2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046090 بازدید | 684498 پست
منم یکم سونو قلب دارم،منم علائمی ندارم از دیروز تا حالا یه استرسی افتاده به جونم نمیتونم هم به کسی ب ...

درکت‌میکنم‌عزیزم‌خیلی سخته ایشالا خدا دل همه‌رو شاد کنه خیال ماهم‌راحت شه با شنیدن صدای قلب نینی😍

آی اونایی که از رویان وقت میگیرید من میرم‌سایت مرحله آخرش بعد از انتخاب بازه زمانی که‌گفته روز رو‌مشخص کنید اصلا جدولی چیزی نیست روز رو‌مشخص کنم چه‌جوریه ؟ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم 😘خدا نی نیتو حفظ کنه برات

مرسی گلم 

انشالله به زودی قسمت خودت بشه😘👶❤

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

دوستان من انتقالم ماه پیش منفی شد.

داروهامم هپارین پروژسترون و... بود

گاهی اوقات بدنم ی جاش کبود میشه بی دلیل 

قبل انتقال برج ۱۲ از خون دادم پلاکتم نرمال بود.

قبل انتقال اینطور نمیشدم 

ممکنه از عوارض داروها باشه یا ربطی نداره؟

کاش یارب که نیفتد به کسی کار کسی‌‌‌‌...
آره میدونم بیمه بعد عمل پول رو پس میده و اول نمیده منظورم همونه که بلاخره بعد عمل یه مقداری برمیگردو ...

عزیزم بیمه تامین اجتمایی هزینه پانکچروانتقال اینا رومیده؟تکمیلی نداریما

واسه‌ما از ۸ تومن‌ هزینه‌ پانکچر‌ و فریز ۵۶۰۰ داد تامین‌اجتماعی. هزینه انتقالم باید بدن که‌ فعلا تو صف انتظاریم.

خوبم عزیزم شکر خدا، نه بعد عمل اصلا تهوع نداشتم، دیروز دمیترون خوردم یکم بهتر شدم، دوست نداشتم دارو ...

سلام عزیزم خوبی؟الان دیدم نوشتی عمل نگرانت شدم چه عملی؟بخدا حالت تهوعم نمیذاره بیام ببینم از بچه ها چه خبر

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
سلام عزیزم خوبی؟الان دیدم نوشتی عمل نگرانت شدم چه عملی؟بخدا حالت تهوعم نمیذاره بیام ببینم از بچه ها ...

سلام عزیزم خوبم شکر خدا شما خوبین؟

هفته پیش سرکلاژ کردم عزیزم، الان خیلی بهترم شکر خدا فقط یکم از لحاظ روحی بهم ریخته ام اونم درست میشه توکل بر خدا 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم خوبی؟؟ من دکترم حافظی بود که کلا دوبار ندیدمش همش با دکترای دیگه مثل قاضی و مصطفایی سونو ...

قربونت‌برم‌زی‌زی‌جان

دکترمن‌مشایخی‌هست

اماعمل‌لاپرا‌دکترفریدی‌بایدانجام‌بده.

ممنونم‌ازدعای‌خوبت.خداگل‌پسرهاتو‌برات‌حفظ‌کنه

خداانشالله‌حاجت‌همه‌روبده‌به‌حق‌علی

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

عزیزم‌منم دقیق نمیدونم‌چون فعلا اون‌ مرکز نرفتم 

دوستای عزیز و مهربونم 🌹

به نیت همگی و هدیه به امیرالمومنین دعای نادعلی خوندم، ان شاالله که آقا جان نظر بندازند و ما رو مورد شفاعت خودشون قرار بدن همگی سال دیگه همین موقع بچه بغل باشیم در صحت و سلامت کامل و خوشبختی کنار عزیزانمون 😍🤲

ان شاالله خانم های منتظر زوووود زوووود دامنشون سبز بشه و مامان باردارها بارداری و زایمان سلامت و راحتی داشته باشیم و خوشبختی و عاقبت بخیری فرزندانمون رو ببینیم و بچه بغل ها هم خدا قوت بده بهشون 🥰 ان شاالله غلام و کنیز اهل بیت باشند فرزندانمون🤲⁦❤️⁩🌹

عیدتون هم مبارک و پر از خیر و برکت و شادی 😍⁦❤️⁩

التماس دعا 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
واسه‌ما از ۸ تومن‌ هزینه‌ پانکچر‌ و فریز ۵۶۰۰ داد تامین‌اجتماعی. هزینه انتقالم باید بدن که‌ فعلا تو ...

چجورى گرفتين؟ روندش چيه ميشه توضيح بدى؟ تكميلى داشتي؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
واسه‌ما از ۸ تومن‌ هزینه‌ پانکچر‌ و فریز ۵۶۰۰ داد تامین‌اجتماعی. هزینه انتقالم باید بدن که‌ فعلا تو ...

شما هم‌رویان‌میری ؟