2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
دوستای مهربونمممم، خانمهای دلشکسته و نازنین 😍🌹 فردا توکل بر خدا عمل سرکلاژ دارم، راستش ترس یا است ...

عزيزم خدا پشت و پناهت

ان شاالله كه همه چيز بخوبى پيش ميره و دردونه ت رو سلامت بغل ميكنى💚💚💚🤲🏻🤲🏻🤲🏻

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
@هانیلsآریل   سلام خوووووبي من تازه اومدم هماتوم دارم كه🥺اندازه هماتوم تو چقدر بود اين٣٩*١٢ ...

سلام عزیزم خوبم تو خوبی؟ نگران نباش هممون داریم دیگه ، واسه من ۳۳*۱۸ بود، الان باز دارم میرم سونو ببینم چقدر شده، گفت شب قبل عمل باید یه سونو بدی، یعنی من رکورد سونو رو زدم قشنگ 😂😂

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@هانیلsآریل   سلام خوووووبي من تازه اومدم هماتوم دارم كه🥺اندازه هماتوم تو چقدر بود اين٣٩*١٢ ...

سلامعزيزم

عههههه پس خيلي مراقب باش معجزه جان

ان شاالله ك بزودى دفع كنى

لكه بينى هم داشتى مگه؟ 

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
دوستای مهربونمممم، خانمهای دلشکسته و نازنین 😍🌹 فردا توکل بر خدا عمل سرکلاژ دارم، راستش ترس یا است ...

سلام سحر مهربونمممم..عزیزم خدا پشت و پناهت باشه انشالله 🤗🤗💚💚💚💚

دعای همه ی ما بدرقه ی راهت..انشالله ادامه ی بارداریت رو ب سلامتی بگذرونی و فرشته ی قشنگت رو صحیح و سلامت بغل بگیری☘️☘️☘️💚💚

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
سلام عزیزم خوبم تو خوبی؟ نگران نباش هممون داریم دیگه ، واسه من ۳۳*۱۸ بود، الان باز دارم میرم سونو بب ...

تقريباااا يسايزيم😂مگه الان ساك چقدره كه اين ٤ سانته؟

ان شالله كه كوچولو شده باشه و جذب كامل به اميد خداااا

ان شالله فردااااا راحت ترازچيزي كه تصورشوووو بكني برات بگذره

سرويسكستم مثل من بود؟؟ گفت بده؟؟ اين گفت خوبه با پسرمم مقايسه كردمم سر پسرم٣٣ بودم الان٣٢

ضربان قلب جفتشون ١٧٩😂همسرم ميگه معلومه پسره😁

ديشب كيبوردم يهووو تركيد نميتونستم تايپ كنم همش گفتم خراب شد امرو چه جوري به بچه هااا خبر بدم😂

سلام عزیزم..نگران نباش دوستم..خیلیا داشتن اینجاااا

انشاالله ب زودی رفع میشه🤗💚😘

سلام عزیزم..نگران نباش دوستم..خیلیا داشتن اینجاااا انشاالله ب زودی رفع میشه🤗💚😘

دعاكن برام دوست ندارم محتاج كسي بشم وگرنه ميگفتم يا مامانم بياد 

من برم براي سركار همسرم فاجعس پسرمم بشدت اونجا اذيت ميكنه و فقط گوشي بابام دستشه 

سلام عزیزم پیش کدوم دکترمیری گلم؟؟توچه مرحله‌ای هستی؟

سلام گلم.. پیش خانم دکترمهناز احمدی میرم.تو سیکل انتقالم.. قراره ۲۵ برم سونو که تاریخ انتقالو بهم بگه.دارم ویتامین و استرادیول میخورم.پیش خیلیا رفتم ولی نتیجه نگرفتم اخر اومدم پیش خانم احمدی گفت باید ای وی اف کنی 😥

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
دعاكن برام دوست ندارم محتاج كسي بشم وگرنه ميگفتم يا مامانم بياد  من برم براي سركار همسرم فاجعس ...

قربونت برم نگران نباش 

انشاالله همه چی درست میشه..

نه ندارم چه جوري مراقب بااااشم با وجود بچه نميتونم😢

عزیزم هماتوم منم همینقدره بعدش من هرچی شیاف میگفتن میگرفتم خونریزیم بگو یه زره کم میشد نمیشد بعد پری شب رفتم شیاف ژست_تاگرفتم بعد کامل قطع شده خداروشکر هم درددم هم خونریزم شماهم ببین کدوم شیاف بهت میشازه

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
عزیزم منم دریغ از یه فولیک اسید ساده...  اصلا تو فازش نبودیم....  اما بخواد بشه میشه.... ...

سلام اناجون.. شما بعداز بچه ی دومتون دیگه بچه نخاستین و.پیشگیری کردین؟؟ واینکه چن ماهه بودین فهمیدین باردارین

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻