2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره واقعا من همین الانم با یه دونه وقت سرخاروندن ندارم از ماه بعد دیگه همه چی تعطیل ،، امیدوارم از پ ...

مرسی عزیزم خیلی قشنگ راهنمایی کردی اسکرین گرفتم ب وقتش دلم میخواد شیر خشکی نشن فقط بشون شیر خودمم بدم پس اینا رو رعایت میکنم 

فک کنم براشما سخت تر باشه تا دوقلویی ان شاالله که ب راحتی از پس جفتشون بر بیای خدا بهت هم توانش و هم صبرشو بده هم اینکه بچه خوب بخوره ومریض نشه عالیه و ادم کمتر اریت میشه 

راستی از وقتی پیش دکترم اومدم دستگاه فشار گرفتم فشارم افتاده ک بالا نرفته 🤣🤣🤣یعنی همش رو هشت و نهه

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
ویییییی چقد خوشحال شدم از حرفت الهی از زبونت بشنوه 😍😍😍😍😍😍😍بمب انرژی بود واسم 😁😁

ان شاالله که همینجوره منم اولین علائمم همینه یه هفته دیگه خوش خبر بیای ما انرژی بگیریم 

چقدر حالم خوب شد پیامتو خوندم خدا حفظشون کنه  میشه بپرسم مشکلتون چی بود  که این همه بار ...

عزیزم ان شاالله که دوتا جنین خودت بچسبن ب دلت و مادر شی 

ماهک جون بودن ک پنج بار انتقال داشتن من انتقال اول مثبت شدم شوهرم قبلا واریکوسل داشت عمل کرد ولی ب اون صورت خوب نشد تحرکش  و موروفولوژی پایین بود  منم ک تنبلی تخمدان داشتم 

عزيزم مباركت باشه گفتم ك اونا حرف مفت زياد ميزنن دليل بتاى پايين شما (البته پايينم نبود) اين بود ك ...

عزیزم گفتی رفتی ارایشگاه گفتم بهت بگم تث این اوضاع کرونا و بارداریت شاید ب دردت بخوره 

ی بند انداز بخر خودتو راحت کن من در عرض ده دقیقه نهاین صورتمو ورمیدارم ابروهامم که اصلا دست نمیزنم جز یکم تیغ بزنم بالا و پایینش رو

عزیزم گفتی رفتی ارایشگاه گفتم بهت بگم تث این اوضاع کرونا و بارداریت شاید ب دردت بخوره  ی بند ا ...

جايى ك من ميرم خيلى خلوته و تايم هاى خلوت ميرم و خييييلى هم صورتم مو داشت با بند انداز كارم نميشد😂😂

بازم ممنونم ك متذكر شدى حتما❤️❤️

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

سلام بچه ها شبتون بخیر

بچه ها من فردا میرم برای انتقال 

خیلی محتاج دعا تک به تکتون هستم 

اول برام دعا کنید که جنینام از فریز بیرون اومده باشن و سالم باشن 

و دوم برام دعا کنید انتقالم به خوبی پیش بره و منم مادر بشم 

من که متوسل شدم به اقا امام رضا چند روز دیگم ماه محرمه از اقا خاستم حاجتمو بده که این سختیام تموم شه 

برام دعا کنید فردا به امید خدا به خوبی و خوشی انتقال بدم خیلی استرس دارم ولی بازم ته قلبم ارومه و میدونم به لطف خدا همچی به خوبی ختم به خیر میشه 

دلم روشنه خدا صدامو شنید اقا امام رضا صدامو شنیده اقا امام حسین صدامو شنیده و حاجتمو بم میده با دل پاکتون دعام کنید 🙏خیر ببینید 

انشالله هیچ زنی تو این گروه در حسرت مادر شدن نمونه به حق قران🙏

سلام بچه ها شبتون بخیر بچه ها من فردا میرم برای انتقال  خیلی محتاج دعا تک به تکتون هستم  ...

ان شالله میری و مادر برمیگردی 

خیلیی لحظات دلهره اوریه درکت میکنم عزیزم❤️❤️❤️

مرسی عزیزم خیلی قشنگ راهنمایی کردی اسکرین گرفتم ب وقتش دلم میخواد شیر خشکی نشن فقط بشون شیر خودمم بد ...

دستگاهت نیاز ب تنظیم داره عزیزم 

باید ببری همونجا که خریدی برات اکی کنن 

مال مام اشتیاه بود همش