2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
من که از روز سوم انتقال تا الان میرم سرکار 😀

مبارک باشه عزیزم 😍انشالله تا تبریک تیکر 😍الهی که چقد ذوق میکنم از تیکر وقتی به میرسه به تهش.. واسه شوره جون دلم رفت 😅 حالا نوبت زی زی جونه فکر کنم یا گلشید جون.. اگه اشتباه نکنم.. برسن به تهش و ذوق کنیم 😍😍😍

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
بله گلم زیر نظرش بودم تیم پزشکی همه کارا رو انجام میده خودش انتقال میده تیمش عالیه

عزیزم سلام خوبی؟؟میگم من نظراتو خوندم در مورد رستمی میگن شلوغه بی نظمه بعدم خودش نیست دستیار داره کلا خیلی نظرات بدی داده بودن.ولی گویا مددی که قبلا پبش رستمی بود بهتر درموردش میگفتن.حالا میخوام نظر شما بدونم درکل چطوره میشه یکم بیشتر از محیط ونحوه کارشون توضیح بدی؟؟البته ببخشید خیلی حرف زدم☺

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزمي لطف داري بمااا❤️💋 بسلامتي باااااشه ان شالله امام سجاد  دستگيرت باشه و تا به اخر همه چي ...

قربوووونت برم عزیزم ممنونم.

اره همه تدابیر برا بعد پانکچره گفتم بپرسم ببینم برا قبلش میششه کاری کرد یا نه.

البته دکتر صادق زاده ی رژیم گف رعایت کنم ولی نمیدونم برا تخمک زیاده یا هایپر نشدن. چون هر دو رو پرسیده بودم.

والا نمیدونم این هایپری چجوریه ک . من ۵ تا تخمک داشتم ولی هایپر شده بودم.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

گیلنار و هیوای عزیز ان شاالله مبااارکتون باشه و بسلامتی برید تا اخر😍😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
به امید خدا جنین های عالی برات تشکیل میشه عزیزم 

قربووونت برم. خیر ببیینی عزیزم

سلام به همه روز ۱۲ هستم تا الان هیچ علایمب تداشتم امروز صبح کمر و پهلوم هاش بد جوری گرفته مثل گرفتگی عضله بعد ورزش بنطرتون نشونه خوبیه جرات بیبی چک زدن ندارن هنوز

صلوات برای شادی روح مادرم 😔🙏
سلام چیکا جونم خوبی عزیزم؟ یادته بعدِ زایمانم گفتم پای راستم باد کرده همچنان همونجوریه ورمش نمیخواب ...

قربونت عزیزم نی نی خوبه؟ حتما برو دکتر عزیزم اول باید سالم باشی تا بتونی مامان خوبی باشی. اینطوری نمیشه که برو حتما

خداياشكرت....❤️ 

خداروشکر 

ولی زمانی که لکه بینی و خونریزی باشه واقعا کار اشتباهی 

چون اکثر دکترا میگن استراحت مطلق تا هماتوم جذب یا دفع بشه 

انشالله که سلامت باشید دوست خوبم 

ولی بهتر مراعات کنید و مراقب خودتون و نی تی قشنگتون باشید 

عزیزم سن بارداری رو چطوری حساب کنم؟پنجم مرداد انتقال دادام ۱۵پریودم بود جنینم سه روزه بود؟ اینو سون ...

عزيزم فكر كنم الان پنج هفته و يك روز باشي حدودا، بر اساس سونوي ان تي در نظر بگيري دقيقتره ولي اولين سونو هم كه بري دكتر خودش ميگه بهت، يك هفته ديگه ميتوني بري براي سونوي ساك دو هفته بعدش هم سونوي قلب، ان شاالله كه خيره گلم 🤲🌹

روز چندم آزمايش دادي و بتات چند بود؟

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

🎤  🎤   🎤   🎤   🎤   🎤  🎤  🎤

بچه ها اونايي كه باردار نيستن يه آمار بهم ميدن براي ليست دعام؟ حالا چه توي سيكل پانكچر و انتقال چه قبل از اين مراحل، ان شاالله دامن همگي بزودي سبز بشه به حق علي اصغر 🤲🌹

مامان خانمهاي بارداو هم اونايي كه تيكر ندارن زوووووود بذارن انرژي مثبت ميده آدم كيف ميكنه 😍😍😍

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

به سلامتى عزیز دلم .  اما هر وقت نیاز داشتى حتما مرخصی بگىر، مرخصی براى این موقع هاست دیگه.  مخصوصا شما دوست گلم و همه عزیزان این گروه که انتظار بیشترى براى مادر شدن کشیدید . 

🎤  🎤   🎤   🎤   🎤   🎤  🎤  🎤 بچه ها اونايي كه باردار ني ...

سلام عزیزم برا منم دعا کن سه شنبه باید برم برا سنو قبل انتقال،یه روز امید دارم میگم مثبت میشم یه روز ب کلی ناامیدم ،سبا تا صبح خواب بی بی چک و آزمایش بتا میبینم دیوونه شدم