2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست

میگما خانما طبیعیه که من هر چی به روز زایمانم نزدیکتر میشه استرسم بیشتر میشه اصلا یه حالی ام یکمم ترسوام میشه با دلای پاکتون برام دعا کنید زایمانم بخیر و خوشی بگذره محتاج دعای تک تکتونم 😇🙏🙏🙏

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
میگما خانما طبیعیه که من هر چی به روز زایمانم نزدیکتر میشه استرسم بیشتر میشه اصلا یه حالی ام یکمم تر ...

ای جان عزیرم روز وصال نزدیکه❤️❤️کاملا طبیعیه فککنم شب زایمانت تا صبح پلک رو هم نزاری از هیجان😘ایشالاااااا نینی و خودت صحیح و سلامت باشید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جان عزیرم روز وصال نزدیکه❤️❤️کاملا طبیعیه فککنم شب زایمانت تا صبح پلک رو هم نزاری از هیجان😘ایشال ...

خیلی ازت ممنونم الهی آمین. الهی شما هم بموقع و صحیح و سالم نی نی رو بغل بگیری. والا خواهر من از خیلی وقت پیش خواب ندارم کلا یجوری ام امیدوارم خدا کمکم کنه و بخیر بگذره بازم ازت ممنونم هیوا جون😘

نمی دونم عزیزم چون گفتی صورتت ورم کرده گفتم 

خودت چطوری سارا جون؟ بهتری الحمدالله؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
دوستای گلم من چند روزه خیلی رفلاکس معده دارم از چیزی خوردنم‌۱ ساعت میگذره معدم میسوزه اگه چیزی بخورم ...

ملکه جون من برا رفلاکس معده قرص پنتوپرازول میخورم خیلی خوبه مثل آب رو آتیشه

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام ماشالله جون خداروشکر فشارت اوکیه میگم شاید حساسیت باشه با دکترت مشورت کن ایشالله که چیز مهمی نب ...

سلام عزیزدلم باشه چشم حتما

میگما خانما طبیعیه که من هر چی به روز زایمانم نزدیکتر میشه استرسم بیشتر میشه اصلا یه حالی ام یکمم تر ...

ای جووون دلم خدارو هزار مرتبه شکر که داره میرسه روزی که نی نی نازتو بغل کنی🥰😍

انشاءالله زایمان خیلی خوب وراحتی داشته باشی وگل دخترتو با دل خوش وتن سالم وسلامت بغلش کنی عزیزدلم

کاملا طبیعیه استرسات حق داری عزیزم

خودت چطوری سارا جون؟ بهتری الحمدالله؟

بد نیستم عزیزم فعلا فشارم با قرص کنترل میشه و بستریم تا ببینیم خدا چی می خواد

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ای جووون دلم خدارو هزار مرتبه شکر که داره میرسه روزی که نی نی نازتو بغل کنی🥰😍 انشاءالله زایمان خی ...

خیلی ممنونم عزیزم از دعای خیرت الهی آمین🥰😘

ایشالله خودتم بموقع و صحیح سالم بغل بگیری گل پسرتو😇

وای کاش من جای تو بودم.مسیر سختو طی کردی.دیگه چیزی نمونده خیالت راحت شه.

بقول دوستام بچه داری از بارداری پرخطر خیلی راحتتره.

😉