2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046067 بازدید | 684498 پست
قاداسی جانیم.

😍😍😍❤️❤️

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
خیییییییییلی شلوغه. مخصوصا شبا . دیشب مثلا دوازده ببعد رفتیم ک خلوت باشه ینی جا برا راه رفتنم بسختی ...

ما تابستون پارسال شهریور ماه رفتیم مشهد..صبحا خیلی زود ربع ساعت قبل نماز صبح میرفتیم حرم...خلوت بود خیلی اون موقع..همون موقع زیارت میکردیم..راستی تا اونجایی حتما پیش مقبره نخودکی هم برو .خیلی حاجت میده.سنگ قبرش رو برداشتن . خادم  بهم گفت زدن به دیوار.تو یکی از ورودی هاس...همونجا بعد از زیارت من میرفتم یه فاتحه برا ایشونم میخوندم..

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی قربوووووووونت برم عزیزم چقد شرمندم کردی😭❤️💋 نمیدونی چقد ته دلم قرص شد یهو. ان شاالله منم تو ...

من از امام جواد خیلی کرم دیدم خدا منو شرمنده خودش خیلی کرده من روسیاه و 

عزیزم قبول باشه قبول باشه قبول باشه انشاالله که همه منتظرا و باردارا این لحظات و با نی نی هاشون بگذرونن انشاالله خودت با میوه های دلت بازم بری زیارت🙏🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
خیییییییییلی شلوغه. مخصوصا شبا . دیشب مثلا دوازده ببعد رفتیم ک خلوت باشه ینی جا برا راه رفتنم بسختی ...

اله جانینان مواظب خودت باش عزیزم 

یه چی بگم فاطمه دوستم زینب رفت مشهد اومد خونشون ماه بعد طبیعی باردار شد یعنی صدای بغض دارش تو گوشمه 🥺🥺🥺😍😍😍 انشاالله روزی خودت منم دوازده سال قبل رفتم قسمتم بشه بازم برم انشاالله 

دوستان از آنا جان خبر دارین؟ در چه حالین؟

انگاری میخواستن یکم حالشون انشاالله خوب شد برن دوز چهارم هم بزنن انشاالله 

بعد از بارداری اصلا محلی نباید استفاده کرد با وجود اینکه پاستوریزه ها هیچ خاصیتی ندارن😖😖 شیرپاستو ...

من شیر و دوغ رو پاستوریزه می خورم...قبلا فقط محلی می خوردم..ولی پنیر رو واقعا از پاستوریزه خوشم نمیاد.و نمی خورم..فقط پنیر تبریز می خورم .هر روز صبح به عشقش بیدار میشم😄

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
شکر خدا

ممنون عزیزم شکر خدا

عزیزم ان شاالله که زیارتت قبول باشه سری بعد با بچع های نازت بری حرم از صحن گوهر شاد برید خیلی ب نسبت خلوت تره  صبح قبل اذان صبح برو ببین چه حال و هوایی داره مخصوصا عیده خادما دعا میخونن و میگردن دوره حرم جارو میکنن

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
من با سرما خوردگی نه ولی یه هفته قبل انتقال اون ویروسع  دلدرد داشت و اسهال و حالت تهوع گرفتم رف ...

اخه من با خودم میگم اگه کرونا هم باشه تا ۲_۳هفته دیگه تموم میشه😔😔

هر ماه به دلیلی  عقب میفته کارم اعصابم خورده به خدا ،ادم اولش فکر میکنه ۲-۳ماهه همه چی تموم میشه ولی شاید بیشتر از یک سال طول بکشه😔

آره دورم اما چاره ندارم باید بیام‌ ، آره نسرین جان با مصطفایی بود شرایطشم تقریبا مثل من بود که راضیه ...

من از بقیه شرایطش اطلاعی ندارم دوستان دیگه بهتر راهنمایی میکنن ولی هر کار دیگه بود و بتونم کمکت کنم بهم بگو حتما .ان شاالله توی تهران با دست پر برمیگردی .ولی زود اقدام کن 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
خانوما از الان دوباره شروع کنم با شوهرم یه روز ویتامین e400 ویه روز امگا و هر ماه یه دونه ویتامین دی ...

اگه برای پانکچر میخواین که کیوتن هم مصرف کنین نمیدونم چند سالتونه و ذخیره اتون چنده ؟اگه پایینه دها و اوابوست بگیرین اگه پلی کیستیک هستین اینوفولیک.البته اینوفولیک رو بیشتریا استفاده کردن .من متفورمین رو هم شنیدم یکسری از پلی کستیکها استفاده کردن ولی مطمئن نیستم

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...