2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله راستش هانیل اگه دعوام نمیکنی صبح بی بی گذاشتم یه هاله ضعیفی داشت با چشمم به زور دیده میشد ول ...

عزیزممممم، دعوا چرا گلم؟! فقط هر کاری می‌کنه به خودت استرس نده، در نهایت اونی میشه که خدا میخواد، خدا هم جز خیر نمی‌خواد عزیز دلم.

ان شاالله که مامان شدی حتماااااا 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزممممم، دعوا چرا گلم؟! فقط هر کاری می‌کنه به خودت استرس نده، در نهایت اونی میشه که خدا میخواد، خد ...

چقده تووووووو خوبي☺️همه كلماتت ارامش محضه خيلي خوبه كه انقده تسليمي🙌براي منم دعا كن با دل پاكت

من چهارشنبه همين يبسته رو دارم برام دعا كنين چون اخرين شانسمو به هيچ عنوان همسرم ديگه 

الهی که به حق این عید عزیز به فرزندان سالم و صالح برات ختم بشه گلم 🙏🌹

انشالله توکل به خدا امیدم به خداس دیشب تا صبح صداش زدم قسمش دادم نا امیدم نکنه

ان شاالله كه خير و صلاحمون  و باخواسته دلمووون يكي باااشه همه كسايي كه تو اين راه سخت قدم گذاشتن خيرشون تو مثبت شدن باااااشه و باردار بشن🙌

چقده تووووووو خوبي☺️همه كلماتت ارامش محضه خيلي خوبه كه انقده تسليمي🙌براي منم دعا كن با دل پاكت

ممنوووونم گلم، مهربونی خودته، دیشب قرآن رو بغل کردم گفتم خدایا تو فقط مهرت و نورت و توجهت رو از من دریغ نکن مابقیش دیگه در مقابل اینا هیچه.

اگر در من توان به تکامل رسوندن فرزندم رو میبینی بهم عطا کن که خیر دنیا و آخرت و باقیات صالحات خودم و همسرم باشه، اگر نه که هررررچی برام تقدیر کنی روی جفت چشمام میذارم.

عشق خدا به بنده هاش انقدررررررر وسیعه که مگه میشه چیزی به صلاحمون باشه و با اینهمه درد و سختی که میکشیم بهمون نده؟!

⁦❤️⁩رضا برضائک یا الله ⁦❤️⁩