2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
من از چندسال پیش تو این تاپیک بودم.دو سال پیش سیکلم شروع کردم ولی همسرم یهو زد زیرش وسط اون همه دارو ...

زینب جان الان داستانت و خوندم  تو چقدر قلب مهربونی داری خدا پسرت و برات حفظ کنه ان شاالله که خدا پاداش قلب پاکت و میده و یه بچه دیگه تو دامنت می‌ذاره ♥️

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
عاره حتما بايد بگم سحر راستي من شامم رو ٧ تا٨ ميخورم بعد يميان وعده دارم ده تا ده نيم يدونه ميوه مي ...

نه خوبه عزیزم، از آخرین چیزی که میخوری باید حداقل ۸ ساعت گذشته باشه حالا چه شام چه میان وعده.

من خودم همسرم دیر میاد معمولا ساعت ۹ تا ۱۰ شام میخوریم بعدش دیگه چیزی نمی‌خورم تا صبحانه . همون که بلند میشم فقط در حد یه دست و صورت شستن بعدش قندمو میگیرم.

شکر خدا بالاتر از ۹۲ نیومده دیگه، قند ۲ ساعتمم نرمال شده خدا رو شکر، ان شاالله شما هم به مدت رژیمت رو رعایت کنی نرمال میشه تا آخرش هم نرمال بمونه 🤲🌹

ببین قاعدتاً نباید با میان وعده اینقدر قندت بره بالا، نوعش رو عوض کن ببین تغییری میکنه؟ حذفش نکنا، یه چیز دیگه از توی لیستت بخور ببین چجوری میشه قندت.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای عزیزم مامانای مهربون     ممنون از ابراز لطف ومحبتتون.پسرم الان ۵سالش وتمام آر ...

زینب جون هنوز زود ناامید نشیا ..خودت که دیدی یکی از خانم ها روز چهارده انتقال بتاش پنجاه بود بنظرت اگه روز ده بی بی چک میرد نشون میداد نه نمی‌داد ..پس هنوز زوده تازه خداروشکر کلی علایم هم داشتی داروهای رو ادامه بده به امید خدا مامان شدی فدات شم🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
ببخشید خانما سوالی داشتم دیشب خواب بودم از ذاه پله چیزی پرت شد پایین خیلی ترسیدم از خواب پریدم تپش ...

عزیزم من تقریبا روزی چند بار از این اتفاقا برام میفته سریع خودمو آروم میکنم نفسهای عمیق میکشم یکم آب میخورم، نگران نباش سعی کن بعدش سریع خودتو آروم کنی، خدا خودش حافظ شما و دردونه تون باشه 🤲⁦❤️⁩

انشاالله.الان فقط باید معجزه بشه که دلم شاد بشه.دیگه جنین ندارم.خستم ده ساله دارم دوندگی میکنم ده سا ...

پروانه جان هنوز زوده ببین چند نفر بودن با بی بی چک منفی آزمایششون مثبت شده انشاالله شما هم روز آزمایش بتاتون یه عدد خوب میشه داروهای رو استفاده کنیا انشاالله خدا برات معجزه کنه به حق امام جواد 🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
عزیز دلممممممم، زبونم قاصره از بیان احساساتم .... اشکام بی اختیار جاری شدن ... خدا به دل بزرگتون ن ...

سلام هانیل عزیزم دختر مهربون ودوست داشتنی  

مامان قشنگ وناز.ممنون از این همه لطف ومحبتتون نسبت به من وپسرم.

خدا نی نی کوچولوتون براتون در صحت وسلامت حفظ کنه این ۹ماه به خوشی وراحتی سپری کنی  

ممنون از اینکه برام دعا میکنی.منم امیدم به خداست  ان شاءالله منم لایق بدونه  

فدای دل مهربونت  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
سلام دوستان عزیزم دو شب بیمارستان بستری هستم بخاطر سنگ کیسه صفرا خیلی اذیتم میکنه  التماس دعا ...

سلام عزیز دلم، الهی که هررررچه زودتر در سلامت کامل برگردین خونه 😍🤲🌹

سلام‌بچه ها امروز روز دوازدهم‌ بیبی زدم زیر دو دیقه هاله کمرنگ انداخت. مارک بیبیم ویور هست شوهرم‌خری ...

سلام عزیزمممم

به به چقدرررر من ذوق میکنم عکس بی بی چک میبینم 🙈

بله عزیزم مثبته، ان شاالله فردا یا پس فردا برو آزمایش بازم خوشحال‌ترمون کن 😍😍🤲🤲

زینب جون هنوز زود ناامید نشیا ..خودت که دیدی یکی از خانم ها روز چهارده انتقال بتاش پنجاه بود بنظرت ا ...

عزیز دلی رقیه جان خدا خودش کمک کنه.چشم فدات شم داروهامو ادامه میدم.لطف خدا ان شاءالله شامل منم بشه.  

الهی امییین ،امروز رفتم دکتر الکی سونو کرد هیچی ندید انقدر ریز بود 🤦🥺گفت دوهفته دیگه بیا

آخه لیلا جون قربونت برم خیلی زود رفتی مامان عجول

الهی امییین ،امروز رفتم دکتر الکی سونو کرد هیچی ندید انقدر ریز بود 🤦🥺گفت دوهفته دیگه بیا

خجسته خانم من یادمه وقتی روز ۱۴ و ۱۶ آز دادم ،دیگه روز ۲۱ انتقال رفتم سونو دکترم جنینارو دید الان آخه چی و میخواست ببینه برات😁😅

خوشت میاد پول میریزی تو حلق این دکترا😂

عجله نکن ۱۰ ، ۱۲ روز دیگه بری سونو خوبه ساک بارداری دیده میشه...

عجله نکن لیلا جان یکم دیگه صبرکن تو که از من بدتری    

زینب جون بی بی که هاله داره دختر😍😍😍😍😍😍

زینب جان الان داستانت و خوندم  تو چقدر قلب مهربونی داری خدا پسرت و برات حفظ کنه ان شاالله که خد ...

عزیزمی اکرم  جونم.خدا ان شاءالله به قلب های پاک ومهربون شما دوستای گلم نگاه کنه  منم حاجت رواشم به حق موسی بن جعفر  خدا نی نی جونت برات سالم وصالح حفظ کنه  

زینب جون بی بی که هاله داره دختر😍😍😍😍😍😍

اره رقیه جون  دیشب زدم یه مارک نه حال کنترل انداخت نه حاله بارداری.

بعد دوساعت اومدم بندازم دور دیدم اون شکلی شده گفتم حتما خرابه.

صبح پاشدم رفتم مارک خارجی زدم منفی شد حتی کمرنگ نشد

مدیکور زدم کنترلش به زور یکم قرمز شد چه برسه به بارداری

گفتم ولش کن یازده یا قسمت نیست

ولی خدامیدونه ته دلم به نور روشنه ان شاءالله خیر