2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046492 بازدید | 684518 پست
بحیب جان در چ حالی؟ شما ویتامین دی نداشتی؟

ستايش جون من تا قبل انتقال خوردم اونم قطع كردم چون جواب ازمايش نشون ميداد كافيه دكترم گفت يه ازمايش بده كه اگه كافيه ديگه نخوري كه مسموميت بگيري وگرنه اگه كم بود بازم ميگفت بخور راستش به نظر من اشكالي نداره بعد انتقال هم خورده باشي.

بچه ها البته من کیستم اب نشد و هنوز سر جاشه به نظرتون با این دارو ها که شروع کردم دمنوش رازانه بخور ...

واقعا متاسفم برا این دکترایی که میبینن مریض چشمش به دهن اوناست اما باز اینقدر بی محابا اشتباه میکنن. حق با دوستمونه معلومه وقتی شما تو دوره مصرف اچ دی بودی تخمک نداری. این شمارو با یکی دیگه اشتباه گرفته. من سه دوره کلومیفن مصرف کردم هربارم 8،9 تا تخمک داشتم، بعد 2 سال رفتم آز ذخیره دادم، باز ذخیره ام خوب بود.بعد چطور ممکنه ذخیره شما یهو بشه صفر؟الکی به خودت استرس نده عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم وقتی شما قرص میخوری آخه تخمکی وجود نداره که دکترباسونو تشخیص بده ببین شاید شمارو بایکی دیگه اش ...

همین بلا رو سر یکی از فامیلای مام آوردن. دو ماه بعد عروسی خانومش دلدرد میگیره، میبرتش دکتر، دکتره میگه خانومت 6 ماهه حاملست!!! نزدیک بود کارشون به جدایی بکشه. بعد دیدن کیست بوده

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

سلام بچه ها امیدوارم سلامت باشین.من امروز 6روزه از پانکچری که انجام دادم میگذره امروز خونریزی دارم ولی 20 پریودم.حالا نمیدونم پریود شدم یا خونریزیه خیلی نگرانم.زیر دلمم مثل درد پریود دارم.شماها هم اینجوری شدین؟

به هیچ وجه همراه دارو ها و زمانی که تو سیکل هستی دارو گیاهی مصرف نکن...تاکید میکنم به هیچ وجه...خصوص ...

دقیقا رز درست میگه من همزمان با داروی شیمیایی رازیانه خوردم تا دوماه لکه بینی داشتم...اصلا شیمیایی با گیاهی مصرف نشه

آنا جون من ماه آینده انتقال فریز دارم،دیشب ال دی تمام شده،حالا دکترم گفته روز سوم پری برم پیشش،که مم ...

روز چهارم دکتر ب من گفت خیلی فرقی با سوم نداره ولی اگه دوم و سوم بری بهتره فوقش روز اول پریودت برو داروهاتو بگیر از سوم شروع کن

والا من برای مشکل انعقادیم دو ماهه دارم ب6 و هفتگی امپول ب12 میزنم....کلسی کر...اسیدفولیک... اسپرین. ...

من دیشب لباسمو خریدم آماده گذاشتم انشالله هر کی زودتر مامان شد بپوشم براش و قر بدم 😂😆

من دیشب لباسمو خریدم آماده گذاشتم انشالله هر کی زودتر مامان شد بپوشم براش و قر بدم 😂😆

افرین بهار خانم زرنگ....

انشالله خودم تو جشن مادرانگیت به زودی قر میدم جبران شه

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
الهی دورت بگردم باهام حرف بزن دارم میترکم

الهی عزیزم چقدر ناراحت شدم اینجوری دیدمت ک انقدر ناراحتی ....عزیزم ناراحت نباش و ب خودت استرس نده امیدوارم ک همه چی برات عالی باشه تو علم پزشکی خطا و اشتباه زیاده اگه میتونی برو ی جای معتبر آزمایش بده ک خیالت راحت بشه