2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
سلام خواهر دیگه قسمت نبوده بله امروز منفیه منفی بود روز دوازدهمم انشالله خدا بهم قدرت بده بتونم از ن ...

سلام به روی ماهت. درکت میکنم خیلی سخته.

خوب تحقیق کن انشالله که بهترین انتخاب رو انجام بدی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اها پس سیاه دونه مصرف کنم عسل و خرما من همیشه میخورم اما سیاه دانه فقط برای پانکچرم استفاده کردم .مم ...

آره دوسین هرشب بخورین

دمنوش هل و دارچین و زنجبیل و گل محمدی و اسطوخودوس  باهم تقریبا هرشب ی فنجون میخوردم

خرما و سیاهدونه و دارچین هم چرخ کرده بودم باهم میخوردم

مغزیجات خام هم میخوردم

شبی ده تا بادومم خیس میدادم صبح پوستشو میگرفتم میخوردم

پیاده روی هم هروز تقریبا۴۰ دقیقه تا یکساعت داشتم

رقص هم گاهی

ان شاالله ک خدا جواب زحمات همه رو بده با بهترین شکل ممکن

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام خواهر دیگه قسمت نبوده بله امروز منفیه منفی بود روز دوازدهمم انشالله خدا بهم قدرت بده بتونم از ن ...

خيلي متاسفم ان شالله كه بهترين تصميمي وو ميگيري و مركز و دكتري رو ميري كه با انتقال اول صاحب يه پسر ناز و سالم بشي به اميد خدا

اصلا قبلا بلد نبود بزنه؟ منم میگم هوا گرمه بخوام مسافتی رو باماشین برم تا درمانگاه برام بزنن حداقل ...

اصلا بلند نبود اولشم جرات نداشت آمپول تو دستش بگیره اونم من اصرار کردم گفتم کجا هر روز هر روز برم بیرون تو این گرما و خونمون پله داره اما یاد گرفت شمام فیلم دانلود کنید چندبار ببینه دستش راه میفته الان شوهر من خوب میزنه جاشم خون نمیاد زیادم کبود نمیشه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
مرسی عزیز دلم ان شاالله میگم که عوارض پروژسترون اگر بخواد خودشو نشون بده نباید از شروع مصرف نشون بد ...

وای من انقدر پادرد داشتم ک انگار استخونام درد میکرد ان شاالله که نشونه خوبیه برات 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
ان شالله كه علايم خووووووووبيه و فسقليت محكم داره ميچسبه به دل مامانش من بدنم به پروژسترون علا ...

اخه اگه قراربود عوارش بده بهم از قبل انتقال ک پروژسترون داشتم باید نشون میداد نه؟؟

نه ک حالا بعد از ده روز یادش بیاد خودی نشون بده😅😅😅😂😂

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
منم دیگه پولی برام نمونده کمی طلا دارم میخوام اونارو بفروشمو وام بگیرم 😭😭😭🥱😭😭

عزیزم نمیدونم چی بگم 

فقط میتونیم دل ببندیم ب حکمت و مصلحت خدا

ان شاالله هرچی پیش روت باشه براتون جزء بهترين هاى زندگيتون باشه

منم دیگه پولی برام نمونده کمی طلا دارم میخوام اونارو بفروشمو وام بگیرم 😭😭😭🥱😭😭

پروانه جان..عزیزم

چی شدددد؟؟؟

رفتی آزمایش؟؟؟؟؟،

نگووو که منفی شدیییییی😔😔

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
هم گرميجات هم چيزاي مقوي مثل اب ماهيچه تغذيه سالم و مفيد و دركنارش ورزش و خوردن اب فروان ان شالله ك ...

ورزش هم یک ماهی مرتب انجام دادم الان تنبلی میکنم چشم عزیزم مرسی انتقال دومم هست انشاالله 🙏🙏🤲🤲انشاالله خدا نی نی تو برا حفظ کنه سالمو صالح بدنیاش بیاری عزیزم .مرسی از راهنماییت🌺🌺

بخدا قسم. اینقدرحرص خوردمم لعنت به این گرونی ها میلادتبریز دیگه توحساب کن یه گونال450واحدی شده2400 ...

ها با دارو گفتی ، ترسیدم گفتم تو یه ماه هزینه عملو بردن بالا

آره گونال خیلی گرونه 😩