2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046186 بازدید | 684501 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جانم توام به سلامت پنجشنبه سز داری الهی شکررر انشاالله با نی نی قشنگت تو بغلت برمیگردی خونت انشاا ...

قربونت برم نیکاد جونم حتما خدا میدونه که هر لحظه از خدا میخوام هر کسی که دلش بچه میخواد خدا یه دونه خوب و سالمشو بهش بده واقعا بیشترین دعایی که باردارم کردم همین بوده 🤲🏻❤️ اصلا استرس نداشته باش عزیزدلم حتما خیره و مامان میشی 😍❤️🤲🏻 توام برای من دعا کن منم ۵ شنبه همه چی برام خوب پیش بره 😘

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
ممنونم گلشید جان از راهنماییت.  من دوران انتقالم ، آسپیرین ۸۰ مصرف میکردم. همون کافی نیس؟

نه عزیزم کافی نیست..حتما باید امپول رو بزنی. آزمایشت کامل نیست.پبش یه متخصص دیگه هم برو و ازمایش کامل ایمنی انعقادی رو بده.

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
خودم پلی کیستیک شوهرم سالمه تعیین جنسیت میخوام بکنم از یه طرفم میگم باز برم ابن ینا نمیدونم پروندم ا ...

پروانه جان میخوای سه ماه ب خودتون فرصت بده هم این همه دارو عوارض داره یکم بدنت استراحت کنه هم یکم خودتون و تقویت کنید این پیج هم زده برا پسر دار شدن ماماعه یع سری کاراشو بعد رژیمه بارداریش و من گرفته بودم ولی زیاد انجام ندادم خواستی برات بفرستم چون خودش رایگان گذاشته تو پیجش فک نکنم مشکلی داشته باشه بعدسه ماه اگع نشد برو دوباره دنبال درمان  https://www.instagram.com/p/CaxB2N8IEA_/?

igshid=YmMyMTA2M2Y=

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
من رویان انجام دادم  عجله نکن  خوب تحقیق کن برو ویزیت بشو بعد انتخاب کن

نسرین جان تو قبل از پانکچر تقویتی چیا خورده بودی ؟ اوابوست یا اینو‌فولیک داشتی ؟ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
خداروشکر، انشاالله که مامان هستی گلم بد به دلت راه نده  توکل کن به خدا  به من آسپرین داد ...

قربونت برم انشاالله پناهم خداس تو این روزا.. منم انرژی خوبی ازش گرفتم الهی که همینجوری بشه انشاالله خودتم این ۹ ماه رو بخیر بگذرونی و سالم بغلش بگیری

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
وای بچه هااا امروز بشدت هوس کیک خیس کردم..  اخه چرا هیچ جابازنیست؟؟ ضررنکنه گیربیارم بخورم؟؟؟ ع ...

من چند روز بود خیلی هوس کردم..بیشتر تقصیر این پیجای اشپزی اینستاس .کیکاشون دل می برن..بلند شدم از این شیرینی قاشقیا ساده که تو روغن میزاری سرخ شن😅 ۲۰ تا درست کردم همه رو خوردم..ولی راحت شدم.الان دیگه تا یه مدت حالم از شیرینی بهم می خوره

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
وای بچه هااا امروز بشدت هوس کیک خیس کردم..  اخه چرا هیچ جابازنیست؟؟ ضررنکنه گیربیارم بخورم؟؟؟ ع ...

تا جایی ک میشه قندی نخور خوردی هم زیاد نخور  مثلا نشین یه تیکه گنده بخور در حدی ک هوست بخوابه بذار تو تاپیک یه عکس بذارم شیرینی با شیره ضرر هم نداره 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
قربونت برم نیکاد جونم حتما خدا میدونه که هر لحظه از خدا میخوام هر کسی که دلش بچه میخواد خدا یه دونه ...

الهی😍 خودم میدونم ماهایی که تو این راهیم چقد درحق همدیگه دعا میکنیم با  هر مثبت همدیگه شاد میشیم و باهر ناراحتی ناراحت میشیم مرسی برا دعاهات ممنون عزیزم قابل باشم حتما انشاالله بهترین لحظه ها باشه برات روز زایمانت

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏