2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزدلم آره خداروشکر خوبم فقط الان انقباض بدون درد دارم که رفتم بیمارستان گفت طبیعیه هروقت همرا ...

خواهش میکنم عزیزم . خب خدارو شکر . آره این انقباضها طبیعیه .‌من حتی هفته ی ۳۷ و ۳۸ دردم داشتم که بازم میگفتن طبیعیه . من ۳۸ هفته و ۲ روز سزارین کردم . تاریخ برات زده ؟ 

خدای من خدای معجزه هاست . 
عزیزم روز انتقال؟ بودن دوستانی که روز انتقال با پرواز برگشتن و +م شدن. بعضی دکترا میگن میشه بعضیا م ...

مرسی عزیزم . اره برای روز انتقال یا سه روز بعد انتقال میخودم ببینم خطر داره 

خدای من خدای معجزه هاست . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی قربونت برم ..پس ویزیت بعدی از دکتر بازم میخوام پردنیزولون بده اگه نداد خودم میخورم اینجا اکثر د ...

منم سری پیش بهم داد ولی این سری نداد خودم دارم میخورم رزقرمز رنگم خودش خورد بدونه مشکلم بود احتمالا الان بچش به دنیا اومده

باشه آنا عزیز ..ببینم میتونم برم پیش یه دکتر ایمونولوژی..راستی آنا این سی دی مارکرهام که میگم مشکل د ...

عزیزم خوب بالا بودن که.... 

برا من با این شرایط دکترم هم پرد داد هم سرم تا ماه ۶ بارداریم سرم داشتم.... 

آزمایشهات اعتبارش فقط ۶ ماهه... 

حتما باید تکرار کنی.... 

برا هزینه سرمم شده باید تکرار کنی وگرنه نمیتونی تایید بگیری..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام دوستای گلم خوبین؟میخواستم بپرسم من جنین5روزه بلاست انتقال دادم یدونه 

کی نتیجش مشخص میشه؟و اینکه هیچ علامتی هم ندارم 

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
ممنونم عزیزم با دفترچه یا ازاد میشه نسختونو برام بفرستی من یه لیست دارم میخوام ببینم کامله

آزاد ولی با دفترچه گفت یه صد تومن اختلافشه فقط خونه نیستم رفتم برات میفرستم

سلام دوستای گلم خوبین؟میخواستم بپرسم من جنین5روزه بلاست انتقال دادم یدونه  کی نتیجش مشخص میشه؟ ...

سلام عزیزم، به سلامتی ان شاالله، روز چهاردهم باید آزمایش بدی ولی زودتر هم ممکنه نشون بده، من دفعه پیش روز هشتم بی بی هاله انداخت ولی بازم برای هر کسی متفاوته ممکنه دیرتر یا زودتر نشون بده، ان شاالله که مثبت میشی گلم 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم جنین گرید آدیگه خیلی خوبه نگران نباش انشالله با همینا باردار میشی ولی از طبیعیم ناامید نشو داد ...

مممنونم عزیزم به خدا اینو گفتی یه نور امیدی تو دلم روشن شد ینی الان جوری شدم بیان بگن این بچه تو بغلش کن باورم نمیشه انتقالای منفی خیلی اثر بدی روم گذاشته 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
مممنونم عزیزم به خدا اینو گفتی یه نور امیدی تو دلم روشن شد ینی الان جوری شدم بیان بگن این بچه تو بغل ...

خدا بزرگه عزیزم والله اونا یه بارم ای وی اف کردن از ۱۱تا تخمک یه دونه جنینم نموند براشون در اون حد میدونم ادم داغون میشه ناامید میشه ولی باز فکرای مثبت بکن من این بار نمیخ‌وام مثله سری پیش کنم یه کاری که خیلی ارومم میکنه وریلکس دفتر ور میدارم چیزای مثبت مینویسم تو هم امتحان کن نتیجه شو میبینی چه قدر ادم مثبت نگر میشه

ببین من خودم بارداری دومم که طبیعی بود و خبرم نداشتم که باردارم تا بیست روز ویزان میخوردم.....  ...

سلام آنا جون من بی بی چک زدم ولی منفی بود الان ۱۳ روزه از پریودم میگذره دکترم رفتم گفت آندومترت خوبه ۴ تا پرژسترون به فاصله سه روز دوتا دوتا زدم ولی نشدم هنوز خیلی نگرانم کسی رو میشناسید عین من بوده باشه ؟ 

من پانکچر اولم با دو روز تاخیر پریود شدم ولی الان ۱۳ روز گذشته 😭😭😭😭

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
خدا بزرگه عزیزم والله اونا یه بارم ای وی اف کردن از ۱۱تا تخمک یه دونه جنینم نموند براشون در اون حد م ...

قربون حکمت خدا همیشه تو‌ لحظه ای که فکرشو نمیکنی میده بهت ایشالا عزیزم‌تو هم به مراد دلت برسی 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..