2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046271 بازدید | 684508 پست
@مهربون۲۱ عزیزم ماهیتابها من همیشه در خدمت مامانای عجوله.....  شمام عزیزم + فکر کن....&nbs ...

وای ایشالله عزیزدلممم خدا ازدهنت بشنوه😍😍😍

انشالله یکیم بی بی چک شنبه که میشه روز12انتقال میزنم ببینم چی میشه توکل بخدا

عاشق ماهیتابه اتم عزیزدلم اصلامیای کلی روحیه میگیریم اینجلخداشاهده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروووشکر. ان شاالله بزودی زود با خبر خوش شمام مارو خوشحال کنی گلم😍😍😍

قربونت عزیزم ان شاءالله که همه بچه هایی ک انتقال دادن خوش خبر باشن و اونایی ک شروع کردن هم موفق باشن ❤️

خدایا به امید تو....
سلام وقت همه دوستان بخیر دوستانی که رویان میرید امکانش هست راهنماییم کنید  نوبت اینترنتی قسمت ...

سلام دوست عزیز اگر بار اول میرید باید تشکیل پرونده انتخاب کنید، فردا مجدد امتحان کنید 

عزیزم من خودم چون طبع رحمم سرد بود یکم مصرف گرمیجاتم رو بیشتر کردم، مثل حلوای چهل گیاه، حلوا سیاه، خ ...

فدات عزیزم خیلی لطف کردی  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
معلوم نیست عزیزم برام دعا ک ن انتقال دادم و منتظرم روزا بگذره و به امیدخدا برم آز بدم تا ببینم نتیجه ...

بسلامتی عزیزم. از ته دلم از خدا میخوام انشالله مثبت بشی و بزودی نی نی تو بغلت بگیری. منم میرم مطب . امروز روز نهم هستم فقط پنج تا فولی داشتم حول و حوش ۱۰-۱۲ . نمیدونم چکار کنم. داروها رو دکتر گف ادامه بدم. بنظرت تعدادشون هم تا روز عمل ممکنه بیشتر بشه؟ اگه نشد واسه پنج تا پانکچر کنم؟

بسلامتی عزیزم. از ته دلم از خدا میخوام انشالله مثبت بشی و بزودی نی نی تو بغلت بگیری. منم میرم مطب . ...

کدوم دکتر میری عزیزم؟ به نظرم هر کاری دکتر میگه انجام بده اون بهتر وضعیت بدنتو میدونه

خدایا به امید تو....
دوستان من به شدت معدم درد میکنه سوزش معده گرفتم  با احساس حالت تهوع  میتونم قرص معده بخو ...

عزیزم اینو از دکترت بپرسی بهتره ها. به موقع ضررنکنی. حالت تهوع خشک داری؟ صبح هاناشتا بیسکوئیت ساقه طلایی بخور

وای ایشالله عزیزدلممم خدا ازدهنت بشنوه😍😍😍 انشالله یکیم بی بی چک شنبه که میشه روز12انتقال میزنم ب ...

بوسسسسسس مامانی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بسلامتی عزیزم. از ته دلم از خدا میخوام انشالله مثبت بشی و بزودی نی نی تو بغلت بگیری. منم میرم مطب . ...

سلام دوست عزیز 

انشالله که به سلامتی این راه رو طی کنی 

ذخیرت چند؟ 

من سه بار بخاطر سه تا تخمک پانکچر شدم 

نا امید نشو عزيزم 

دوستان من به شدت معدم درد میکنه سوزش معده گرفتم  با احساس حالت تهوع  میتونم قرص معده بخو ...

عزیزم تو چه مرحله ای هستی.... 

والا من که تو کل بارداریم پنتاپرازول داشتم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
به سلامتی دوست خوبم  مبارک انشاالله خوش خبر باشی عزيزم  کی آزمایش باید بدی؟

من یکشنبه روز 14 انتقالم میشه ولی شاید شنبه برم آز بدم شایدم صبر کنم همون یکشنبه برم 

چون شنبه ولادت امام رضاست دوست داشتم آزم شنبه باشه

برام دعا کنید ممنون❤️

خدایا به امید تو....