2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046264 بازدید | 684508 پست
عزیزدلی تنت سلامت....  انشالله خدا معجزه و نشونمون میده ومامان میشیم انگارهرچی زمان میره بی ط ...

نه عزيزم مراقبم

دلم پر ميزنه برم بيرون ى دورى بزنم اما خب ميگم من ك اينهمه صبر كردم چند روز ديگه هم روش

ديروز شوهرم زودتر از سركار اومد ك شايد بتونم برم باهم ى دور بزنيم گفتم نه فعلا تحمل ميكنم تا ببينيم خدا چى ميخواد برامون

ان شاالله ك خيرمون توى اين باشه كه ديگه چشم انتظار نمونيم🥰🤲🏻

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
نه عزيزم مراقبم دلم پر ميزنه برم بيرون ى دورى بزنم اما خب ميگم من ك اينهمه صبر كردم چند روز ديگه هم ...

وای اره دقیقا زندانی شدیم انگار😂😂من فقط هی اینستا لوازم خونه جینگول میبینم ذوق میکنم, خودتومشغول کن

انشالله به بهترین نحونتیجه بگیریم وخدا دلمون شادکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای اره دقیقا زندانی شدیم انگار😂😂من فقط هی اینستا لوازم خونه جینگول میبینم ذوق میکنم, خودتومشغول ک ...

الهى آمين🤲🏻😍🤲🏻

عزيزم زياد گوشي دستت نگير 

من ك كلا واتسپ و اينستا تعطيل كردم فعلا

همشم بهم زنگ ميزنن ميگن چرا انلاين نميشى ميگم گوشيم خرابه

ديگه خودم رو با كتاب رمان و كتاب رنگ اميزى سرگرم ميكنم بيشتر

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام عزیزمممم....شما خوبی.گل پسر خوبه.ممنونم از احوالپرسیت. یه مدت زیادی اینجا نیومدم.و اینکه واقعا ...

خداروهزارمرتبه شکر عزیزم خیییلی خیییلی خوشحالم 😍الهی همه دوستای منتظرمون هم دامنشون سبزبشه  

خیلی ممنونم خوبیم عزیزم اماپسرم ازاین ویروس جدیده گرفته یکم بیحاله 

ان شاء الله عزیزم من برات دعا میکنم که خدا جواب همه زحمتات رو بده قربونت برم ❤️😍

قربونت خواهری مرسی عزیزم ممنون منم برات دعا میکنم عزیزم چقدر خوبه که شما ها هستین.ان شالله همچون مثبت شیک الهی آمین 🥰😍🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲

اي جانم ان شالله كه همه چي به اميد خداااا عالي پيش بره و اولين انتقالتوووون ختم بشه به فرزندان ...

الهی آمین خدا از زبونت بشنوه عزیزم مرسی آن شالله شما هم مابقی مسیر رو بسلامتی طی کنی و نی نی رو بغل کنی😍😍🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲

سلامم عزیزم خوبی? صبحت بخیر مامان خوشگله سه روزتا ازمایشت مونده... بیا توهروزبی بی بزن ذوق کنیممم دی ...

سلام مهربون جانم فدای تو گلم 

خیر انشالله 

ما تمام زندگیم شده استرس عادیه ولی سعی کن آروم باشی 

انشاالله که خیر گلم 

امروز بی بی نزدم دیگه خجالت میکشم 😁😁😁

ولی به قول سحر جان آدم دوست داره بزنه ببین پررنگ ‌شد خدایی نکرده کم رنگ نشه و.... 

انشاالله که تو هم مامان خانمی بد به دلت راه نده 

مامان دوتا فرشته 😍😍

سلام مهربون جانم فدای تو گلم  خیر انشالله  ما تمام زندگیم شده استرس عادیه ولی سعی کن آرو ...

تنت سلامت عزیزدلممم اینطورنگو

اره واقعا پرازاسترس شدیم ولی خوب اینبارکنترل کردم تاحالاش دعاکن.... نه بزننن ماهم ذوق کنیم بشدت منتظرم خبرم کن رفتی ازمایش. 

توبرامون دعاکن مثبت شیم, خدا ازدهنت بشنوه..  اخه هیچ علائمی هم ندارم عادی عادی

الهی که9ماه بعدصحیح وسلامت بغلش کنی عزیزم شیربدی

سلامم خواهرگلم خوبی؟ بخدا خیلی توقکرت بود متاسفانه اخرکاربریت یادم نمیومدتگ کنم.  همش میخواستم ...

قربونت..ممنون‌عزیز‌م‌که‌به‌یادم‌بودی

ای‌جان‌دلم

مامان‌شدنت‌مبارک‌باشه..

لک‌نشونه‌خیلی‌خوبیه..

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
قربونت..ممنون‌عزیز‌م‌که‌به‌یادم‌بودی ای‌جان‌دلم مامان‌شدنت‌مبارک‌باشه.. لک‌نشونه‌خیلی‌خوبیه..

قربونت برم خوبی ازخودته, خوبی عزیزم؟ چه خبر از شما؟ 

چی بگم خواهرتوکل بخدا سری پیش کلی علائم داشتم هیچی... اینبارم فقط یه ذره لک وقطع شد بعدش هیچی عادی عادیم😂امروز وارد روز6شدم