2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045920 بازدید | 684488 پست
سلام مامان خانمی قربونت برم....نگران نباااششش عزیزم  نی نی قشنگت جاش خوب خوبهههه..خیالت راحت. ...

سلام

تمنا جون کی موعد ازمایشته؟

من هرروز برای همه دعا میکنم و ذکر میگم تو جز خاص ها هستی هاااا😍😍💚💚💚💚

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
بچه ها من باورم نمیشه 😭😭😭😭  امروز روز ۷ انتقالم صبح بیبی زدم دو خط شد 😭😭😭😭😭 ینی واقعی ...

مبارک باشه عزیزم مامان شدنتون انشاالله سالم بیاد بغلت شیرش بدی به حق بزرگی خدا

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوبی عزیزم بهتری خدا رو شکر  اصلااااا نگران نباش خدا پشتیبان خودت و کنجدات باشه

ممنونم مامان ماهک عزیزم خوبم قربونت برم انشاالله خدا خودش به دادم برس برام دعا کن فدات شم 

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سلام تمنا جون کی موعد ازمایشته؟ من هرروز برای همه دعا میکنم و ذکر میگم تو جز خاص ها هستی هاااا😍😍 ...

سسلام فریناز مهربونمممم قربونت برم عزیزم..چقدددرررر خوبه ک شما رو دارم💚💚💚💚🤗🤗🤗 ..خدا فرشته تو صحیح و سلامت بیاره بغلت ...

من تاااازه روز ۶ انتقالم 😶نمیگذره کهههههه

۲۵ انشالله باید برم آزمایش..

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
عزیزم احتمالا برا شما لوله ها یا تخمدان درگیره....  احتمالا لگن اوکیه....  یبوست یا اسها ...

ممنونم عزیزم قربووونت لطف کردی جواب دادی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها من باورم نمیشه 😭😭😭😭  امروز روز ۷ انتقالم صبح بیبی زدم دو خط شد 😭😭😭😭😭 ینی واقعی ...

وای پشمالو چقدر خوشحال شدم برات..دیدم از اهواز رفتی مبارک..مبارکه.جواب زحماتتو گرفتی..خدارو شکررررررر🤩🤩🤩💃💃💃💃💃💃💃

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
سلام مامان خانمی قربونت برم....نگران نباااششش عزیزم  نی نی قشنگت جاش خوب خوبهههه..خیالت راحت. ...

ممنونم تمنای عزیزم قربونت برم خدا از زبونت بشنوه با دعای شما بازم خدا برام معجزه کنه .. انشاالله به حق بزرگی خدا و امام جواد شما هم چند روز دیگ با بی بی مثبت و بتای تپل خوشحالمون می‌کنی و انتظارت تموم میشه فدات شم

سلام باید از حداقل دو ماه قبل از پانکچر شرووع کنی به ورزش و پیاده روی: حداقل هفته ای چهار بار روزانه ...

عزیزم انشالله خدا گل بچه هاتو براتون نگه داره . ممنون میشم اگه بتونی منم راهنمایی کنی احتمالا مهر انتقال دارم . اسفند پانکچر شدم . کیست اندومتریوزم دارم . به نظرت چه داروها یا مکمل و تغذیه ای خوبه ؟ شما چه مکملهایی داشتی ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 

سلام عزیزم مبارکه باشه انشالله نه ماهو به سلامتی و دلخوش بگذرونیش 

عزیزم میشه بگی پیش کدوم دکتر ای وی اف شدی 

و اینکه داروهای قبل و بعد انتقالتو بهمون بگی چیا مصرف کردی 

و قبل و بعد انتقال برای ایجاد شرایط بهتر چیکارا کردی ؟

ممنون میشم توصیح بدی بقیه بچه ها از تجربیاتتون استفاده کنند خدا خیرت بده🙏

سلام عزیزم مبارکه باشه انشالله نه ماهو به سلامتی و دلخوش بگذرونیش  عزیزم میشه بگی پیش کدوم دکت ...

ععزیزم شما یزد انتقال جنین دارید؟؟؟

کی انشالله؟

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
هر دو سیکلم همون آمپولا بودن سینال و‌ اچ ام جی ، من میگم من که این داروهارو امتحان کردم بدنم جواب ند ...

شرایط نگهداری و اینا دیگه چیه... این دکترام یه چیزی یاد گرفتن،، یعنی اینهمه خلق خدا که دارن گونال استفاده میکنن و جواب میگیرن روهوا دارن جواب میگیرن و آمپول خراب دارن تزریق میکنن!!! 

بعدم راجب کمیاب بودن سال 98که من پانکچر داشتم کل تهران و گشتم و پیداش نکردم الان که ماشاالله بچه ها دو تا داروخانه میرم سر سومی پیداش میکنن کجا کمیابه... 

شمام مث منی مطمئنم قرص تقویتی خوب بخوری با داروهای خارجی مث گونال و النوا تخمک خوب داری ولی با سینال انتظاری بیش از این نداشته باش... من که با سینال و بدون داروهای تقویتی فقط تخمک پوچ دادم و بس ولی بازم ناامید نشدم... 

دوماه بعدش دوباره رفتم پانکچر شدم 21 تخمک دادم ، البته من چون پلی کیستیکم تعداد تخمکام زیاد شد،، من بیشتر منظورم کیفیت تخمکه در مورد شما نه تعدادش...

ممنونم مامان ماهک عزیزم خوبم قربونت برم انشاالله خدا خودش به دادم برس برام دعا کن فدات شم 

تو چرا هنوز نگرانی دختر🥺🥰

مطمئن باش همه چیز خوب پیش رفته میری قلب قشنگشم میبینی

ولی ب نظرم برای اینکه از نگرانی دربیای و اینجور خودتو اذیت نکنی دوشنبه برو ی سونو ک ساک رو ببینی و حتی شاید اگر وارد شش هفته شده باشی مثل من با دیدن قلبش سوپرایز هم بشی

ب شرطی ک اگر قلبشو ندیدی استرسی نشی

چون تا هشت هفته جا داره برای تسکیل قلب

بعد هفته بعدش برو برای سونو قلب

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سسلام فریناز مهربونمممم قربونت برم عزیزم..چقدددرررر خوبه ک شما رو دارم💚💚💚💚🤗🤗🤗 ..خدا فرشته تو ...

خودتو سرگرم کنی چشم بهم بذاری میگذره😍

هفته اول از نظر من دیر گذشت هفته دوم انگار اوکی تر بودم

ان شاالله خبرهای خوب داری برامون😘😘

تو چرا هنوز نگرانی دختر🥺🥰 مطمئن باش همه چیز خوب پیش رفته میری قلب قشنگشم میبینی ولی ب نظرم برای ...

قربونت برم فریناز مهربونم انشاالله که خدا از زبونت بشنوه و برم و ببینم برام معجزه کرده بازم ..فدات شم که همش بهم انرژی و حرف های خوب میزنی ..چشم سعی میکنم زودتر برم که از این حال هم دربیام برام دعا کن خیلی دورت بگردم التماس دعا دارم ازت با تودلیت .. انشاالله که خدا خودش نگهدار تودلیت باشه و سالم بیاره بغلت شیرش بدی