2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046348 بازدید | 684509 پست
عزیزم این آزمایش قند که تو هشت هفته دادین برای چی بود،چرا دکتر به من نگفت من تو هفته سیزدهم🤔

قند دو ساعته برا اینه که مطمئن بشن قند بالا نیست..ناشتا خون میگیرن بعد میگن برو صبحانه بخور دو ساعت بعدش بیا دوباره خون بده..

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخدا یشب ۱ شب بود‌ اینقدر کرم افتاده بود به جونم دیدم نه نمیشه بیدارش کردم گفتم درد دارم اونم که عجی ...

وااای 😂😂😂تصور میکنم خندم بند نمیاد 🤣🤣

این راه حل ها رو بهمون یاد بده همش😍😂تجربه نداریم خدا ازت راضی باشه منم باید اجرا کنم فکر کنم 

سلام سمت ما زلزله وحشتناکی اومد به قدری ترسیدم که شکم و کمرم درد گرفته  برام دعا کنید به خیر ب ...

نترس عزیزم توکل به خدا کن 

هرچی استرس داشته باشی بیشتر حساس میشی 

اول آرامش خودتو حفظ کن یه چیز شیرین بخور 

من این ازمایش رو ۲۴ هفته دادم..هشت هفته فقط یه ارمایش قند دو ساعته دادم..راستی پشمالو الان دکترت تو ...

به سلامتی عزیزم‌ یادم نبود اهوازی بودی 😍 

تعریف دکتر شجاعی رو شنیدم 

خودم زیر نظر دکتر زرگرم چون فلو ای وی افه بخاطر تنظیم داروهام‌پیشش میرم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
عزیزم این آزمایش قند که تو هشت هفته دادین برای چی بود،چرا دکتر به من نگفت من تو هفته سیزدهم🤔

الان دیدم خیلیا ۲۴ هفته میرن این ازمایشو 

نمیدونم چرا برا من زودتر نوشته 

بهتر همون ۲۴ هفته برو من که از الان عزای فردا رو گرفتم کاش تحملش کنم بدمش راحت شم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
فقط ده هفته که بودم برام آزمایش کلی و قند نوشت ولی قند دو ‌‌‌‌‌‌‌‌‌ساعته ‌‌‌‌‌‌‌ننوشت

براى منم فقط همون قند ناشتا نوشته

فكر نكنم الان خيلى لازم ميبوده

همون ماههاى بالاتر تست نحمل گلوكز مينويسن

البته من ى بارم قبل پانكچر نوشت دكتر غدد

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم