2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046589 بازدید | 684530 پست

آنا جووون معذرت ک این سوالم دارم اینجا میپرسم ولی واقعا نمیدونم ببخش ک اینجا پرسیدم ......بچه ها من داخل ماشین ظرفشوییم همیشه ژل دو رنگ پریل میریزم الان هم علامت نمک هم علامت روغن جلا دهنده روشن شده میخواستم بدونم نمکش باید موقعی ک ماشین خالیه و ظرفی توش نیست بریزم؟ و روغن جلا دهنده همزمان با مایع شستشو و موقعی ک ظرف داخلشه بریزم یا روغن هم باید وقتی ماشین خالیه بریرم و روشنش کنم؟ سامسونگه ماشینم.....بازم معذرت بابت سوالم در اینجا😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از وقتی اچ دی ها رو میخورم پری م خیلی کم شده ماه گذشته که کلا 3 روز اونم در حد لک

سلام دوستای عزیزم، خوشبخت جان پستت رو صبح دیدم گفتم اولین کار بعد از کلاسم بیام بهت پیام بدم،

خب، اول از همه یه نکته مهم و اون این که یایسگی به این سرعت اتفاق نمیفته ، حتی ربطی به این نداره که میزان خونریزیت کم شده باشه، اون پریودی که بعد از قرص میاد اسمش پریود نیست بهش میگن خونریزی مصنوعی رحم، بنابراین اینو بیخیال شو، حالا در مورد ذخیره تخمدانت بگم ، حتی کسانی که ذخیره تخمدان خیلی خیلی پایینی دارن به این معنی نیست که پس فردا یایسه میشن، کلا هورمون آنتی مولریان یا همون amh تعداد باقیمانده فولیکولهای نابالغ تخمدان رو نشون میده و اونایی که ریز هستند، برای یایسگی همونطور که بچه ها گفتن باید اندازه هورمون fsh خیلی بالا باشه میدونی یعنی چند؟ یعنی دورو بر 40 به بالا ، اینجا خیلی اوقات واسه سیکل میکرو اصلا نه فولیکول رو میشمرن نه ذخیره میگیرن بر اساس همون fsh دارو میدن ، اونم میگن تا عدد 35 ، میدونی 35 کم نیست ولی میگن مشکلی نداره.

دکتر من بهم گفت با نصف تخمدان هم میشه باردار بشی نگران نباش، بهم گفت اینایی که طبیعی باردار میشن هم بیاری آزمایش کنی یه عالمه مورد توشون پیدا میکنی، پس اصلا خودتو نگران نکن، چند ماه ال دی خوردی تخمدانت خاموش شده، اگر قرار بود یایسه بشی شده بودی ، حالا زود خودتو نباز عزیزم.آزمایش هم که دادی ، ذخیره تخمدان بر اساس 3 مورد ارزیابی و نتیجه گیری میشه،

1.هورمون fsh روز 3 تا 5 پریود 

2-amh

شمارش فولیکولا روز 3 تا 5 پریود

باید هر سه رو کنار هم گذاشت تا نتیجه گرفت یه نفر یایسه میشه.

سلام بچه ها امیدوارم سلامت باشین.من امروز 6روزه از پانکچری که انجام دادم میگذره امروز خونریزی دارم و ...

عزیزم به سلامتی ، نگران نباش، بعد از پانکچر پریود زودتر میشی، من خودم 5 روز مونده به موعدم پریود شدم، طبیعیه.

من چون هنوز 4 گوشه زمین تاپیک رو نبوسیدم به صورت غیر محسوس میام و میرم ، حواسم بهتون هست ، شلوغ نکنین.

بهار ، تورو مبصر میکنم چون از همه شیطون تری ، وگرنه اسمت همش توی بدها میره، حالا خودت مبصر باشی بهتره   

قربون دستت این ظرفای منم بزار تو ماشینت بشور ، قشنگ شده یک کوه، چند روز مریض بودم سرما خورده بودم.خدا خیرت بده خواهر   

بچه ها ، راستی ، من به کمکتون شدید نیاز دارم، لطفا به منم روحیه بدین ، نمیدونم چرا انقدر خودمو باختم ، هر چی فکر میکنم عجیب، اصلا همش افکار منفی دارم ، ترس و وحشت از این که نتونم ، خلاصه به حرفای قشنگتون و پشتیبانیتون نیاز دارم ، خیلیییییی.

من چون هنوز 4 گوشه زمین تاپیک رو نبوسیدم به صورت غیر محسوس میام و میرم ، حواسم بهتون هست ، شلوغ نکنی ...

اوکی من مبصر ....بچه هارو کلا سر کلاس میرقصونم 😂😂 عشقم همه ظرفهاتو پست پیشتاز کن بفرست بیاد فقط قول نمیدم خوب تمیز کنه چون ی عالمه چراغ مراغ روشن شده رو صفحه دیجیتالش😂😂😂ب شرطی بهت دلداری میدیم ک حضورت پر رنگ باشه😎

آنا جووون معذرت ک این سوالم دارم اینجا میپرسم ولی واقعا نمیدونم ببخش ک اینجا پرسیدم ......بچه ها من ...

عزیزم ماشین وقتی خاموشه باید داخلش پرازنمک کنی حدودا ۸۰۰گرم اینقدربریزپربشه نمک برای محافظت ماشین هست پس هرشش ماه یکباربایدبریزی وقتی از پریل دوقلواستفاده میکنی جلا دهنده لازم نیس چون خودش داره جلادهنده وقتی باید بریزی که پودر یامایع ظرفشویی داخلش این ماده نیست اگه دقت کنی روظرف مایع ظرفشویی مینویسه مثلا پودرشستشوی پریل به جلادهنده احتیاج داره ولی پودر تاژ نه

بچه ها ، راستی ، من به کمکتون شدید نیاز دارم، لطفا به منم روحیه بدین ، نمیدونم چرا انقدر خودمو باختم ...

بببین عزیزم منم دقیقا اینجوری بودم با اینکه من کلا آدم شوخ و شادی هستم ولی این مسئله ای ک ما داریم و وارداین جریانات بارداری ب این روش شدم خواه ناخواه فکر آدمو درگیر میکنه و داروهای جور واجوری ک چه خوردنی چه تزریقی داره وارد بدن نازنین😆ما میشه خیلی رو مکانیستم بدن ما تاثیر میزاره و روحی و روانی مارو درگیر میکنه و اصلا هم نمیشه به آخر و عاقبت کارمون فکر نکرد و اینکه میگیم بیخیال و این حرفا همش شعاره...ولی میتونی با کلاس رفتن و مسافرت و یا هر چیز ک باهاش حالت خوبه خودتو سرگرم کنی.....ببین من ی مسافرت رفتم انقدر بهم خوش گذشت اصلا فراموش کردم ک من میکرو کردم و منفی شد باشگاه هم ک دارم میرم دیگه بببین چه آدم سر خوشیم من😆ب زندگی حالت نه گذشته و آینده ..زندگی حال بچسب و لذت ببر از بودن در کنار همسرت ....بچه خوبه ولی زندگی کردن همش بچه نیست....توکل ب خدا داشته باشی ک خدا همین حوالی ماست...انشالله ب زودی مادر میشی😙

عزیزم ماشین وقتی خاموشه باید داخلش پرازنمک کنی حدودا ۸۰۰گرم اینقدربریزپربشه نمک برای محافظت ماشین هس ...

مرسی عزیزم....نمک بریزم بعد ماشینو روشن کنم؟....جلا دهنده هم اوکی متوجه شدم.....اگه پودر باشه همزمان جلا دهنده میریزیم و ظرفهارو میچینیم و ماشین روشن میکنیم؟

بببین عزیزم منم دقیقا اینجوری بودم با اینکه من کلا آدم شوخ و شادی هستم ولی این مسئله ای ک ما داریم و ...

چشم ، حضورم رو پررنگ میکنم، اصلا نمیشه نیومد اینجا آدم دلش تنگ میشه ، من میدونستم که چه کسی رو باید مبصر کنم     

ظرفارو هم میفرستم ، هر جور شست ایراد نداره ،    

ولی واقعا حرفات درست ، اینا حرفای خودمم هست ، روم نمیشه بگم به من روحیه بدید   

بهار ، من حسابی سرگرم هستم مشغول ادامه تحصیلم ، امتحانام نزدیک ، ای وای درس نخوندم   تجدید نشم خدا ، استرس گرفتم    

مرده شور این داروها رو ببرن ، با تشکر .    

بچه ها ، راستی ، من به کمکتون شدید نیاز دارم، لطفا به منم روحیه بدین ، نمیدونم چرا انقدر خودمو باختم ...

لیلا جونم حق داری یه جاهایی آدم هرچقدم قوی باشه کم میاره. اما به نظرم بهترین کار ورزشه. چندروز پیش دکتر بودم واسه گوارشم، میگفت حرص چی رو میخوری؟ میگفت به این فکر کن که هیچ چیز ارزشش از سلامتی بالاتر نیست که راست هم میگفت. بعدم بهم گفت حتما برو یه ورزشی انجام بده و تاکید کرد یوگا بهترینه. راجع به طب سوزنی هم ازش پرسیدم گفت شدیدا به کاهش استرس و سلامت گوارش مخصوصا کمک میکنه. اما پیش یه متخصص درست حسابی برو. حالا من دارم دنبال یه متخصص طب سوزنی خوب میگردم چون التهاب روده واقعا آزاردهندست.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
بحیب جان در چ حالی؟ شما ویتامین دی نداشتی؟

سلام به همگی 

عزیزم نگران نباش منم دارم ویتلمین دی و خیلیارو دیدم ک داشتن 

من خیلی سوزش دارم و اذیتم میکنه نمیدونم چیکار کنم 

خدا کمکم کن