2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
من یکشنبه روز 14 انتقالم میشه ولی شاید شنبه برم آز بدم شایدم صبر کنم همون یکشنبه برم  چون شنبه ...

عزیزممم پس شنبه برو انشالله خوش خبربیای دل ماروهم شادکنی. برای شما تاریخ نزدن که میتونید برید ازمایش؟ مال منو قبول نمیکنن زودتر. برای منم دوشنبه اس

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جانن قربونت برم من. میگم اناجون بنظرت بی بی چک معتبره؟ اینکه یه هاله بعد4ساعت انداختن هردوشون

عزیزم من کلا به بی بی کاری ندارم اما همینکه یه حس خوب و انرژی + بهت داده یعنی انشالله خبرای خوبی تو راهه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزممم پس شنبه برو انشالله خوش خبربیای دل ماروهم شادکنی. برای شما تاریخ نزدن که میتونید برید ازمایش ...

برای من روی نسخه آزمایش تاریخ نزده ولی بهم برگه دادن نوشته روز 12 تا 15  میتونم آزمایش بدم

خدایا به امید تو....

سلام گلای مهربون.خوبین.ان شاءالله همیشه سلامتی وشادی باشه براتون  

رفتم دکتر خون.متاسفانه تایید نمیکنه سیکل انتقالمو.میگه ریسک خیلی بزرگیه هم خودت هم جنین.پیشنهاد رحم داد. که من اصلا نمیخام.  

ولی بچه ها اصلا حالم یجوریه.دلم شدیدا امام رضا میخواد   

شدیدا معجزه میخام از دکترا هیچ کاری بر نمیاد   

خیلی دعام کنید.

یه مدت برم تو افق محو بشم.  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
دوستان من به شدت معدم درد میکنه سوزش معده گرفتم  با احساس حالت تهوع  میتونم قرص معده بخو ...

عزیزم دکترم به من پنتو پرازول داد بابت درد و سوزش معده م.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام آنا جونم روز 15 انتقالم، روز  13 آزمایش دادم مثبت شدم

خدارو شکر عزیزم..... 

گوارای وجودت..... 

عزیزم من خودم حالت تهوعم از 5-6 هفته به بعد شروع شد..... 

البته من اصلا بالا نیاوردم.... 

اما کلا من نون سنگک رو تیکه تیکه کرده بودم و بعد خشک مرذه بودم. قبل اینکه از جام بلند شم تو رختخواب چند تیکه میخوردم خیلی به کن کردن تهوع صبحگاهی کمک میکرد و دیگه برا حالت تهوع دارو نگرفتم.... 

من کلا چون سابقه رفلاکس داشتم و داروهامم تشدید میکرد کلا تو سیکلم پنتاپرازول داشتم..... 

وگرنه به خلطر تهوع بارداری دارو نگرفتم اما خوب دوستان زیادی بودن دارو میگرفتن.... 

بستگی به شدتش و شرایط هر کسی داره..... 

زنجفیلم برا کم کردن حالت تهوع خوبه..... 

سیرابیم من خیلی برام خوب بود..... 

چند تا تیکه کوچولو با یه کاسه کوچولو آبش تا یه هفته کلا حالت تهوع منو تعطیل میکرد.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام گلای مهربون.خوبین.ان شاءالله همیشه سلامتی وشادی باشه براتون     رفتم دکتر خون.متاسفا ...

وای الهی عزیزم انشالله خداخودض بهت به بهترین نحو معجزشونشونت بده انشالله

خیلی ناراحت شدم ولی به دل خودت نگاه کن نه حرف دکترا

اخه اگه قراربود عوارش بده بهم از قبل انتقال ک پروژسترون داشتم باید نشون میداد نه؟؟ نه ک حالا بعد از ...

ان شاالله که به خاطر مثبت شدن باشه 😍😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...