2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
من داروهام استرومارین بود و اسپرین و ویتامین دی و شیاف پروژسترون و انوکساپارین اینا یادمه. نه پماد ...

منم همه این داروها دارم ولی شیاف پروژسترون بهم نداده

امیدوارم هر چه زودتر دلت شاد بشه دوست گلم

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوره عزیزم شما راضی بودید؟؟چطور نوبت بگیرم؟؟من نوبت مام گرفته بودم ولی از تعریفایی که بچه ها دادن پش ...

منم رویان میرم تا حالا که راضی بودم من دکترم شیما محیطی خیلی خوب و مهربون و بادقت ولی از آمار مثبتاش اطلاع ندارم ولی میگن دکتر مصطفایی و مشایخی امارشون بالاس منم این سری انتقالم با دکتر مصطفایی بود هزینه هاشونم خیلی مناسبه من امسال اردیبهشت تاریخ فریزم تموم شد دوباره تمدید کردیم برا ۱۳ تا جنین ۲۸۰ تومان گرفتن چند روز پیش هم انتقال داشتم ۴۳۰۰ گرفتن برا خروج سه تا جنین که بلاست بشه که یکیش ازبین رفت و‌دوتاش انتقال دادن انشاالله زودی نتیجه بگیری

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
منم رویان میرم تا حالا که راضی بودم من دکترم شیما محیطی خیلی خوب و مهربون و بادقت ولی از آمار مثبتاش ...

به سلامتی نیکاد جان 

انشالله که مامان دو تا نی نی خوشگل میشی گلم 

آره آمار مصطفایی و مشایخ بالاس خوبی مصطفایی این هست چون مطب نداره تمام روز هفته اکثرا رویان یا اتاق عمل 

در واقع خودش حضور داره 

مرسی نیلو جونم ایشالا برای تو خیلی زود خبر خوش بشنویم

سلاااام عزیز دلمممم، به سلامتی و مبارکی ان شاالله، الهی که خدا عمر طولانی همراه عزت و عاقبت بخیری بهتون عطا کنه و کنار هم خوشبخت باشید گلمممم.🌹⁦❤️⁩

التماس دعااااااا نازنین مادر 😍🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
وای بچه هااا امروز بشدت هوس کیک خیس کردم..  اخه چرا هیچ جابازنیست؟؟ ضررنکنه گیربیارم بخورم؟؟؟ ع ...

بله عزیزم گیرت اومد بخور فقط زیاده‌روی نکن عزیزم بنظرم لک بینی شما ربطی به حمام ندارم و لک لانه گزینی است دلم روشنه ان شالله مثبتی عزیزم منتظر خبرهای خوشت هستم اللهم صل علی محمد و آل محمد 🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲

از آخرای ال دی لکه بینی پیدا کردم دیگه دستمون نیومد تاریخ دقیق پریود حالا دارو شروع کردم و بقیه ش رو ...

عزیزم شما هم مشکل ضخامت دیواره رحم داری؟

من روز ۱۰ پریودی ضخامتم ۴/۸ بود دکتر گفت کمه میترسم بالا نره 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
اره خداروشکر بهترم درد که داشتم اما انگار به دارو حساسیت داشتم بیشتر نگهم داشتن حالم بد شد خیلی بد ب ...

سلام عزیزم خیلی توو فکرت بودم چند باری تگت کردم اما دیدم خبری نشد نگران شدم خداروشکر که هردو خوبین ❤️❤️😍❤️😘😘😘 ایشالا نامدار باشه ❤️😘❤️😍

هیوا جونم هرموقع تونستی هر تجربه ایی راجع به سز توو بیمارستان آرمان داری بهم بگو برای ۵ شنبه که میخوام برم❤️❤️😍😍

هیوا جون راحت شیر دادی خودت ؟ تجربه ایی هرچی داری بهم بگو‌ لطفا هرچی نزدیکتر میشه فکرم بیشتر درگیر میشه🥲

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
وای بچه هااا امروز بشدت هوس کیک خیس کردم..  اخه چرا هیچ جابازنیست؟؟ ضررنکنه گیربیارم بخورم؟؟؟ ع ...

وای از همین حالاویارات شروع شده 😅من قبلا انقدر هوسای جور واجور میکردم ک اما الان تازه شه اصلا ببینم در ادامه چی میشه 🤣

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
به سلامتی نیکاد جان  انشالله که مامان دو تا نی نی خوشگل میشی گلم  آره آمار مصطفایی و مشا ...

سلامت باشی عزیزمم ممنون انشاالله خودتم..من در اصل دکترم دکتر شیوا ولی اصلا تو مرکز نیس دیگه همه کارام با محیطی بوده فقط انتقالم با مصطفایی بود اره من اون روز تو‌اتاق عمل انرژی خوب از مصطفایی گرفتم باهام حرف میزد اونم تجویز کرد آسپرین بخورم ازم پرسید درمورد انتقال قبلیم توضیح دادم چجوری سقط کردم و گفتم بهم گفتن اسپرین بهت میدیم ولی ندادن وقتی کامل توضیح دادم گفت برات تجویز میکنم خونرسانی بهتر بشه خداکنه این سری مامان واقعی بشم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

از اسنپ فود سفارش بده داره عزیزم 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
سلام عزیزم خیلی توو فکرت بودم چند باری تگت کردم اما دیدم خبری نشد نگران شدم خداروشکر که هردو خوبین ❤ ...

ای جانم توام به سلامت پنجشنبه سز داری الهی شکررر انشاالله با نی نی قشنگت تو بغلت برمیگردی خونت انشاالله همه یکی یکی تو این راه قرار بگیریم واسمون دعا کن عزیزم من روز چهارم انتقالم 

خودم پلی کیستیک شوهرم سالمه تعیین جنسیت میخوام بکنم از یه طرفم میگم باز برم ابن ینا نمیدونم پروندم ا ...

میخوای بری پیش دکتر من دکتر شه بخش منکه ازش راضی بودم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلامت باشی عزیزمم ممنون انشاالله خودتم..من در اصل دکترم دکتر شیوا ولی اصلا تو مرکز نیس دیگه همه کارا ...

خداروشکر، انشاالله که مامان هستی گلم بد به دلت راه نده 

توکل کن به خدا 

به من آسپرین داده 

من کلا حالم با خانم مصطفایی خوبه 

انشاالله دستش خیر باشه و خوش خبر باشی عزيزم