2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
مرسی عزیزدلم انشاالله که شما بقیه بچه ها هرچه زودتر مادر بشین و این لحظه هارو تجربه کنید🥰❤️❤️عزیزم ...

از روز اول پریودی تا شروع انتقال فقط داروها دو مصرف کردی

عزیزم مبارک باشه برای منم دعا کن

یک صلوات برای حاجت روایی خودت و من بفرست♡ الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم♡

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دقیقا اینطوریممممم....  انگار مال من نیستن....  نه تو پریودی نه تو بارداری نه موقع.. ...

😂😂😂امیدوار شدم به خودم شک داشتم 

انا جون یه چیز بگو دلم قرص بشه این استرسم کم بشه این یبوست جنین دفع نمیکنه ن ؟

🥺دست خودم نیست این هی میاد تو ذهنم 

اصلا بد به دلت راه نده همه چی خوبه هورمونا بالا پایین میشه و روی علائم تاثیر میذاره وگرنه ن ...

اره نمیدونستم اینجوریه خداروشکر که شما هستین😍😘

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عاره حالا دوسه روز ديگه صبر ميكنم ٤ تارو كردم سه تا شياف چندروز اولش اينجوري شدم

من که هر روز زنگ میزنم مرکز😃 هی سوال میپرسم

خیالت راحت چیزی نیست

کم کم از بین میره

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
دوستای گلم ک تو این چند ماهه شدین بهترین همدمم با انرژی های خوبتون منم ب تقلید از دوستان میخوام ب نی ...

اکرم جونم منو خیلی مخصوص دعا کن عجیجم  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
😂😂😂امیدوار شدم به خودم شک داشتم  انا جون یه چیز بگو دلم قرص بشه این استرسم کم بشه این یبوست ...

نه عزیزم چیزی نمیشه

فقط اصلا اصلا موقع دستشویی به خودت فشار نیار

و انجیر خشک خیس کن بخور خیلی موثره 

ملیناجان شما ازمایشو گرفتی ؟

سلام دوستان. من امروز جواب ازمایشم رو گرفتم بعد نت گوشیم قطع بود نشد بیام بگم. تیتر بتام ۱۲۰ بود. حالا قراره دو روز بعد تکرار کنم. کسی بوده تجربه مشابهی داشته باشه و بارداریش بدون مشکل باشه؟ نگرانم چون عددش پایینه

سلام دوستان. من امروز جواب ازمایشم رو گرفتم بعد نت گوشیم قطع بود نشد بیام بگم. تیتر بتام ۱۲۰ بود. حا ...

عزیزم انشاالله خیره نگران نباش امیدوارم با داری سالمی داشته باشی عزیزم مبارکت باشه🥰❤️😍

دوستای گلم ک تو این چند ماهه شدین بهترین همدمم با انرژی های خوبتون منم ب تقلید از دوستان میخوام ب نی ...

ان شاالله خيرش برسه به تو دلى هاتون و خدا سلامت نگه داره و سلامت بذاره تو بغلت💚💚

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
الهی آمین عزیزدلم 😍😍😍کی میاد اون روز من که از دست این یبوست خسته شدم والا 

عزيزم يبوست رو تا اخر باردارى دارى فقط بايد سعى كنى با ميوه و سبزيجات كنترلش كنى ك زياد نشه و بهت فشار بيشتر نياد

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم