2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد چکار کردی.. یعنی هر ماه دارو استفاده می کنی.. من اینطور نبودم اینطور شدم.... حالا درمانت چطوره؟ ...

عزيزم راستي الان يادم افتاد قرص سيلدنافيل هست فكر كنم اسمش كه اون هم  براي ضخامت هست البته فكر كنم از اول بايد ميخوردي اين رو دكتري كه من الان كرج ميرم بهم گفت و البته از دوستان اينجا هم شنيدم حالا ان شا الله كه سيكلت كنسل نميشه ولي اين قرص رو هم به دكترت بگو .

سلام دوستان من بهمن وارد سیکلآی وی اف میشم و ماه آینده باید ال دی بخورم بنظرتون چه مارکی بخرم آخه ا ...

عزیزم قرص یاسمین و دیان خارجی کمترین تهوع رو میدن حتی شاید اصلا تهوع ندن. منکه معده ام به شدت حساسه این دوتا برام خوب بود

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
دوستان عزیزم  لطفا برای پدرم دعا کنید فردا می خوان پاش رو عمل کنند، عمل سختی است چون سالمند هس ...

عزبز دلم ایشالله که عملش با موفقیت تموم میشه و میایی بهمون خبر خوش رو میدی......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون منم هترو زیگوت هستم باید انوکسا بزنم یا سلکسان؟ چه فرقی داره.. البته اگر انتقالی باشه 

عزیزم انوکسان و سلکسان یکین......

از یه خونواده هستن......

فقط ظاهرا هپارین کمی قویتره......

من همون انوکسوپارینو داشتم.......

ایرانی همون سلکسان بود......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
پانکچر قبلی اردیبهشت بوده... هیسترو شهریور بوده 

پس عزیزم فاصله داشته ببین نظر دکترت چیه اگه صلاح میدونه یه بار دیگه پانکچر بکن......

عزيزم راستي الان يادم افتاد قرص سيلدنافيل هست فكر كنم اسمش كه اون هم  براي ضخامت هست البته فكر ...

بصورت واژینال.. استفاده کردم از روز یک پری 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
پس عزیزم فاصله داشته ببین نظر دکترت چیه اگه صلاح میدونه یه بار دیگه پانکچر بکن......

باشه حتما. مرسي 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
ممنون اناجون و سها جان.سها جان فكر نكنم فرقي داشته باشن هردو رقيق كنتده هستند

خواهش می کنم عزیزم 

سلام خانما منم اینماه تو سیکل میکرو و انتقال هستم قراره سه شنبه واسه ی سونوی اول برم که بگن کی انتقالم میشه . میشه راهنمایی کنید این چند روز چه کارایی انجام بدم . و اینکه من جنین بلاست درخواست دادم کیا با بلاست مثبت شدن ؟ میخا بگم واسم هجینگ جنین انجام بدن خوبه به نظرتون ؟ تو رو خدا کمک کنید ممنون میشم . و اینکه پی ار پی چی هست؟

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉