2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
منم یه الرژی سرفه دارم از زمانی که کرونا دلتا گرفتم مونده روم.بعضی وقتا میگیره باور کنین درس یه روز ...

آخی عزیزم، برای من آبریزش بینیم مونده، هی بینیم میگیره ⁦☹️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

سلام دوستان ، یه قوطی فرتیل سی ام پلمپ دارم ، پارسال خریدم اما متاسفانه نشد برم انتقال و تا سال آینده هم قصدشو ندارم ،از زمان خرید هم تو یخچال نگهداری کردم تاریخ انقضاش  پایان سال 2022 هست

کسی اگه قصد خرید داره تگ کنه😙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روز انتقال نباید سرفه کنی میترا جان.یعنی شما بعد از انتقال هم هی سرفه میکردی؟!

اره والا من تا امروز سرفه داشتم نمیدونم حکمتش چی بود فقط سرفه خشک و کلی عطسه

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و و هو رب العرش العظیم 
اره بعد از ان تی کمتر میشه فکر کنم اما از سونو قلب تا ان تی بالاتر میره من سونو اول قلب ۱۵۰ زد ضربا ...

عه من ب این موضوع دقت نکردم ولی برام صداشون و گذاشت یکیشون خیلی قوی بود اون یکی ضعیفتر 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
دوستان هیشکی با سرماخوردگی نرفته دکتر؟؟؟

من با سرما خوردگی نه ولی یه هفته قبل انتقال اون ویروسع  دلدرد داشت و اسهال و حالت تهوع گرفتم رفتم دکتر دارو داذ بهتر نشدم دوباره رفتم سرم زدم گفتم میخوام زود خوب شم دکتر هم دارو بم زیاد نداد همون دارو و امپول مشکلی هم برام ایجاد نکرد 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
ممنونم عزیز دلم. از شمام قبول باشه چون شمام تو  دل من زیادت رفتین. ابجی دعا کن برامون . دیشب ت ...

سلام فاطمه جان خدا رو شکر الان خوبین؟؟

اله جانینان انشاالله که تنت و بدنتون سالمه 

عزیزم ترسیدی طبیعیه خودمم تصادف و تجربه کردم تو راه قم فوت شده خیلی بود دور از جون شما الان که الانه بعد از بیست و خورده ای سال ترس دارم 

برات دعای عهد میخونم خودم ترسیدنی میخونم به نیتت میخونم بسلامتی برگردین و امام رضا سوغاتی شیرین بهتون بده 

انشاالله که بسلامتی و با دست پر برگردی خواهر عزیزم 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
قربونت برم‌ مهربونم ❤  معجزه جتن در مورد جنین شناس رویان اطلاعی داری ؟ با این شرایط من جایی که ...

نه عزيزم ولي دوستم ابن سينا رفت اونجا هم براش جنين تشكيل نشد بهمن و ابن سينارو پيشنهاد نميكنم

ولي نسبت به رويان و مام بنظرم رويان نسبت به تعريفايي كه بچه ها كردن. و هم از لحاظ قيمت بهتراز مام باشه برو پيش همون دكتر نسرين جون روش شانگها رو بگو انجام بده ان شالله بهتررررينااااا درانتظارته و كلي جنين عالي ميشه

نه عزیزم نمیتونم خودم تنها برم معجزه جون و دوست های تاپیک دعاهام کنید که همه چی خدا برام جور کنه و ...

چشم حتماااااا بشوط ليااااااقت بخداااا وقتي اسم ميبرم خيليااااا ميان جلو چشمم

خيليااا حتي همون كاربرايي كه ديگه نميان 

ان شالله كه امسااااال سال اخر انتظارته تا دوماه ديگه شرايط جوري شده كه فسقلياااارو انتقال دادي به اميد خدااااا👩‍❤️‍💋‍👩🌹❤️💋

و یکیم اینکه من چطوری تشخیص بدم رحمم سرده یا گرمه؟ ولی کلایه خیار یا یکم کاهو بخورم شکمم میوفته به ...

آی گفتی میترا منم می‌خوام بدونم رحمم سرده یا گرم چون گاهی میگن پریودی رنگش تیره باشه گرمه یا سرد اینو یادم رفته 

بلغم دارم اما نمی‌دونم رحمم سرده یا نه چون گاها بلغم ممکنه تو معده باشه و تو رحم نه 

اگه فهمیدی فاطمه رو از یاد نبر یعنی خودمو میگم به منم بگو 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏