2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046116 بازدید | 684499 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ققنوس جونم قدم نو رسیده ات مبارک انشاءالله زیر سایه آقا امام زمان وپدر ومادر گلش عاقبت بخيريشوو ...

سلام عزیز دلم😍❤️

الان دیگه خوبیم خداروشکر، پسرک زردی داشت چند روز خیلی نگرانش بودیم، الان بهتره خداروشکر

خودمم زایمانم خوب بود، ولی بعدش خیلی انقباض هام زیااااد بود، مردم از درد و خونریزی تو همون ۲۴ ساعت اول، ولی بعدش یهویی خوب شدم

تو چطوری؟ گل پسر خوبه؟ خوب شیر میخوره؟

سلام ققنوس جان و دوستای عزیزم دیروز  دکتر بودم مشکل بزرگی برام پیش اومده نمیگم کسی استرس نگیره ...

عزیزم🥺🥺

ایشالا بچت صحیح و سالم میاد بغلت، این روزا و نگرانی هاش یادت میره! اگر لایق باشم برات دعا میکنم حتما🙏🙏

از خودت به ما خبر بده حتما

سلام به روی ماهت عزیزم. خودت خوبی? نی نی درچه حاله؟  اونوکه اره راست میگی قسمت هست.  توا ...

من دوستم پیش صاحب کشاف رفته. اول عمل می کنه همه رو بعد میگه واستا  برا طبیعی. بنظر من رویان برات گزینه بهتریه. برا رژیم پیش متخصص تغذیه برو. خانه بهدلشت  ها هم دارن سرخود رژیم نگیر. ورزش هم  تو برنامت بزار یوگا و پیلاتس و پیاده روی. ان شالله که بزودی بیای خبر بارداری بدی

خدایا شکرت
سلام ققنوس جونم قدم نو رسیده ات مبارک انشاءالله زیر سایه آقا امام زمان وپدر ومادر گلش عاقبت بخيريشوو ...

سلام عزیزم خوبی  گل پسرت خوبه ببین تغذیه خودت به شیرت خیلی مربوطه دکترا همش این حرف و میزنن ولی دوستم کارشناس تغذیس میگه بابا این ۵ واحد تغذیه خوندن از من قبول کتید  کاملا بهم مربوطن

خدایا شکرت

بچه ها ،من ۱۲ سال ازدواج کردم مشکل ناباروری هم از شوهرم بود ، سال ۹۴ ای وی اف کردم سقط شد ، یکسال بعدش پریودیم قطع شد یام با گیاهی حجم کم پروزسترون میخوردم که بشم  از همون سال تاالان با پروزسترون میشم که به خاطر کیست سینم گاهی نمیخورم و کلا نمیشم . پارسال دوباره رفتم تخمکشی قرار بود هیسترو کنم و خراش الانم استروژن میخورم و پروژسترون که برا انتقال اماده شم  دوماه بعد انتقال  ، پولیپ  داشتم در حالیکه که هیچ وقت تو سونو معلوم نبود این پولیپ میدن ازمایش ، بردم دکتر زنان گفت ببر پیش دکتر سرطان رفتم پیش دکتر شیوا وحید  گفت سلول های بدشکل مربوط به پیش سرطان تو رحمت دیده شده . چند ماه مجسترول استا بخور دوباره برو کورتاژ شو ببینیم خوب شده یا نه .. کسی بوده جواب نمونه هیستروش بد باشه ؟  هر دم از این باغ بری میرسد  هر چی بیشتر میرم جلو انگار بیشتر تو باتلاق فرو میرم   ای داد  ای داد   ، تست پاپ اسمیرمم خوب بوده ،ضخامت رحمم خوب بوده نمیفهمم چی به چیه اصلا 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سلام ققنوس جان و دوستای عزیزم دیروز  دکتر بودم مشکل بزرگی برام پیش اومده نمیگم کسی استرس نگیره ...

ای وای چرا زایمان نمیکنی گلم دو هفته که چیزی نیست 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
تابستون باردار شدم ولی قلبش تشکیل نشد..در اصل  می تونم بگم این اولین بارداریمه که تا اینجا رسید ...

بله عزیزم معمولا بارداری اول شکم دیرتر بزرگ میشه. ان شاالله که تا آخرش بارداری راحت و سالمی داشته باشی 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

عزیزم الهی که به حق محسن زهرا صحیح و سلامت بچه ت رو در آغوش بگیری 🤲🌹

بچها من اصلا علائم ندارم یعنی منفی شدم😔😔😔 کسی بدونه علائم مثبت شده؟

عزیزم علائم میاد و میره من توی هفته هفت علائمم چند روز کلاااا قطع شد ولی بعدش باز اومد، نگران نباش گلم

الهی عزیزم. ان شاالله این روزا هم به خیر میگذره و نی نی گلتو صحیح و سالم و با لب خندون بغل میگیری.

من برا امتحان رفتم اینجا ب دوستمم گفتم دعا کنه برات . ان شاالله که خیره. مارو از حالت بی خبر نذار

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم من حدود ۳۵ تا ۴۰ دو تا انتقال دادم

سلام عزیزم مثبت شدی ؟

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین