2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046272 بازدید | 684508 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها جواب آزمایشم مثبت شد        باورم نمیشه،خدایاشککککککککرت،انشاءال ...

مبارکت باشه عزیزم باحال خوشت برا همه دعاکن عزیزم

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم

دوستانی که آمپول آنوکسا میزنن لطفا بگید چجوری میزنید دردتون نمیگیره،برای من خیلی میسوزه میزنم،به نظرتون اگه قبل زدن یخ بذارم بهتر نیس.من تا ۹ ماه نمیتونم تحمل کنم وای خدا 😂

ببین حرکت و اینا فقط تشکیل جنین رو با مشکل مواجه می‌کنه که توی آی وی اف دیگه این مشکل وجود نداره، ضع ...

ممنونم عزیزم. موندم برا چی فرتی برا من دکتر گف جنین اهدایی. وقتی حرکت حل میشه مورفو فقط قبلا ۴ بود حالا شده بود ۳ . برا ما اینجا sdfمیگیرن ک نمیدونم همون dfi هس یا فرق دارن فقط میدونم ک اینم باید زیر ۳۰ باشه ک برا همسرم ۶ بود. ولی با این همه گف جنین اهدایی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزيزم منم دادم ازمايشارو ولي هيچ مشكلي نبود البته ازون ازمايش كاملا ك اينجا دوستان ميدن نبود ولي عرف ...

ان شاالله ک هر چه زودتر دلت شاد بشه عزیزم.

شیاف رو رکتال استفاده کن درسته ک میگن واژینال اثرش بیشتره ولی وقتی هم رو خودش نوشته میشه استفاده کرد و هم اینکه اذیت میشی .

من این دفعه اگه بتونم ب انتقال برسم حتما رکتال استفاده می کنم چون سر انتقال قبلی خییییلی اذیت شدم. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام بچه ها جواب آزمایشم مثبت شد        باورم نمیشه،خدایاشککککککککرت،انشاءال ...

مبااااارکه . ان شاالله ب سلامتی تا اخر عزیزم❤️😍

انشاالله فداتشم اره عزیزم انقدر سخت میدن و گرونه که حد نداره

ان شاالله سبب ساز بشه 😍براتون گلم و خوش خبر بیای و همه زحمات نتیجه بده

رفتی آزمایشگاه دستگاه رو ببر همونجا تست کن ببین درصد خطا چطوره من برده بودم دستگاهمو ۴ تا خطا داشت

باشه حتمااااا ممنونم اخر اكيو چك گرفتم نواراش سخت پيدا ميشه ولي ميگن دقيقه

حتمااااااا ميبرم ممنونم از ياداوريت😍

بله اگه خدا بخواد پریود این ماه میرم تو سیکل .رفتم بیمارستان که ببینم چه خبره منشی میگفت همچین چیزی ...

خوب خداروشكر  ان شالله بسلامتي و خوووووشي باشه تا اخرش🙏💜

خيلي ممنونم عزيزم لطف ميكني😘💋