2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046039 بازدید | 684498 پست
چیکا جون یه چیز بگم بخندی....  من چند مدت پیش پریودم تاخیر داشت....  یعنی یه استرسی بهم ...

تورک انا جون معجزه برایه منم اتفاق افتاد اولی رو با زیفت باردارشدم بچم چهار ساله شد بازم رفتم ای وی اف برخلاف دفعه اول که با اولین ای وی اف جواب گرفتم اینبار سه بار جنین منتقل شد بار سوم بیبیچکم مثبت شد چقدر خوشحال بودم دیدم خارج رحمیه دیگه دور دکتر رفتن رو‌خط کشیدم وگفتم خدا این بچه رو‌برام نگه داره و واقعا بخاطر خشکسالی وشرایط جامعه شدیدا معتقد به تک فرزندی شدم تا اینکه بعد چند ماه قبل فهمیدم باردارم اونم وقتی که جنین ده هفته بود الان خداروشکر میکنم انشالله خدا هیچکسو ناامید نکنه و‌اخر وعاقبت خودمون وبچه هامون ونسل اینده به خیر بگذره اها اینم بگم از اخرین انتقال جنینم ۵سال میگذره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تقريباااا يسايزيم😂مگه الان ساك چقدره كه اين ٤ سانته؟ ان شالله كه كوچولو شده باشه و جذب كامل به امي ...

ای جان عزیزمممم، پس احتمالا اینم پسره 😍

سرویکسم فکر کنم گفت ۳۰. نگران نباش تا آنومالی ان شاالله کامل جذب میشه دیگه🤲

ممنونمممم عزیز دلم، ان شاالله شما هم خیلی راحت و سلامت طی کنی این دوران رو و سلامت هم زایمان کنی 🤲⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
فرتيژستااا چنده? قيمتاشونديدم ولي ايرانيه داروخونه نداشته وگرنه قطعاا اولين انتخابشون خارجي گذاشتن ...

قيمت بقيه رو نميدونم عزيزم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
ای جان عزیزمممم، پس احتمالا اینم پسره 😍 سرویکسم فکر کنم گفت ۳۰. نگران نباش تا آنومالی ان شاالله کا ...

ممنوووووووونم عزيزم

ان شالله گفت٦ هفته ديگه بيا انًومالي ١٨ هفته ويروز اينااا

ان شالله براي همه همينطور باااااشه

از هفته شش ببعد رو روزى ى ميليمتر بيشتر كن حساب كن😂😂😂

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
همون قدشووو ميگيcrl? اونو زده٥٧ ميلي  ميشه دوبرابرش مثلا١٢

جانممممم

خب خودش حدود شش سانته 

ننه بگردمممم😍😍😍

پس هماتومت زياد بزرگ نيس شكرخدا

از هفته شش ببعد رو روزى ى ميليمتر بيشتر كن حساب كن😂😂😂

حالا من رفتم سونو ک ببینم وضعیت چجوریه بهم گفت6هفته و4میلی هس... ولی من6هفته نیستم تاریخ پریودیم. وتخمک. گزاری ک حساب کنی4هفته و. چند روزم

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
وای منم گیج شدم یعنی بگم دیشب تا ساعت سه صبح تو گوشی دنبال دکتر بودم یکی و انتخاب میکردم بعد میومدم ...

عزیزم یه دکتر هست تو تهران به اسم فاطمه رحیمی شعرباف که منم پیششون ریداکت انجام دادم دکتر باتجربه و سن بالاست... از بچه های اینجام دارچین جون که دوقلو باردار بود مث شما پارسال میرفتن پیشش و از کارشون راضی بود،، البته یه چیزی و باید بدونی اینه که دارچین تا ماه‌های آخر تقریبا میرفت پیشش اما آخرش دکتر دیگه ای انتخاب کرد چون دکتر رحیمی زایمان انجام نمیدن اصلا یعنی دارچین برا زایمان پیش یه دکتر دیگه رفت... 

جانممممم خب خودش حدود شش سانته  ننه بگردمممم😍😍😍 پس هماتومت زياد بزرگ نيس شكرخدا

عزيزيني خدانكنه

پسرم كلا نميرخ بود اين يهوووو پشتشووو كامل كرد بهم انگار به پهلو بشه اونجوووري اونجاااا دكتر گفت ولي ازين جهت بيشتر دختره😁