2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
خودت چندسالته؟چندتاتخمک داشتی؟

۲۹ سالمه ۱۵ تا جنین داشتم سری پیش دوتاشو از دست دادم این سری هم دوتا و‌یکی هم بلاست نشد ازبین رفت الان ده تا جنین فریز دارم 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عزیزم منفی منفی هستم😭😭😭 ممنون برا پیگیریت همه دنیا رو سرمه انگار  داروهامو امشب قط کنم کی پ ...

خیلی متاسفم خیلیییی ناراحت شدم خدا به زودی دلتو شاد کنه و همه این سختیا فراموشت بشه. ۵ تا ۷ روز بعدش میشی. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان و‌خواهرای گلم ممنونم برا همتون برا دعاهاتون برا احوال پرسیاتون من آزم منفی شد😭😭😭 عددش ...

عزیزم خدارو به عظمتش قسم میدم معجزه اشو بهت نشون بده

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
سلام عزیزم خوبی؟ گل پسرنازت چطوره؟  اره خودمم همین تصمیم رودارم اول اینکه یکم لاغرکنم دو حداقل ...

قربونت ما خوبیم عزیزم

ایشالا به سلامتی عزیزم کار خوبی میکنی البته ازمایش هنوز ندادی نه؟؟ بچه ها که اینجا از مام خیلی تعریف میکنن باز تحقیق کن ببین کدوم مرکز  یا دکتر باهاش حالت بهتره

عزیزم متاسفم 😔💔 واقعا هیچ حرفی نیست که بتونم بزنم فقط میتونم برات دعا کنم خیلییییی زود خدا برات ا ...

قربونت برم حرفات خیلی قشنگ بود میدونم و مطمنم حکمتی توش بوده ولی ادم نمیدومه چیه و این آزارش میده خدا این دردو داده صبر زیادی به ماها داده وگرنه دور از جون شماها تا حالا هفت کفن پوسونده بودم و دق کرده بودم 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
انشالله به زودی  خدا به بهترین شکل ممکن جبران کنه برات..🥺هیچ کار خدا بی حکمت نیسسست عزیزم  ...

ممنون عزیزم

طبیعی باردارشدم

قبلا یکبارتخمک کشی کردم تخمکام کم بود سیکل کنسل شد دوسال پیش .تواین تایپیک بودم

بعد طبیعی اقدام کردم نشد.فروردین امسال رفتم عکس رنگی اردیبهشت باردارشدم.اما متاسفانه قلب تشکیل نشد

😔😔😔

خدایابه امیدخودت🌺
الهی بمیرم منم سری پیش زجر سقطم کشیدم من بتام بالا بود ۱۱۴۹ بود ولی قلبش تشکیل نشد زجر اتاق عمل و کو ...

عزیزم شک ندارم اونایی که توی هر مسیری سختی زیاد میکشن خدا بهترین نتیجه رو قسمتشون می‌کنه هم این دنیا هم اون دنیا ⁦❤️⁩🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
گلم خدابه دلت ارامش بده کاش برامنم اصلا مثبت نمیشد بتام ۲۰۰بود قلب تشکیل نشد باشکنجه توخونه دارم ...

آخی عزیزم متاسفم منم اسفند ماه این حال الان تو رو داشتم خدا به دلت آرامش بده

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خیلی متاسفم خیلیییی ناراحت شدم خدا به زودی دلتو شاد کنه و همه این سختیا فراموشت بشه. ۵ تا ۷ روز بعدش ...

ممنون عزیزم فقط میگم خدایا دل خوش اینم میدونم میبینی چیا کشیدم تو‌ این سه سال تو این راه سخت خودت دستم بگیر

الهی بمیرم منم سری پیش زجر سقطم کشیدم من بتام بالا بود ۱۱۴۹ بود ولی قلبش تشکیل نشد زجر اتاق عمل و کو ...

دورازجون

خداحفظت کنه

منم میترسم بقایابمونه مجبورشم کورتاژکنم😣

خدایابه امیدخودت🌺
سنت کمه ان شاءالله به زودی باردارمیشی🙏

سن فقط یه عدده از تو داغونم بخدا همه موهام سفیده😭😭 ممنون عزیزم انشاالله خودتم زودی مثبت بشی