2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
سلام دوستان. من امروز جواب ازمایشم رو گرفتم بعد نت گوشیم قطع بود نشد بیام بگم. تیتر بتام ۱۲۰ بود. حا ...

خیر عزیزم مبارک باش نگران نباش..ان شاءالله یهو زیاد میاد بالا وبتات تپل میشه.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اکرم جونم منو خیلی مخصوص دعا کن عجیجم    

سلام عزیزم اتفاقا الان شروع کردم ب خوندن اولین نفر تو بودی ان شاالله که با یه بتای تپل خدا دلت و شاد کنه و انتظارت ب پایان برسه و یه دوقلوی ناز خدا بهت بده زینب جان ♥️

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
اره عزیزم مرسی فداتشم انشاالله قسمت خودت بشه گلم🥰😍❤️

چقد خوشحالم برات..من‌به توصیه یه نفر روزای پریودی زیاد گرمیجات خوردم

ضخامتم شد ۶.۷ سیکلم کنسل شد.

یک صلوات برای حاجت روایی خودت و من بفرست♡ الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم♡
سلام دوستان. من امروز جواب ازمایشم رو گرفتم بعد نت گوشیم قطع بود نشد بیام بگم. تیتر بتام ۱۲۰ بود. حا ...

مباركه عزيزممممم خدايا شكرت ك تعداد منتظرين داره كم مشه🤲🏻🤲🏻🤲🏻😍😍😍💚💚💚

چقدر چشم انتظار بوديم

بتات خوبه چون رنج ازمايشگاهها ممكنه متفاوت باشه

مثلا ١٠٠ ى ازمايشگاه ١٠٠٠ ى ازمايشگاه ديگه ست

دو روز بعد تكرار كن ان شاالله رشدش از ٦٠ تا ١٠٠ درصد بايد باشه

ك ان شاالله بالاتره😍😍😍

ان شاالله قسمت همه منتظرا

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
ان شاالله خيرش برسه به تو دلى هاتون و خدا سلامت نگه داره و سلامت بذاره تو بغلت💚💚

مرسی عزیزم ان شاالله خدا حافظ بچه نازت باشه ♥️

چقد خوشحالم برات..من‌به توصیه یه نفر روزای پریودی زیاد گرمیجات خوردم ضخامتم شد ۶.۷ سیکلم کنسل شد.

عزیزمی انشاالله که بایه بتای تپل میایی و دلمون و شاد میکنیییی😁🥰❤️😍😍عزیزم گرمیجات باعث میشه پریودت شدید تر شه که کاش یکم تحقیق میکردی .بخاطر همون زخامتت کم شد

میگم خواهر شما سری اخر به شوهرت تقویتی دادی به نظرت چیا بدم خوبه بهش

فرتیل اید ، موتلیتی بوست و اکانت بوست‌ خیلی خوبن 

ال کارنتین ، کیوتن ، اسپریژن ، اسید فولیک ، ژل رویال هم برای اسپرم‌خوبن 

شما که اسپرمتون مشکل ندارههر کدوم رو‌که استفاده کنین خیلی زود تاثیر میذاره و‌کیفیت رو‌بالا میبره‌

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام فریناز جانم  خداروشکر  انشالله که سالهای سال قلب نی نی قشنگت بتپه  🤲🤲🤲

سلام عزيزم

مرسى دورت بگردم همچنين دوتا جوجه ناز خودت💚💚💚💚

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
😂😂😂امیدوار شدم به خودم شک داشتم  انا جون یه چیز بگو دلم قرص بشه این استرسم کم بشه این یبوست ...

وای نه دختر چرا دفع کنن جنینا سفت چسبیدن میوه و سبزیجات زیاد بخور 

سلام عزیزم اتفاقا الان شروع کردم ب خوندن اولین نفر تو بودی ان شاالله که با یه بتای تپل خدا دلت و شاد ...

ان شاءالله به حق همین لحظه های غروب خداحاجت دل منم بده  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد