2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047190 بازدید | 684580 پست

انا جون سوال دارم..ببخشید،درمان اندمتر نازک تو انتقال جنین چی هست؟ من دوتا جنین ضعیف دارم. گفتم اگر این ماه کنسل شد ماه دیگ تخمک کشی کنم و این دوتا جنین ضعیف رو لابه لا قوی ها برام بزارن... حالا اگر ماه بعد وارد سیکل تخمک کشی شم در کنارش اندمتر هم کنترل ميشه؟ انتقال انحام ميشه؟ 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

آخه چون باید جهار تا سرم بزنم و آزاد بخرم گفتم برای دوتا جنین ضعیف این همه خرج نکنم یهو از اول انحام بدم 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان . میشه لطفا جواب سوالمو بدین . من امروز روز هفت انتقالم و الان موقعی که رفتم دستشویی رو ...

عزیزم ایشالله برا لانه گزینی هست.......

همیشه امیدوار باش.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون اندمترم رشد نکرد روزی پنج تا استرا می خوردم.. امروز روز چهارده بودم پنج و شش بودم... حالا به ...

عزیزم ایشالله اگه به صلاحته کنسل نمیشه اما اگه شد دفعه بعد حتما پیگیر این درمانها باش......

پی آر پی.....

جی سی اف اس....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان من بهمن وارد سیکلآی وی اف میشم و ماه آینده باید ال دی بخورم بنظرتون چه مارکی بخرم آخه ا ...

باید به دکترت بگی ال دی ای برات تجویز کنه که عوارضش کمتر باشه.......

زياد نيست اينقدر رقيق كننده علتش چي بود دوتاشو بهت كفت

عزیزم منم تا رفع کامل لک و خونریزی و هماتوم سلکسانم حذف شد.......

خوبه حتما برو. مطمئن باش بهترین تصمیم رو می گیره واست. بعد بیا بگو بهت چی گفت.. خوب کردی آمپول پروژس ...

انشالله اميدوارم نوبت روزانه بده و شلوغ نباشه ولي مطمئنم خونريزي هام بخاطر انكسوپارينه اخه تاقطعش ميكنم خون قطع ميشه يعني اين دوز رقيق كنتده با روزي دوتا پروژسترون جواب ميده با شياف يا يك امپول جواب نميده

عزیزم منم تا رفع کامل لک و خونریزی و هماتوم سلکسانم حذف شد.......

بله نميدونم چرا دكتر دوميم علي رغم خونريزي كفت بزن كه زدم شديد شد سريع عصرش نزدم تاخداروشكر قطع شد الان ميترسم وقتي ازهفته ديكه پرولوتون بخام بزنم باز زدن انكسو پارين بازم خونريزي بشه

انا جون سوال دارم..ببخشید،درمان اندمتر نازک تو انتقال جنین چی هست؟ من دوتا جنین ضعیف دارم. گفتم اگر ...

عزیزم پانکچر قبلیت کی بوده؟

راستي اناجان من فقط هتروزيگوت بودم بقيه فاكتورهام تو رنج بود كه دكتراوليم كفت چون فاكتورات خوب بودن ...

عزیزم منم هتروزیگوت بودم فقط.......

البته هم mthfr هم pai1 هر دو هتروزیگوت بودن بقیه فاکتورامم همه نرمال بودن و طبق نظر هماتولوژم گفته بود بلید سلکسان داشته باشم تازه طبق نظرش بعد زایمان بعد خوب شدن زخم مجدد ۶ هفته دیگه زدم.....

دوستان عزیزم 

لطفا برای پدرم دعا کنید فردا می خوان پاش رو عمل کنند، عمل سختی است چون سالمند هستش و ناراحتی قلبی داره ، مامانم خیلی نگرانه و همینطور خودمون.

التماس دعااااااا . ممنون از همتون.

انشالله اميدوارم نوبت روزانه بده و شلوغ نباشه ولي مطمئنم خونريزي هام بخاطر انكسوپارينه اخه تاقطعش مي ...

آره خلوت ه و نوبت هاش همون روز هستش فردا عصر ساعت پنج برو. جفت داروخانه دکتر صادقی. ساختمان جفتی.. تابلو زده دکتر نصرت نقاب. چون تازه اومده اهواز خیلی سرش خلوته و با حوصله 

عزیزم منم هتروزیگوت بودم فقط....... البته هم mthfr هم pai1 هر دو هتروزیگوت بودن بقیه فاکتورامم همه ...

انا جون منم هترو زیگوت هستم باید انوکسا بزنم یا سلکسان؟ چه فرقی داره.. البته اگر انتقالی باشه 

عزیزم پانکچر قبلیت کی بوده؟

پانکچر قبلی اردیبهشت بوده... هیسترو شهریور بوده