2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
بچه ها خداروشكر خداروشكر خداروشكر مثبت شدم بتام ١٠٨٦بود اصلا نميدونيد چقد شادم انشالله قسمت همه بشه ...

خدا را شکر

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزيزم ، خدا رو شكر خانمي ، خيلي خيلي خوشحال شدم . 

سلام مامان سبحان خوبی

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
آنا جووون معذرت ک این سوالم دارم اینجا میپرسم ولی واقعا نمیدونم ببخش ک اینجا پرسیدم ......بچه ها من ...

فدات بشم خوب کاری میکنی میپرسی.......

اینطوری ثابت میکنی خونته و توش احساس راحتی و امنیت میکنی.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها ، راستی ، من به کمکتون شدید نیاز دارم، لطفا به منم روحیه بدین ، نمیدونم چرا انقدر خودمو باختم ...

فدات بشم جیگرررررر......

چیزی نمونده جای استرستو شور و شوق بارداریت بگیره......

بهت قول میدم عزیزممممممممم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها بتام خوبه

بهترین خبری بود که میتونستم بشنوم. هورا هورا هورا. مبارکت باشه الهی. خدارو شکر که زحمات یکی دیگه از بچه های گروه نتیجه داد. دست راستت زیر سر همه منتظرا عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
بچه ها خداروشكر خداروشكر خداروشكر مثبت شدم بتام ١٠٨٦بود اصلا نميدونيد چقد شادم انشالله قسمت همه بشه ...

الهییییی شکررررر، خیلیییی خیلیییی خوشحالم برات ،ایشالله بعد از ۹ ماه بارداری و یه زایمان راحت بغلش کنی، همه چیز خوب عزیزم، خداروشکر ،مبارکت باشه انشالله.