2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045601 بازدید | 684475 پست
سلام عزیزم بخوبیت هنوز نامه بیمارستان نگرفتم از دکترم ولی خب یکم تا پنجم خرداد احتمال زیاد زایمانمه

به سلاااااامتی و مبارکی ان شاالله عزیز دلم، الهی که یه زایمان خیلی خوب و سلامت داشتی باشی و خداوند به شما و فرزندانتون عمر طولانی همراه عزت و سلامتی عطا کنه.

ما رو یادت نره موقع زایمانت، خیلیییی التماس دعا داریم عزیزممممم 🙏🌹⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم هنوز نرفتم گفت شنبه بیا. روز سیزده انتقال ۴۷۱ بود بتام شکر خدا 🙏

به سلامتی گلم انشاالله همچی عالی پیش میره، من روز ۱۱ انتقالم جرات نمیکنم بی بی بزارم خیلی بهم استرس وارد میشه بهش فک میکنم شما اول بی بی زدی بعد رفتی از؟

به سلاااااامتی و مبارکی ان شاالله عزیز دلم، الهی که یه زایمان خیلی خوب و سلامت داشتی باشی و خداوند ب ...

فدات بشم ممنونم از دعای خیرت 

حتما حتما به شرط لیاقت دعاگوی همه عزیزای دلم هستم 

انشاءالله که این روزات به خیر وخوشی وسلامتی بگذره وبرسی به روزای آخرِ درآغوش کشیدن فرزندت 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
آهااا مرسی عزیزم پس همون بعد تولد میرم 

سلام ماشالا جون خوبی

میگم به امید خدا میخای کدوم بیمارستان بری؟

از هزینه سزارین اطلاع داری چقدره؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
سلام ماشالا جون خوبی میگم به امید خدا میخای کدوم بیمارستان بری؟ از هزینه سزارین اطلاع داری چقدره؟

سلام عزیزدلم خوبم بخوبیت 

من بیمارستان نجمیه میخام برم سوگولی جون 

اونجا هزینه سزارین با دفترچه ما رایگانه ولی آزاد فکر کنم ۱۰ تومن باشه چون خصوصی حساب میشه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
به سلامتی گلم انشاالله همچی عالی پیش میره، من روز ۱۱ انتقالم جرات نمیکنم بی بی بزارم خیلی بهم استرس ...

آره واقعا استرس داره، اگه میتونی تحمل کنی نزن چون ممکنه نشون نده الان، من روز نهم خطش واضح شد ولی کمرنگ بود بعد دیگه هر روز هی پررنگتر میشد . ان شاالله که مثبتی عزیزم سعی کن خودتو سرگرم کنی و به چیزای خوب و مثبت فکر کنی 🌹⁦❤️⁩

سلام عزیزدلم خوبم بخوبیت  من بیمارستان نجمیه میخام برم سوگولی جون  اونجا هزینه سزارین با ...

ممنون گلم

انشالله گل پسرت صحیح و سلامت بیاد بغلت

با کدوم دکتر زایمان میکنی؟

میشه بهم بگی مشکلت چی بود و داروهات چی بودن؟

من تنبلی تخمدان شدید داشتم.

داروهام استرادیول، پچ استرادیول، شیاف پروژسترون، فولیک اسید و ویتامین دی. از بعد انتقال هم آنوکسا و آسپرین اضافه شد.

سلام عزیزدلم خوبم بخوبیت  من بیمارستان نجمیه میخام برم سوگولی جون  اونجا هزینه سزارین با ...

ماشالا جون من تا صبح خواب ندارم

همش از این پهلو به اون پهلو میکنم

خیلیم پادرد دارم با اینکه گلسیم ومنیزیم میخورم

شما هم‌اینطوری بودی؟

ممنون گلم انشالله گل پسرت صحیح و سلامت بیاد بغلت با کدوم دکتر زایمان میکنی؟

فدات بشم همچنین نی نی ناز شما 

دکتر من شهره بهروزیه که خیلی ازش راضیم 

ولی همه دکترای بیمارستان خداییش خوبن دوستام با دکترای دیگش بودن که همه راضی خودِ بیمارستانشم خیلی خوبه از همه لحاظ 

بچه‌ها‌کسی بوده بعد انتقال حرکت کنه به سمت شهرستان و مثبت شده باشه؟خونه مامانم اینا کرجه اما نمیخام ...

عزیزم من شنیدم کسانی بودن که بعد انتقال حتی از تهران برگشتن اهواز و شکر خدا مثبت هم شدن، فقط حتماااااا حداقل هر دو ساعت باید توقف داشته باشید و یکم استراحت کنی، اگر هم میتونی صندلی عقب دراز بکش. با احتیاط و آهسته هم رانندگی کنید.

ولی به نظرم دو سه روز خونه مامانت بمونی بهتره

ان شاالله که خیره و مامان میشی عزیزم 🌹🙏

فدات بشم همچنین نی نی ناز شما  دکتر من شهره بهروزیه که خیلی ازش راضیم  ولی همه دکترای بی ...

شرمنده ماشالاجون انقدر سوال میپرسم

مطب دکترت کجاست؟

من هنوز رویان میرم نمیدونم کی باید برم زیر نظر دکتر دیگه

که برای زایمان تحت نظر باشم