2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست

دوستان فردا میرم سونو قلب از همگی التماس دعا دارم 

یه سوالی دارم اگه دو قلو باشه مرخصی زایمان ۹ ماه یا بیشتر 

یه لحظه با خودم گفتم شاید دو قلو بشه حتی به مرخصی زایمان هم فکر کردم ولی یه دونه هم باشه باز شاکرررر خدا هستم و امیدوارم خدای مهربان دامن همه رو سبز کنه.الهی آمین

دوستان فردا میرم سونو قلب از همگی التماس دعا دارم  یه سوالی دارم اگه دو قلو باشه مرخصی زایم ...

ای جانممممم.... 

به سلامتی عزیزم..... 

نگران مرخصیش نباش انشالله بهترینا منتظرته عزیزم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان فردا میرم سونو قلب از همگی التماس دعا دارم  یه سوالی دارم اگه دو قلو باشه مرخصی زایم ...

عزيزمممم بسلامتى ان شاالله قلبش ١٢٠ سال براتون بتپه😍😍

ان شاالله صلاح و مصلحتت هرچى باشه باسلامتى باشه

من و mairagg هم فردا ميريم سونو

ان شاالله فردا سه تا خبر قشنگ مياريم تاپيك😍💚🤲🏻🧿

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
اینجا نوشتم عزیزم...  تو روند درمانیم!!!  بعد سونوی قلب به خاطر هماتوم به خونریزی افت ...

آنا جان، چرا بتامتازون داشتین؟ یعنی من هم هفته ی ۲۹ باید بزنم؟

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
عزيزمممم بسلامتى ان شاالله قلبش ١٢٠ سال براتون بتپه😍😍 ان شاالله صلاح و مصلحتت هرچى باشه باسلامتى ...

ممنون عزیزم انشاءالله به فضل خدای مهربان شما و دوستمون هم فردا خوش خبر باشید 

به امید خدا قسمت و روزی سایر دوستان هم بشه

یه عمری هست حسرت این آرزو رو داشتم یه روزشم زیاد هست برای یه خانم 

خدایا دامن همه رو سبز کن 

الهی آمین

عزیزم رو بحث ایمنی کار میکنه....  عزیزم معمولا وقتی آنتی تی پی او انقدر بالاست بهتره حتما با ا ...

نه کم کاری تیروئید ندارم.اما همزمان کیست گلو هم دارم و گوارت یا همون گره بزرگ هم دارم.بنظرتون ازمایش هارو ببرم مرکز نشون دکترم بدم برام مینویسن ازمایش ایمنی انعقادی؟نمیدونم‌رویان ایمونولوژی داره یا نه

ممنون عزیزم انشاءالله به فضل خدای مهربان شما و دوستمون هم فردا خوش خبر باشید  به امید خدا قسمت ...

الهى آمين🤲🏻🤲🏻🤲🏻

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم