2777
2789

حالم مثل کسیه ک عزیزش زیر خاکه مثل کسی که بی شانسه در کنارش ساده دل 

حالم خیلی بده نه الان ی هفتس قلبم درد میکنه بخاطر این اتفاق که یکی پیدا بشه بره یه چتای فیک و عکسام و هرچی ک بلده نشون نامزدم بده و رابطمون بهم بزنه دلیلشم اینه اون آدم من چندبار بلاک کروم و نخاستم باهاش ازدواج کنم 

نامزدمم باور کرده ب هرکی میرسم دعوا راه میندازه بخدا قلبم دومم نداره تیر میکشه ولی صدام در نمیاد حتی فکردن ب اینکه همچی درست بشه باعث میشه قلب دردم یادم بره

میشه دعا کنین همچی درست بشه ما بهم برسیم بدون هیچ مشکلی الهی اونایی ک دعا میکنن سفید بخت و سلامت باشن همیشه ی آیت الکرسی براشون میخونم💔

آدما با رفتار حرف میزنن، دنبال کلمات نباشید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بسپر به خدا 

یا درست میشه یا نمیشه

اگر شد رحمت بوده

اگر نشد حکمت بوده 

به رحمت و حکمت خدا ایمان داشته باش 

#تجربه_ی_شخصی

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

بسپر به خدا یا درست میشه یا نمیشهاگر شد رحمت بودهاگر نشد حکمت بوده به رحمت و حکمت خدا ایمان داشته با ...

فدانشم ممنون

خدا بزرگه همش میسپرم دست خودش دل بیقرار و آشوبم چ کنم

انشالله خداوند عزیز و قدرتمند به شما کمک کنه و از لطمه آبرویی شما رو حفظ کنه

گلم خداوند حاکم بر دلهاست از خدا بخواه مستقیم و بازبینی خودت ازش بخواه

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی از اول قران تا آخر قران در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر اللهُ غَفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

فدانشم ممنونخدا بزرگه همش میسپرم دست خودش دل بیقرار و آشوبم چ کنم

درست میشه 

امید به رحمت خدا 

و باور به حکمت خدا 

دلتو بسپر بهش 

منم برات از ته قلبم آرزوی خیر میکنم 

آمین 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

انشالله خداوند عزیز و قدرتمند به شما کمک کنه و از لطمه آبرویی شما رو حفظ کنهگلم خداوند حاکم بر دلهاس ...

خیلی ممنونم سلامت باشین مرسی ازتون ایشالا خدا خودش جواب قلب مهربونایی مث شماها رو میده

درست میشه امید به رحمت خدا و باور به حکمت خدا دلتو بسپر بهش منم برات از ته قلبم آرزوی خیر میکنم آمین

الهی آمین

ممنون ازت❤️تنت سلامت