2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
همه ی ما بالا اوردیم عزیزم خدا رو شکر مشکلی هم پیش نیومده برو دکتر بهت دارو بده من دمیترون میخورم حا ...

فردا وقت دکتر دارم والا گلم من بیشتر بخاطر این لک بینی میگم موقعی بهم فشار میاد قشنگ درد دهانه رحم احساس میکنم ..کلا اشتهام کور شده هرچی دهنم بذارم بزور قورت میدم سر دخترمم تا ماه آخر همین بودم

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شالله میری و مادر برمیگردی  خیلیی لحظات دلهره اوریه درکت میکنم عزیزم❤️❤️❤️

قربونت برم بخدا انقد امپول زدم حتی نمیتونم رو مام بخابم 

۳تا ادم تو شهر غریب کشوندم ۱هفتس همه زندگیشونو گذاشتن اومدن که همراهم باشن چقدر هزینه کردیم خیلی میترسم خدایی نکرده نشو و رو سیاه بشم 

تو مادری دعام کن خواهر 

قربونت برم بخدا انقد امپول زدم حتی نمیتونم رو مام بخابم  ۳تا ادم تو شهر غریب کشوندم ۱هفتس همه ...

ان شالله میشه عزیزم حتما دعات میکنم 😘😘😘

هممون کشیدیم این روزارو سخته ان شاللع اخرش شیرینه

عزیز جان روز انتقال مگه حضور همسر الزامی نیست؟!

من وکالت بردم چون همسرم نمیتونست اون روز باشه گفت بذار ماه بعد ولی هیسترو کرده بودم خراش داده بودم دیگه گفتم توکل به خدا میرم انتقال همین ماه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سلام بچه ها شبتون بخیر بچه ها من فردا میرم برای انتقال  خیلی محتاج دعا تک به تکتون هستم  ...

@mysahar    

عزیزم به نیتت زیارت ال یاسین خوندم

الهی با همین نی نی ها مامان میشی

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
بچه ها سلام ممنونم که راهنماییم کردین امروز صبح رفتم انتقال ی جنینمو انتقال دادام تا لحظه تخرم نمیخو ...

سلام هیوا جان مبارک عزيزم 

انشالله که با همین یه جنین مامان خانم میشی و 14 روز دیگه با بتاي خوب خوشحالمون میکنی 

مرسی عزیزم خیلی قشنگ راهنمایی کردی اسکرین گرفتم ب وقتش دلم میخواد شیر خشکی نشن فقط بشون شیر خودمم بد ...

انشاالله تو هم اول دوران بارداری بعدم زایمان و بچه داری و به سلامت و براحتی طی کنی عزیزم..‌.امیدوارم هممون از پس دوران سخت بچه داری بربیایم و سربلندشیم😁😊

کلا من نمیدونم چطوره که آدم تا پاشو میذاره تو مطب  و دکتر هرچی درد و مرضِ میره پی کارش

خداروشکر بچه های تو هم خوب بلدن مث بچه های من خرج رو دستت بذارن😂😂😂

شوخی میکنم همین که فشار نداری خیلی خوبه انشاالله تا آخرشم نداشته باشی... کی میتونه رژیم فشار خون بگیره آخه آدم دیوونه میشه نمک نخور شیرینی نخور و....

قربونت برم بخدا انقد امپول زدم حتی نمیتونم رو مام بخابم  ۳تا ادم تو شهر غریب کشوندم ۱هفتس همه ...

اللللهی فردا بری و دلت اروم بگیره و دوهفته دیگه خوشحالمون کنی... 

الهی خودش به دل مهربونت نظر نکنه آممممین 🌹🌹🌹

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
اره عزیزم  دکتر علیرضایی

پس خیلی امیدوار باشم…

والله هرکیو میبینم با دکتر علیرضایی مثبت شده

‌دقتشون خیلی بالایت

تمام جوانب رو در نظر میگیرن

الهی دستشون برای منم خیر باشه بالاخره یبارم خوشحال از ازمایشگاه برگردم

راستی تو گروه تلگرامش نوشته اوناییکه بلاست انتقال دادن میتونن روز دهم برن ازمایش

شما روز چندم رفتی؟بتات چند بود؟بیبی چکم زدی؟؟

@mysahar     عزیزم به نیتت زیارت ال یاسین خوندم الهی با همین نی نی ها مامان میشی

ممنونم عزیزم انشالله هرچی از خدا میخای بهترینشو بهت بده 

خیلی حالم گرفتس خدا به هممون نگا کنه