2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
الان دارن مثل من کانگرویی بالا پایین میپرن از خوشحالی😂😂یادش بخیر من پیراهن بلند تنم بود وقتی بی بی ...

هپینکارارو کردی اونجوری به خونریزی افتادی😅🤪

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واای عزیز دلم مبارکت باااشه بله که مثبته خدایااا شکرت 😍😍😍🤲🤲🤲

سلام صبحت بخیر کوثر جان ممکنه کاذب باشه؟من برای اولین بار توعمرم بی بی چک مثبت دارم میبینم زیر یه دقه خط دوم افتاد

خیلی خوشحالم برات گلم 😭😭😍😍

دیشب میگفتم نمیزنم ول کن الکی استرس میگیرم بچه ها راست میگن ولی منی که تا نه ده بیدارنمیشم هفت و رب چشامو باز کردم دلم طاقت نیاورد واشدم زدم تا لحظه ای که بخوابم فقط امام جوادائمه رو صداکردم😭

سلام صبحت بخیر کوثر جان ممکنه کاذب باشه؟من برای اولین بار توعمرم بی بی چک مثبت دارم میبینم زیر یه دق ...

سلام عزیزم صبح توهم بخیر ن جانم بی بی چک مگه مثبت کاذب نشون میده دیونه باورت نمیشه بخاطر همونه 

آمپول که بود میگفتن اونو که نزدی؟اسمشو یادم رفت

دیشب میگفتم نمیزنم ول کن الکی استرس میگیرم بچه ها راست میگن ولی منی که تا نه ده بیدارنمیشم هفت و رب ...

خدا نگاه به دلت کرده گل من خدایا شکرت امروز روز چندمته؟

فردا دوباره بزن ویییی خدا

سلام عزیزم صبح توهم بخیر ن جانم بی بی چک مگه مثبت کاذب نشون میده دیونه باورت نمیشه بخاطر همونه  ...

نهhcgنمیزدم فقط انوکسا پروژسترون میزنم ،باورم نمیشه خدایا شکرت فرداام یکی دیگه دارم بی بی ازهمین مارک مدیکوره میزنم اونم انشاالله مثبت بشه میرم ازمایش

[QUOTE=242939051]سلام بچه ها من به حرفتون گوش نکردم🙈

ای جااااان صبحمون بخیر شد الحمدلله😍😍😍

مبارکت باشه عزیزم

الهی ک بسلامتی ۹ ماه رو بگذرونی

قربون امام رضا و جوادش برم ک دست رد نمیزنن ب سینه کسی💚💚💚💚

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
نهhcgنمیزدم فقط انوکسا پروژسترون میزنم ،باورم نمیشه خدایا شکرت فرداام یکی دیگه دارم بی بی ازهمین مار ...

پس مامان شدی رفت 😍😍خیلی سر صبح خبر خوب دادی حالمون جا آمد انشالله همه این خوشی رو حس کنن الهی امین 

این لحظه ی شیرین گوارای وجودت و قسمت بچه های چشم انتظار بخصوص انتقالیهایی ک اینهفته منتظر جوابن

خدایا شکرت🤲🏻🤲🏻🤲🏻

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
این لحظه ی شیرین گوترای وجودت و قسمت بچه های چشم انتظار بخصوص انتقالیهایی ک اینهفته منتظر جوابم خدا ...

الهی امین ولی من تا ازمایشم و تیتر بتام و نبینم باورم نمیشه ،امیدوارم همه دوستام ازین به بعد تک تکشون مثبت بشن به حق این روز 🤲🤲🤲❤️