2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
عزیزم نهایت به ۷ میرسه و کنسل میکنه دکتر 

عزیزم منم روز ۱۰ پریود ضخامتم شده بود ۵ دیگه سیکلم کنسل شد ولی فعلا که شرایطش جور نشده که برم انتقال روش نچرال رو امتحان کنم

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا خیرت بده عزیزم

اگه ضخامت به خاطر خوردن‌ال دی پایین بیاد چند‌ماه‌بعدش‌خوب‌میشه‌یا همونجوری میمونه ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
اگه ضخامت به خاطر خوردن‌ال دی پایین بیاد چند‌ماه‌بعدش‌خوب‌میشه‌یا همونجوری میمونه ؟

درست نمیدونم عزیزم

بچه ها توی تاپیک قبلا میگفتند که ال دی ضخامت رو نازک میکنه لابدبا نخوردنش درست میشه نگران نباش

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
ینی خط خودش نیس؟

عزیزم مثبته.  مبارکه.منم بیبی روز نهم ام همینطور بود. فک کردم مال خودشه در حالیکه روز قبل گذاشته بودم سفید سفید بود و هاله نداشت. یک مارک دیگه فرداش گذاشتم هااه اش کاملااا واضح شد. مارگ بیبی ات چیه؟

خواهش میکنم عزیزم. آره طبیعیه رحم هی بزرگتر میشه درد داره، هروقت خدای نکرده خیلی شدید بود یا همراه ...

ممنونم انشالله که بچتو سالم بغلش کنی عزیزم

راستی تو رفتی ان تی جنسیتشو گف ؟

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
واسه‌ما از ۸ تومن‌ هزینه‌ پانکچر‌ و فریز ۵۶۰۰ داد تامین‌اجتماعی. هزینه انتقالم باید بدن که‌ فعلا تو ...

اااااا بازم خوبه.ماهم رفتیم تامین اجتمایی.انقد مدارک گفت همسرم بیخیال شد ولی بازارزش داره پیگیری کنیم.ممنونم عزیزم

سلام بله عزیزم میده  برید قسمت مالی نامه برای تامین اجتماعی استان بگیرید بعد ببرید دکتر گزارش ...

خوبه پس ماچشممون آب نمیخورد که بخوان بدن.خیلی ممنونم میریم اقدام میکنیم.

سلام بله عزیزم میده  برید قسمت مالی نامه برای تامین اجتماعی استان بگیرید بعد ببرید دکتر گزارش ...

والا انقد مدارک چرت وپرت خواستن همسرم پشیمون شد.مثلا نوشته لیبل سوزن پانکچروانتقال.

اااااا بازم خوبه.ماهم رفتیم تامین اجتمایی.انقد مدارک گفت همسرم بیخیال شد ولی بازارزش داره پیگیری کنی ...

آره عزیزم‌ حتما برید پیگیری‌کنید حقتونو بگیرید اونا سنگ‌ میندازن تا مردم خسته شن از پولشون‌ بگذرن. من‌خودم هر دفعه میرفتم باز میگفتن یه مدرک‌ دیگه کمه ولی هر دفعه پگیری میکردم تا بالاخره کارم انجام شد. ایشالا موفق باشی شماهم🥰

ممنونم انشالله که بچتو سالم بغلش کنی عزیزم راستی تو رفتی ان تی جنسیتشو گف ؟

همچنین عزیزم، نه ان تی نگفت، ولی هفته پیش رفتم سونو گفت به دختر شبیهه.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم