای منتظر برای سبز شدن دامنشون به اولاد سالم و صالح

💟 سوره حجرات هدیه به ۱۴ معصوم به نیابت از خانمهای باردار جهت سلامت و حفظ فرزندانشون

ان شاالله همگی حاجت روا بخیر و مصلحت بشید و دامنتون به اولاد سالم و صالح سبز بشه و باردارها به سلامت این دوران رو طی کنند و سلامت هم زایمان کنند و خوشبخت و سعادتمند و عاقبت بخیر باشید زیر سایه امام زمان و در کنار خانواده و عزیزانتون 🤲🌹⁦❤️⁩

❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩