2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045708 بازدید | 684480 پست
ماشالا جون من تا صبح خواب ندارم همش از این پهلو به اون پهلو میکنم خیلیم پادرد دارم با اینکه گلسیم ...

آره عزیزم برامن تنگی نفسِ شدیدم اضافه کن که از همه چی بیشتر اذیتم میکنه شبا اصلا خواب ندارم تو روز فقط چرت میزنم 

ببین موقع خواب یه بالشت کوچولو بذار لای پات خیلی خوبه 

منم تا چندوقت پیش پادرد خیلی شبا اذیتم میکرد کوسنِ مبلو میذارم لای پام خیلی خوبه سنگینیه این پام رو اون پام نمیفته

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم من شنیدم کسانی بودن که بعد انتقال حتی از تهران برگشتن اهواز و شکر خدا مثبت هم شدن، فقط حتماااا ...

اها مرسی.دیگه میسپارم بخدا.برگردم بهتره‌خونه مامانم استرس میگیرم .چون کسی خبر نداره .میترسم مهمونی بیاد براشون یا کسی بفهمه.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شرمنده ماشالاجون انقدر سوال میپرسم مطب دکترت کجاست؟ من هنوز رویان میرم نمیدونم کی باید برم زیر نظر ...

نه فدات شم این چه حرفیه هرسوالی داری بپرس راحت باش 

مطبش سمتِ پیروزیِ خیابون ششم نیروی هوایی روزای زوج هست 

ببین من از قبل عید دیگه رویان نرفتم یه خلاصه پرونده بارداری گرفتمو دیگه اومدم زیر نظر همین دکتر شهره بهروزی بخاطر بیمارستانم 

اگه مشکل خاصی نداری وبارداریت رو رواله دیگه مشکلی نداره دکترتو عوض کنی 

دکتر مصطفایی همون اوایل بارداریم خودش به من گفت دیگه احتیاجی نیست اینجا بیای بیرون مطب برو که راحتتر باشی ولی باز من تا ۱ماه قبل عید رفتم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
حتما صبح بی بی باید بزنم شما کی میزدی؟

میگن ادرار صبح غلیظتره ولی من خودم ادرار آخر شبم غلیظتره.

موقعی بی بی بزن که حداقل از چهار ساعت قبلش دستشویی نرفته باشی. ان شاالله که مثبته و یه بی بی چک خوشرنگ برامون می‌ذاری اینجا 🥰🙏

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم ممنونم میشه عکسشو بفرستی راستش متوجه نشدم دقیقا چیه !🤦🏻‍♀️  

چشم عزیزم

سیسمونی فروش ها اکثرا دارن  بعد هر حمام اب بکش طوری بذار خشک بشه خیلی خوب می مونه  قیمتش هم حدود ۵۰ _۶۰

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام عزیزم خوبی؟شما کی میری دکتر بمن گفته چهارشنبه بیا ولی من آخه هیچ علامتی ندارم میگم نکنه بتام اف ...

سلام گلم خوبی؟ شما آزمایش بتا رو تکرار کردی؟ قرار بود امروز بری سونو، به سلامتی رفتی؟

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
من دوشنبه نوبت دارم والله حرفی از زخامت نزد فقطیه اصطلاح انگلیسی گفت نفهمیدم و گفت استرادیولو شروع ک ...

نه والا من فقط استرادیول،گلوکفاژ،  ip6وpergnacareداد،انوکسا برای چیه؟

نه والا من فقط استرادیول،گلوکفاژ،  ip6وpergnacareداد،انوکسا برای چیه؟

برایه رقیق شدن خونه این داروها خون غلیظ میکنه شاید روز انتقال بهت بده چون برایه خیلیارو از روز انتقال میدن خودت چیزی نگرفتی بخوری سر خود

ممنونم گلم به فکرم بودی. به سلامتی انشالله. انشالله که خیره و با خبرای خوب خوشحالمون کنی😙😙

مرسی عزیز دلم 😍😍 ان شااله همگی امسال به آرزومون برسیم 🙏🏻😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
من با mama.home پرونده تشکیل دادم خودشون قبول نمیکنن بقیه ی ماما ها نمیدونم قیمتشون همینه یا نه

مرسی عزیزم 🙏🏻😍 لطف کردین 🌷🌷

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...