2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزم خوبی؟ دیگه دارم میرم واسه آنومالی 🤣😂🤣 شوخی کردم، آره تقریبا ۲ هفته پیش رفتم، نه گفت م ...

امیدوارم همون جنسیتی که دوست داری باشه هر چند از نطر مادرا واقعا فرقی نداره 😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام بچه هاا سوالمو جواب ندادین شما کی رفتین خموم بعد انتقال؟ من چون عادت داشتم ی روز درمیون یا هرر ...

منم خیلی حمومی ام روزه چهارم پنجم بود اونم سریع

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستای مهربونمممم، خانمهای دلشکسته و نازنین 😍🌹 فردا توکل بر خدا عمل سرکلاژ دارم، راستش ترس یا است ...

ان شاالله فردا همه چیز براتون عالی پیش میره 😍😍 و به سلامتی تا اخر بارداری رو طی میکنی و نی نی نازت رو بغل میکنی 😍😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
دوستای مهربونمممم، خانمهای دلشکسته و نازنین 😍🌹 فردا توکل بر خدا عمل سرکلاژ دارم، راستش ترس یا است ...

سحر جون ان شاالله که فردا ب سلامتی میری برای سرکلاژ از این بعدش ان شاالله که دیگه مشکلی نباشه و راحت باشی بارت و ب سلامتی زمین بذاری ان شاالله که بچت و سالم و سلامت بغل میکنی 

سلام هاجر جان خوبی از کتابفروشی ها میشه تهیه کرد ؟؟بعد من نگاه کردم تو نت خیلی تنوع داره کدومش بهتره ...

اصلا میتونی از نت طرحاشو بگیری بدی‌چاپ کنن رنگ کنی

سلام هاجر جان خوبی از کتابفروشی ها میشه تهیه کرد ؟؟بعد من نگاه کردم تو نت خیلی تنوع داره کدومش بهتره ...

اره من از کتابفروشی گرفتم..من اهوازم از کتابفروشی رشد گرفتم... چون تنوعشون زیاده بستگی به سلیقتون داره که چه طرحهایی دوستداری من بیشتر گل و منظره گرفتم.. یکیش اسمش کوچه باغ یکی هم اسمش باغ اسرار امیز ولی خیلی چیزای دیگه هم هس..خودتون باید انتخاب کنین 

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
ب سلامتی عزیزم.دیگه آنومالی میگه دیگه.😍

شماجنسيت چيه؟

منو اول گفت پسره ولي همش احتماله منم گفتم اونسري گفتيد پسره و پسر شد

بعد حالا يا بچه تكون خورد يا دستگاهشوووو تكون داد گفت نه ازين زاويه بيشتررر دختره

همسرم ميگه همون پسره تو اونجوري گفتي كه دقيق گفته مثلاا خواسته از بار حرفشووو كم كنه دخترم گفته😑يعني نميذاره من خوش باشم😂