2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046462 بازدید | 684513 پست
من مرتب سبزی خرفه می خورم ملین هست .نمی دونم طرف شما هست .

ای وااای نه نخور 

این سبزی به دلیل دارا بودن خاصیت قاعده آوری باعث ایجاد انقباضات رحمی می شود. در زنان باردار می تواند به عنوان یک تهدید و سقط جنین عمل کند، دیگر گیاهانی چون کرفس، جعفری، جعفری فرنگی، نعناع کوهی، بابونه گاوی، پونه معطر، کدو تلخ و سنبل چینی را نیز می توان در دسته خرفه و گیاهان تهدید آمیز این دوران به شمار آورد. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره عزیزم هست ما بهش میگیم پَرپین  چه جالب نمیدونستم حتما میخورم

این سبزی به دلیل دارا بودن خاصیت قاعده آوری باعث ایجاد انقباضات رحمی می شود. در زنان باردار می تواند به عنوان یک تهدید و سقط جنین عمل کند، دیگر گیاهانی چون کرفس، جعفری، جعفری فرنگی، نعناع کوهی، بابونه گاوی، پونه معطر، کدو تلخ و سنبل چینی را نیز می توان در دسته خرفه و گیاهان تهدید آمیز این دوران به شمار آورد. 

خوبم عزیزم شکر خدا. نگران نباش طبیعیه، بخاطر بزرگ شدن رحمه، من تا هفته نهم درد زیاد داشتم الان یکی د ...

باشه عزیزم ممنون 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
بد مزه ك نيس🤔 من قبل پانكچر داشتم اين ازمايش رو مزه شربت پرتقال خيلى شيرين داشت مگر ك حالا حس و ح ...

من کلا شیرینی نمیتونم بخورم الان حالم بد میشه حتی میبینم 

درصورتیکه قبلا خوره شرینی و شکلات و کاکائو بودم 

بعد این شیرینیش خیلیییی زیاده انگار دو کارتن قند میخوری همین حالمو بد میکنه 

ینی 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
دست خودمون نیست که عزیزم، حالا من شب قبل خواب دیگه کم مونده ختم قرآن کنم، انقدر که ذکر و دعا میگم، ط ...

بیدار که میشم دیگه فکر و خیال میاد برام نکنه چیزی شده اخه قشنگ انقباض رحم‌ رو حس میکنم ولی دست خودم نیس چه کنم اصلا هم به قول تو بهش فک نمیکنم نمیدونم چرا اینطور میشه 

بستگی به دکتر داره عزیزم،بعضی ها همون اول بررسی میکنن که زودتردرمان بشه 

خداروشکر عزیزم تحملش کردی 😀

من خوردمش به ساعت بعدش هم آزمایش اول رو‌دادم 

ولی به زحمت خودمو نگه داشتم 

ولی دیگه به خون دوم نرسیدم همه رو گلاب ب روت بالا آوردم 

سلام خانوما از مرکز مام کیا راضی هستن و نتیجه گرفتن؟❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

سلام عزیزم من مام بودم جنین شناسی خوبی داره ما با اون وضع اسپرم که اهواز گفتن اهدایی ۷ تا جنین گرید a تشکیل شد و تو این مدت فهمیدم تبلیغ نیست واقعا کارشون فرق داره و بیمار به دقت بررسی میشه همه چیش خیلیا بعداز انتقالای منفی تو مراکز دیگه میان اونجا مثبت میشن 

سلام عزیزم . اره از پریروز شروع کردیم بالاخره. توکل ب خدا تا ببینیم چی پیش میاد. آزمایش همسرم واقعی ...

ب سلامتی عزیزدلم ان شاالله جنین های باکیفیتی برات تشکیل بشه و با همونا ب زودی مامان بشی 😍

به به رب آلوچه😋 نوش جونت اها همینو میخاستم مطمئن بشم میخاستم مطمئن بشم شربت لاکسی ژل درست خریدم یا ...

اره همین شربت اس نسبت ب دوتاش زیاد ویار ندارم عادی ان برام 😅

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
لیزر برای اقدامیا ضرر نداره ؟ میخوام بدونم اگه ضرر نداره منم برم ولی میترسم تاثیر منفی بذاره 

نه عزیزم ضررنداره منم نمیخواستم برم اما گفتم میرم هر موقع حامله شدم ول میکنم  الان هم با اینکه لیزر کردم خیلی موهام بیشتر شده مثلا شکمم ولی خیلی راحتترم نسبت ب قبل چون موها هم دیر درمیان هم نازکن  کمتر 

الان دیدم خیلیا ۲۴ هفته میرن این ازمایشو  نمیدونم چرا برا من زودتر نوشته  بهتر همون ۲۴ ه ...

والا من شیش هفته رفتم تازه از هر کی میپرسم میگن برا ما سه مرحله ای بود ولی من پنج دفه خون دادم 

سلام سمت ما زلزله وحشتناکی اومد به قدری ترسیدم که شکم و کمرم درد گرفته  برام دعا کنید به خیر ب ...

عزیزم حالت چطوره ؟نگران نباش استرس نداشته باش پناه بر خدا خودش حافظ خودتو دوتا پسرات باشه 

ب سلامتی عزیزدلم ان شاالله جنین های باکیفیتی برات تشکیل بشه و با همونا ب زودی مامان بشی 😍

قربووووونت برم عزیزم ممنونم❤️ان شاالله برا شمام همین طور

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱