2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
روز اولم نیس بدون روز انتقال ۵روزه باروز انتقال۶روز جنینم بلاست بود

عزیزم منم از روز شش انتقال لک دیدم مامان شدی حتما حتمازنگ بزن مرکزت اگه لازم بود شیاف اضافه میکنن

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم منم از روز شش انتقال لک دیدم مامان شدی حتما حتمازنگ بزن مرکزت اگه لازم بود شیاف اضافه میکنن

قربونت برم عزیزم خداروشکر بهشون پیام دادم فعلا جواب ندادن امروز یه کم راه زیاد رفتم کم استراحت کردم ربطی به اون نداره

قربونت برم عزیزم خداروشکر بهشون پیام دادم فعلا جواب ندادن امروز یه کم راه زیاد رفتم کم استراحت کردم ...

خواهش میکنم قربونت برم منم تا یه چند روز پیش همه ی این نگرانی ها رو داشتم ..ببین استراحت مطلق باش اصلا خودت رو خسته نکن که خوب میشی احتمالا بگن یه آمپول پروژسترون بزن ..استرس هم نداشته باش 

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سلام عزيزم لک دیدی استراحت مطلق باش تا خوب بشی  لک لانه گزینی انشاالله که رفع میشه  اگه ...

از هردوتاش دارم زیاد نبودالانم خوابیدم ندارم فعلا میگم امروز زیاد بلند پاشو شدم یه ذره ام خم و راست شدم ربطی به اون ندارخ

منم همین طور عزیز دلم  به جز مشغله هام پسرم شدیدا بدش میاد گوشی دستم بگیرم  الان هم از س ...

زینبی جونم خییییلی خوش اومدی😍😍😍😍عزیزم یه سوال بپرسم؟😢فقط یدونه 😅من دیروز پیش دکترم سونو بودم گفتش ضخامت رحمم ۱۲/۵ هستش و ماه دیگه برم برای کورتاژ امروز دوجا دیگه سونو و دکتر رفتم یجا گفتن ۶ هستش یجا گفت ۲ هستش و امروز روز ۶ پریودمه. الان من موندم کدوم درسته😩😩😩

خداياشكرت....❤️ 
از هردوتاش دارم زیاد نبودالانم خوابیدم ندارم فعلا میگم امروز زیاد بلند پاشو شدم یه ذره ام خم و راست ...

عزيزم اگه بازم داشتی دوتا آمپول تو یه سرنگ بزن 

خم و راست نشو 

دراز بکش 

آب زیاد بخور 

کار نکن 

عزیزم ربطی نداره....  خیلیا رو دیدم بدون آمپول بودن....  خیالت راحت باشه....

انا جون میشه جواب بدی دوستم 

من دیروز پیش دکترم سونو بودم گفتش ضخامت رحمم ۱۲/۵ هستش و ماه دیگه برم برای کورتاژ امروز دوجا دیگه سونو و دکتر رفتم یجا گفتن ۶ هستش یجا گفت ۲ هستش و امروز روز ۶ پریودمه. الان من موندم کدوم درسته😩😩😩

خداياشكرت....❤️