2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046196 بازدید | 684503 پست
انا جون میشه جواب بدی دوستم  من دیروز پیش دکترم سونو بودم گفتش ضخامت رحمم ۱۲/۵ هستش و ماه دیگ ...

الان چى شد ك واسه ضخامتت دكتر رفتى

چ علامتى داشتى ك اذيت شده باشى

من بعد از عيد بخاطر خوردن خيلي زياد گرميجات دير پريود سدم بعدم ك شدم رفتم دكتر سونو كرد گفت صخامتت خيلى بالاست اما خب با پريود ريزش كرد ك ماه بعدش تونستم برم تو انتقال

پريودت شديده؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
انشاللله عزیزم اره واقعا تا سه نشه بازی نشه خدا کنه برا منم صدق کنه این سوم بار مثبت بشم😉😉منم چون ...

کار خوبی میکنی...انشاالله بهترین ها برات اتفاق بیفته و به حاجت دلت برسی و دلشاد بشی امید به خدا😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من باسنم آبسه کرده .الان هر کاری کردیم آمپول تخلیه نمیشد.

حوله داغ باطو میزارم. روغن هر شب ماساژ میدم 

اصلا دیگه جواب نمیده.دوتا آمپول تو یه سرنگ میزنم

چیکار کنم؟

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
خدارو شکر عزیزم....  دستبوسن خاله جون....  تا جایی که من میدونم خیلی فرق نمیکنه کی باشه. ...

دستبوس حضرت زهرا باشن😍😍😍😍😘😘😘

یه سوال دیگه داشتم ببخش سوالاتم زیاده من میخواستم با میل خودم عکس رنگی هم برم دکتر گفت هیسترو بهتره بنظرت عملکرد این دوتا کلا فرق داره یا میتونم فقط هیسترو انجام بدم چون کلاس آموزش رانندگی هم ثبت نام کردم تایم آموزشم با هیسترو تداخل داره می‌خوام ببینم میخواستم مرداد عکس رنگی برم و شهریور هیسترو اما شهریور آموزش دارم 

و سوال آخرم شرمنده زیاد شد معمولا چه مدت بعد هیسترو انتقال و انجام میدن؟؟

😅😅😅 شرمنده زیاد شد سوالاتم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
انا جون میشه جواب بدی دوستم  من دیروز پیش دکترم سونو بودم گفتش ضخامت رحمم ۱۲/۵ هستش و ماه دیگ ...

خو ریزش نکرده تو پریودی ؟یه جای معتبر برو تو ابن سینا صادقیه دکتر شراره کتابی خیلی کارش خوبه برا سونو دقیقه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
من شكمى رفتم بجز سونو ساك اصولا ديگه واژينال نميكنن اونم چون دقت بيشترى ميخواد و بايد از ديدنش مطمئن ...

چقدر خوب این مدت رو تحمل کردی

من فکر کردم فقط خودم تو این شرایطم😅

بسلامتی عزیزم 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام دوستای گلم 😍 😍 😍 😍دلم براتون یه ذره شده  اومدم بگم به یادتون هستم راستی من نبودم کسی ...

سلام دوست قدیمی و همیشگی😍😍 خیلی جات خالی بود عزیزم ولی مطمئن بودیم حالت خوبه و بهت خوش میگذره خداروشکر😘😘😘 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
خانمها لطف میکنید نفری یک سوره نصر برام بخونید چهل و یک نفر باید بخونن فردا آزمایش دارم .ده سال نازا ...

عزیزم انشاالله فردا معجزه زندگیتون اتفاق میوفته قربونت برم براتون سوره نصر و چهل قل خوندم انشاالله حاجت روا بشید به حق بزرگی خدا 🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
خانمها لطف میکنید نفری یک سوره نصر برام بخونید چهل و یک نفر باید بخونن فردا آزمایش دارم .ده سال نازا ...

عزیزم خوندم براتون، ان شاالله که حاجت روا بخیر و مصلحت بشید 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم انشاالله فردا معجزه زندگیتون اتفاق میوفته قربونت برم براتون سوره نصر و چهل قل خوندم انشاالله ح ...

مامان رقیه نمیدونی چقدر کیف میکنم که سرحالی، بخدا میام پیام هات رو میخونم که چقدر سرشار از انرژیه، تمام وجودم شکر خدا میگه و بینهایت شاد میشم 🥰

الهی که همیشه دلت شاد و لبت خندون باشه عزیز دلمممم 🌹🤲

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

عزیزم منم خوندم،ایشالا که به مرادت برسی با بتای تپل بیای پیشمون.🤲🤲🤲🤲

بچه ها من باسنم آبسه کرده .الان هر کاری کردیم آمپول تخلیه نمیشد.

حوله داغ باطو میزارم. روغن هر شب ماساژ میدم 

اصلا دیگه جواب نمیده.دوتا آمپول تو یه سرنگ میزنم

چیکار کنم؟

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد