2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
براي من قضيم خيلي طولاااااانيه منو ديدي كه ول كني تاشببرات حرف ميزنم خدا خيلي دوست داشته شارژ ندارم ...

ای خداااااا، چقدر بی انصاف ....

من از همون روز اول هم رفت و آمد رو محدود کردم هم تماس تلفنی.

فقط برای مناسبت‌های خاص یا خدای نکرده مریضی و اینا زنگ میزنم، ماهی یک بار هم میرم خونه مادرشوهرم اونا هم فقط واسه تولدها و عید نوروز یا حالا چی بشه میان خونمون ولی وقتی میان سنگ تموم میذارم. خونه خواهرشوهرم که فقط همون عید به عید میریم چون همسرم از دومادشون خوشش نمیاد 🤣 ولی وقتی پیش همیم نه حرفی هست نه حدیثی خوش و خرم میگذرونیم.

البته خواهر شوهرم یکم اهل حرف و حدیثه اما من اصلا دل به حرفاش نمیدم، حرفی هم میزنه میبینه من توجهی ندارم خودش کوتاه میاد دیگه، هیچ وقت هم هیچ بهانه ای دستشون ندادم که بتونن پشت سرم حرف بزنن 😁 

ولی مثلا مریض میشن یا نیاز به کمک داشته باشن براشون غذا اینا میفرستم، مادرشوهرم کرونا گرفته بود دو هفته کامل یا از بیرون براش غذا فرستادم یا خودم درست کردم فرستادم، خواهرشوهرمم همینطور.

همسرمم از اول اینطوری عادت دادم که خودت هر روز برو مامانتو ببین اما با من کاری نداشته باش. 😁

دوری و دوستی، والااااااا 😜

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انا جان من الان نگاه کردم سرنگو که تکون میدم موادش بالا پایین نمیشه . خرابه ؟

عزیزم مواد داخلش شفافه؟ 

یعنی چی حرکت نمیکنه خود سرنگ یا مواد داخلش؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ترشح و یادم نیست خیلی ولی روزای آخر ، قبل پانکچر خیلییی درد داشت تخمدانام دلیلشم این بود که هایپر شد ...

😹😹سینال دربه در شده

عزیزم گفت بعد هفت روز مصرف گونال بیا ینی شنبه باید برم 

قبلشم سینافکت میزدم دوهفته میگم شاید ب خاطر اونه ترشح ندارم

بچه ها من کلا 30برج پریود میشم ولی تخمک کشی که کردم 22,شدم الان این ماه 30میشم یا 22,کیا بعد تخمک کش ...

عزیزم بعد پانکچر هر چیزی ممکنه.... 

جلو افتادن... 

سر موقع.... 

با تاخیر.... 

حتی من ۵۰ روز تاخیرم یادمه فکی از دوستان داشتن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنونم عزیزممم.آره حداقل دو ساعت روز دراز میکشم.شب هم که تا صبح دراز کشیدم.

پس خیابت راحت.... 

برو از مادر بودنت لذت ببر.... 

این چه حرفیه هر سوالی داری بپرس عزیزم... بیشترین چیزی که یادمه از ترشح دوران قبل انتقال بود که چون ...

پس اگه منم جنین داشتم و خدا خواست برای انتقال میخرم این قرص رو البته اگه پیدا بشه فک کنم خارجیه نه؟

قربونت برم چقدر با پیامت دلم گرفت خدا جواب دل شکسته ات رو میده😭😭 انشاالله به حق امام حسین و امام ح ...

قربونت برم عزیزم ممنون از دعای قشنگت ان شالله خداا نی نی ات رو حفظ کنه برات سالم بیاد بغلت 

زمستون همون سال تقدیر من جای دیگه رقم خورده بود     تو یک کلمه میتونم بگم وبقیه به لطف خد ...

زینب جون انشاالله دیگ انتظارت به پایان رسیده و نی نی ها جاشون رو خوش کردن تو دلت می‌دونم ..هفته بعد هم با بتای تپل مپل خودت و همسرت میشینین و اشک شوق میریزین مامان خانم..وقتی جواب رو گرفتی همه ب سختی هایی که کشیدی رو از یادت می‌ره😍😍😍

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
دیشب پام خیلی بد تو خواب گرفت بخاطر سرماس یا کمبود منیزیم من مولتی ویتامین میخورم

عزیزم من به خاطر گرفتگی عضلات پشت پام دکتر منیزیم تجویز کرد.... 

قبل خواب آبم بخوری کمک میکنه به بهتر شدنش.... 

پس خیابت راحت....  برو از مادر بودنت لذت ببر....

تازه چهارشنبه عصر انتقال دادم.این سری خیلی امیدوارم🥺

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
اینم در مورد انوکسا مگه وسلیه هاتون تو یخچال یخ میزنه که انوکسا یخ بزنه فقط نوشته یخ نزنه. داخل قسمت ...

عزیزم کریستالی شدن دارو با یخ زدن فرق داره.... 

قرار نیست مثل یخ بشه که.... 

بچه ها زیر دلم یجوری شده.     درد پری دارم   پاهام دردگرفته   وای یه حالی شدم ...

از بارداری فدات شم 😍😍😍

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سلام. با اجازه استارتر لطفا برای قبولیم توی کنکور انسانی دعا کنید. محتاج دعاتون هستم.🙏🏻🙏🏻🙏🏻

عزیزم بهترینارو برات آرزو میکنم.... 

ترشح و یادم نیست خیلی ولی روزای آخر ، قبل پانکچر خیلییی درد داشت تخمدانام دلیلشم این بود که هایپر شد ...

عزیزم گفت بعد هفت روز مصرف گونال بیا سونو که میشه شنبه قبلشم دو هفنه سینافکت زدم به بازوم